11. tammikuuta 2015

Haastetrio 2015 / Tammikuu : Asu & Kynnet

Viimevuotinen kuukausihaaste vesimarmoroida oli vaikea ja hermoja kiristävä, mutta tehtäväluonteinen kynsienlakkaus jäi sen myötä kuitenkin viehättämään. Niinpä haastehommat jatkuvat tänäkin vuonna, mutta nyt vain useammalla aihealueella ja myös isommalla porukalla. Anni ja minä, jotka olimme mukana E-S:n vesimarmorointihaasteessa, jäimme kaipailemaan uutta vuosihaastetta, niinpä kehittelimme yhdessä E-S:n kanssa nyt käynnistyvän Haastetrio 2015:n.

Haastetrio 2015 sisältää kolme eri aihealuetta, joista yhden toteuttaminen kuukausittain riittää haasteeseen osallistumiseksi (toki voit osallistua kaikkiin kolmeen.) Kuivamarmorointihaaste käynnistyy Annin blogissa, E-S korkkaa Kirjalakkaus-teeman ja minä itse avaan Asu & Kynnet -haasteen. Joka kuukausi ainakin yksi meistä kolmesta julkaisee oman toteutuksensa haasteesta heti kuun alussa ja postauksen loppuun tulee linkkikokoelma, johon kukin osallistuja voi sitten liittää oman blogipostauksen haastekynsistä. Ei siis ole väliä mihin näistä kolmesta teemasta kynnet kuuluvat, kaikki linkitetään silti saman kuukauden alle.

Asu & Kynnet haasteen aiheena on lakata kynnet, joko valitsemaasi asuun, asusteeseen tai yhteen vaatekappaleeseen. Olisi kiva, jos ottaisit kynsistä kuvan asun kanssa, joko hieman kauempaa tai lähempää.


Anni on luonut meille upeat bannerit kaikkiin kolmeen teemaan, joten muistakaa käyttää niitä. Tänään tämä sitten alkaa. Itse koitan joka kuukausi osallistua myös kahteen muuhun haasteeseen. Mulla on kyllä itselle kauhean vähän kirjoja, joten voi olla että siihen tulen osallistumaan vain joka toinen kuukausi, että kirjat riittää. Kuivamarmorointia olen varmaan kokeillut kerran, joten sen aion opetella tänä vuonna.

Tänään tulette näkemään ensimmäiset kynnet, jotka kuuluvat omaan teemaani. Koska nyt on viikonloppu, niin silloin yleensä olen kotona pelkissä collegeissa ja rakkaassa verkkatakissani, joten päätin tehdä "Kolme raitaa ADIDAS -kynnet". Noloa heti näin alkuun sanoa, mutta mokasin nämä täydellisesti! Kello oli kumminkin jo reilusti yli puolen yön ja olin siivonnut koko päivän, joten en vain jaksanut alkaa tekemään kynsiä uudestaan. Multa on tosin kysytty, että enkö ikinä esittele blogissani oikeasti "pilalle" menneitä kynsiä ja totuus on, että jätän jotkut esittelemättä, mutta nyt saatte nähdä kynnet joita en millään haluaisi esitellä täällä.


Inspiraatio näihin kynsiin on siis rakkaastan Adidaksen verkkatakista, joka on todella hyvän tuntuinen päällä. Tämän ostin viime kesänä Bulgariasta. Lakkoina kynsissä Essien Licorice, joka peittää kynnet täydellisesti yhdellä kerroksella ja Opi Live.Love.Carnaval*saatu, joka on kaunis korallinpunainen ja kahdella kerroksella saa hyvän peittävyyden. Ensin lakkasin kaikkiin muihin paitsi nimettömään LLC:n  ja nimettömään Licoricen. Tämän jälkeen odotin noin 15 minuuttia ja laitoin vinyylit, jolla tein sitten nämä kuuluisat kolme raitaa. Tässä vaiheessa olin vielä tyytyväinen kynsiin, vaikka vinyylien kanssa ei kaikki mennyt ihan putkeen.


Noniin!! Tämän jälkeen koitin kolme kertaa maalata nimettömään hupparissa olevaa Adidas kuviota, mutta ei, ei EI! Se näytti ihan kamalalta. Lopulta päädyin sitten siihen, että kirjoitan siihen "adidas" oh nou! Järkyttävää! Ehkä mun olisi sittenkin pitänyt valita aihealueeksi käsinmaalaus, jotta olisin voinut vedota siihen! :D Se ei vaan ole mun laji ollenkaan.

Live.Love.Carnaval *saatu | Vinyylit
Mutta kuten olen monesti sanonut, että ei aina voi onnistua, eikä edes joka kerta. Tänään avataan haaste näillä ja ensi kuussa toivotaan parempaa onnistumista.

Käykäähän nyt kaikki katsomassa, että miten Anni ja E:S on onnistuneet!

Kuinka moni aikoo lähteä mukaan Haastetrio 2015 - haasteisiin?


26 kommenttia:

 1. Katoin ton ekan kuvan, enkä tajunnut että mikä on muka pieleen mennyt. Nuo sopii tuohon huppariin tosi hyvin, joten onnistunut idea:) Mun täytyy ehdottomasti myös osallistua tähän asuhaasteeseen joku kuukausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin vaan laittanut sen kuvan, enkä tuota lakkapullo kuvaa niin ei sitä olis ehkä tajunnut. :D Kiitos paljon Anni! :) Jee!! Mä koitan seuraavaksi kuivamarmorointia. :D

   Poista
 2. Oi vitsit tää on kyllä niin kiva idea tää haastetrio, ja jotenkin kaikkein eniten mua kutkuttaakin just tää kategoria! Mukaan on pakko lähteä :)

  Ja näistä sun kynsistä, kyllä sen huomaa ettei ne ihan perinteistä Fani-laatua ole, mutta meillä kaikilla on huonoja kynsipäiviä ja se on ihan ymmärrettävää :) Kiva että julkaisit nää, niin tämmöiset aloittelevammatkin kynsiharrastajat huomaavat, ettei se ole niin luonnotonta jos jotain menee joskus pieleen! Ihana idea näissä kynsissä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiva mahtavaa kuulla! Innolla odotan sun kynsiä! :)

   Hihi, joo ei mennyt kaikki ihan putkeen, mutta ehkä ensi kerralla onnistuu paremmin. :) Eihän sille vaan voi mitään, jos aina ei kaikki onnistu. Tosin oon itse tosi kriittinen aina. .:/

   Poista
 3. no eihän nämä kauheet ole :) raidat näyttää tosi hyvälle ja värit on ihan nappiin tuon hupparin kanssa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon. :) Olisi pitänyt jättää tuo Adidas kirjoittamatta ja jättää se vaan aksettikynneksi. :)

   Poista
 4. Väriyhdistelmä on loistava. Hauskat nää on!

  VastaaPoista
 5. Saatan lähteä kyllä haasteeseen mukaan, tämä asu ja kynnet tuntuu ehkä omimmalta kun monesti mätsään kynnet asuun tai asun kynsiin. :D Kivat kynnet sait aikaan siltikin vaikka mutkia matkassa olikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva jos lähtisit mukaan! :) Kiitos, ei menny kaikki ihan putkeen kyllä. :D

   Poista
 6. Hyvä aloitus asu-kynsille, ja musta ne on erityisesti edukseen just tuossa nimenomaisessa asukuvassa. Mä toteutuan kanssa ihan innolla joku kerta tän Asu & kynnet -aiheen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos olisin laittanut vaan yhden kuvan eli tuon missä ne on asun kanssa, niin ei sitä olisi edes huomannut, että ne ei mennyt ihan putkeen. :D

   Poista
 7. Tämä haastetrio on aivan tajuttoman hyvä idea! Hyvä te! Tää tahtoo osallistua kanssa. Saas nähdä keksiikö sitä mitään kivaa. Sä oot nyt ehkä hieman rankka itseäsi kohtaan noiden kynsien suhteen. Tietty kun on joku visio päässä ja sit se ei toimi niin kyllähän se ottaa päähän :). Mä en edes tajua miten sait kirjoitettua koko sanan tuohon kynteen (mulla siinä lukisi ihan vaan "adi") :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! Kiva jos lähdet mukaan tähän! :) Sulla on kyllä niin hyviä ideoita, että varmasti keksit jotain! Hahah, no ehkä ihan vähän liian rankka, mutta en vaan jotenki itse pidä noista ollenkaan. Toki voi juuri johtua siitä, kun olin suunnitellut ihan erilaiset kynnet ja sit ne ei mennykään nappiin. :D

   Poista
 8. Tää haaste on kyllä tosi kiva! Varsinkin kun on monta aihetta, jolla voi lähteä osallistumaan. :) Mulla onkin nyt valmiina tähän haasteeseen kynnet :p Ja niin, ihanat nuo sun kynnet, ja tunnistin kyllä heti mistä oli kyse! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät. :) Ja ihanaa, että olet osallistunut!<3
   Oih, kiitos paljon!!! :)

   Poista
 9. Hmmm, tää asu&kynnet -teema kieltämättä kutkuttelis aika lailla... kai se on koitettava hypätä tähän haasteeseen messiin, tai ainakin toteutettava muutamat kynnet ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Ihan mahtavaa jos lähdet mukaan edes ainakin välillä!! :)

   Poista
 10. Miun pitää kyllä jättää tää haaste välistä vaikka mielenkiintoiselta tämä kyllä vaikuttaa ^.^
  Viime haasteen kanssa kävi miten kävi... xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi!! :D Olisi ollut kiva jos olisit lähtenyt mukaan, mutta totta sekin että ei riitä aika kaikkeen. :D

   Poista
 11. Oiskohan mulla tarpeeksi aikaa... Tää ois hauska!

  VastaaPoista
 12. Sä voit kyllä tulla tutkaileen mun kirjojen kansia jos niistä haluat ideoita etsiä ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla paljon kirjoja? <3 No sieltähän mä saan sitten kattoo ideoita. ;) <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥