23. lokakuuta 2014

Koristeltu Rose Gold Romance + Arvonta nro 1

Kerroinkin teille, että olen myös koristellut nämä kaikki kolme Swatchaamaani lakkaa. Tänään esittelyyn pääsee niistä ensimmäinen Rose Gold Romance. Loppuun laitan vielä arvonnan pystyyn ja ohjeet osallistumiseen.

Tässä vielä kuva, jossa Rose Gold Romance swatchattuna.
Mun oli kauhean vaikea päättää millaisen koristelun halusin tähän lakkaan ja mitä väriä. Lopulta päädyin leimaamaan kultaisella ja lisäämään vielä niittejä.


 Alla on siis lakattanu kaksi kerrosta Cuccion Rose Gold Romancea, joka peitti kynnet hyvin jo yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin varmuudeksi kaksi. Lakka on mattapintainen, joten en käyttänyt näissä kynsissä ollenkaan päällyslakkaa.


Tämän jälkeen leimasin Barry M:n Gold Foil Effects lakalla, leimat Infity - 65 laatasta. Leimaukseen valitsin kultaisen, koska Cuccion lakan nimessä mainitaan kulta. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin Infityn laattaa ja voin todeta sen todella hyväksi. Leimat nousi laatasta täydellisesti. Lopuksi lisäsin vielä kaikkiin kynsiin pienet kultaiset niitit.


Muuten tykkäsin näistä kynsistä, mutta tuo leimat peitti hieman liikaa lakkaa, joten ensi kerralla täytyy valita vähän vähemmän peittävä leima. Muuten kyllä sopi hyvin tuo kultainen lakan kaveriksi.

Infity Nails - 65 & Niitit
Nyt siihen arvontaan, jos tässä arvonnassa ei onni satu kohdalle, niin kannattaa pysyä mukana meinaan nyt jokaisten kolmen Cuccio kynsien esittelyssä on arvonta.

Ensimmäisessä arvonnassa palkintona on :

*Omavalintainen Cuccio Colour kynsilakka Cosmeryan sivuilta. 
*1kk Livbox
+ Ylläri

Lakan arvontaan on sponsoroinut Cosmerya ja boxin LivBox, ylläri tulee minulta! 

Säännöt : 

- Sinun tulee olla blogini julkinen lukija, joko Google-käyttäjäraadin kautta, Bloglovinin tai Blogilistan. ( Ilmoita kommentissa mitä kautta seuraat ja millä nimellä. ) Lukijaksi voit liittyä oikealta olevasta palkista kohdasta "liity tähän sivustoon". 
- Linkität postaukseen haluamasi lakan Cosmeryan sivuilta. Muista tämä on se lakka, jonka saat jos voitat, joten mieti tarkkaan! 
- Laitat mukaan sähköpostiosoitteesi! 
Lisäarvan saat tykkäämällä blogini Facebook -sivusta  tai Instagram profiilistani ( Fannyeh91 ). Muista mainita tästä!  
Toisen lisäarvan saat jakamalla tätä postausta, joko blogissa, facebookissa tai instagrammissa. Laita tästä myös linkki mukaan! 

Voit siis saada joko 1, 2 tai 3 arpaa! Ensimmäisen arvan saat seuraamalla, linkittämällä haluamasi lakan ja s-postin. 

Toivotan kaikkille oikein paljon onnea arvontaan! Arvonta alkaa nyt ja päättyy 30.10 klo 12.00!