20. heinäkuuta 2015

Ensikosketuksessa El Corazon

Huhu! Mä en tiedä olenko vieläkään selvinnyt viikonlopusta kunnolla. Silmät meinaa lupsua kiinni, päätä särkee, jalat on kipeät ja ääni toistaiseksi kadoksissa. Kaikesta tästä voin ainoastaan kiittää Wanaja Festareita, joissa meni viikonloppu makoisasti. Eniten olin kiinnostunut Kaija Koo:sta, Elastisesta ja Eppu Normaalista, muut meni siinä sivussa. Festareille piti tietenkin tehdä kynnet, jotka ajattelin nyt esitellä teille! 


Sain juuri käsiini Hypnotic Polishin tilauksen. Tilasin sieltä muutaman must have Glam Polishin ja muutaman El Corazonin lakan, joka oli itselleni täysin vieras lakkamerkki. Näitä lakkoja on nähty ainakin Bunnytailnails Mallen blogissa, jossa olikin hetki sitten teemaviikko kyseisiä lakkoja käyttäen. Lakat näytti niin herkullisilta, että pakkohan se oli itsellekin tilata muutama testiin. Hintaa lakoilla on n.5.50€, joten ei ole hinnalla pilattu ainakaan. Voisin kotiuttaa näitä vielä "muutaman" lisää.


Ensimmäinen El Corazon, joka pääsi kynsille on 423/530, kauhean ärsyttävää kun lakalla ei voi olla nimeä, vaan sille on keksitty numero. Nimet jäävät hyvin mieleen, mutta numerot eivät vaan pysy muistissa. 423/530 on hennon vaaleanpunainen, joka sisältää paljo pientä holohiutaletta. Lakka oli hyvin ohutta ja täydelliseen peittävyyteen olisi vaadittu ainakin 5 kerrosta, itse laitoin kerroksia 4, jolloin jouduin odottamaan kuivumista hetken verran. Olisin myös voinut jättää kynnet hieman näkyviin, mutta kun...

Ensinnäkin luulin tilanneeni hiekkalakan, mutta ensimmäistä kynttä lakatessa totuus paljastui ja kyseessä olikin holohippu. Lakka on kaunis kuin mikä, mutta ei iskenyt niin, että jättäisin sen kokoelmaani. Ehkäpä toinen El Corazon lakka on miellyttävämpi lakata ja iskisi enemmän?


Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Color Clubin Feathered Hair Out To There vaaleanpunaista, josta on tullut itselleni oikein rakkauslakka. Peittää hyvin, kuivuu nopeasti ja on väriltään juuri sen värinen mitä olen kaivannut kokoelmaani. Ihana etten sanoisi!

Lopuksi tein vinyylien avulla keskisormeen ja nimettömään kolmiot ja laitoin hopeisia niittejä tuomaan vielä sitä jotain. Voitte vaan arvata kuinka kävi, kun laitoin vinyylit El Corazonin päälle. Aivan oikein arvattu, olin odottanut kuivumista jo melkein tunnin, mutta silti irrottaessa vinyylia lakka lähti mukana ja jouduin vielä alkamaan paikkailemaan sitä. Siinä vaiheessa olin jo päättänyt, että nyt tuo lakka saa lähteä. :D Hermoni eivät ole kovin kestävät.


Kyllä näillä kynsillä silti hyvin yhdet festarit juhli! Ja ensi viikonloppuna pitäisi lähteä Kotkaan Meripäiville, kyllä nyt on menoa ja meininkiä! Huh, elokuussa sitten rauhotutaan taas. :)

Joko sinä olet tutustunut El Corazon lakkamerkkiin? 


24 kommenttia:

 1. Näyttää äkkiä katsottuna hiekalta, mutta onhan se tosi kaunis silti!

  VastaaPoista
 2. Tjaa aivan tuntematon lakkamerkki mulle, on tuo kyllä silti ihanan värinen lakka. Miltähän se näyttäis toisen lakan päällä? :)
  Tosi söpöt kynnet teit. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa mietin, että olisi pitänyt lakata se toisen peittävän lakan päälle. Näyttäisi varmaan yhtä hyvältä. :)
   Kiitos! :3

   Poista
 3. Kivat kynnet. Itsekin luin El Corazonin lakoista Bunnytailnails-blogista ja monta kertaa olen lakkoja ihastellut, mutta vielä en ole saanut tilausta saanut tehtyä. Ne lakat joita haluaisin testata on out of stock :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, toivottavasti sinne saataisiin pian niitä lisää ja pääsisit sinäkin tekemään tilauksen ja testailemaan. :) Mä haluisin tilata ihan muutaman vaan lisää. :D On ne niin kauniita. <3

   Poista
 4. Multa löytyy juuri tilattuna yksi El Corazonin lakka, vielä en ole päässyt kokeilemaan kuin pintapuolisesti. Ajatuksena oli kyllä alusta astil lakata sen alle jokin toinen lakka :) Tämä sun Corazon muistuttaa omaa Dance Legendin Glam Rockia! (sekin kyllä vaatii sen toisen lakan allensa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa unohdin mainita tuossa kirjoituksessa, että yksi iso syy miksi tämä lähtee eteenpäin on juurikin sen, että omistan myös Glam Rockin. :) Innolla odotan, että saat lakattua sen sun omasi kynsille. :)

   Poista
 5. Nuo kaikki El Corazonin Large Hologram -lakat millä ei ole nimeä eli 530-537 on todella ohuita ja varmaan tarkoitettu lähinnä sävyttäviksi toppereiksi. Tummemmat saman kokoelman lakat peittää 2-3 kerroksella. Ne mulla on kaikki, mutta näitä haaleanvaaleita en uskaltanut tilata huonon pittävyyden takia. Kyllä tuokin silti kaunis on. Niin hempeä heitukka <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä kanssa ajattelin. :) Mutta kyllähän sä tiedät, kun halusin peittävää, niin silloin lakataan monta kerrosta. :DD Mä kanssa niitä tummempia kattelin ja siellä onkin muutama, jotka on himotuslistalla! <3

   Poista
 6. Kauniit kynnet ♥ Harmi, ettei lakka ollut sellainen mitä odotit :/ Nätiltä sekin tosin näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Ei se ollut ihan täysin mieluinen, vaikka kaunis onkin. <3

   Poista
 7. Eikö tuo vaikuta samalle kun DaLe:n Wow Prism-lakat? Hirmu nätti lakka ja lakkaus, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Unohdinkin mainita siitä kirjoituksessa. :)

   Poista
 8. Onpa nätskät kynnet vaikka lakka yllättikin erilaisella koostumuksellaan ^_^ <3

  VastaaPoista
 9. Kaunoiset! <3 Hitsi että se onkin ärsyttävää kun luulet tilanneesi tietynlaisen lakan ja sit se onkin jotain ihan muuta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Mä en yhtään tiedä miten mä oon sekottanut ihan totaalisesti tilaamani lakat. :D

   Poista
 10. Kaunis lakka ja söpöt kynnet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥