Fani

Fani
( Päivitetty 1.6.2015 )Heippa!


Blogin takana kirjoittelee 23-vuotias vaimo Hämeenlinnasta, jonka perheeseen miehen lisäksi kuuluu kaksi ihanaa mäyräkoiraa ja yksi pieni hamsteri. 

Tällä hetkellä asumme Hämeenlinnassa kerrostalossa, josta ollaan sisustamalla tehty oikein mieleinen, mutta haaveissa olisi oman asunnon osto ja sen sisustaminen. 

Olen aloittanut blogin kirjoittamisen vuonna 2011, jolloin blogilla ei ollut oikein minkäänlaista aihetta. Selasin paljon blogeja päivittäin ja eksyin kynsiblogiin. Siitä se kaikki sitten lähti. Päätin tai no halusin itsekin opetella tekemään kynsiä ja kirjoittaa niistä. Näin 4 vuoden jälkeen omistan 800 kynsilakkaa, koristelen kynsiä useita kertoja viikossa, kuvaan ja kirjoitan vieläkin samaa blogia, aiheena tietenkin kynnnet. Tästä nautin tällä hetkellä. :) 

Sanotaanko, että viimeisen vuoden aikana kiinnostus kosmetiikkaan on myös kasvanut ja olenkin päättänyt, että blogissa kynsien lisäksi tulee olemaan myös kosmetiikkaa. Välillä voidaan myös hypätä ihan ohi aiheen ja katsoa vaikka kuvia ihanista mäyräkoirista. 

Luonteeltani olen iloinen, rehellinen kovin tempperamenttinen, laiska, nauravainen, huumorintajuinen, hauska ja välillä hieman älytön. 

Tulevaisuuden suunnitelmia löytyy ja yksi niistä on päästä opiskelemaan lähihoitajaksi. Lapsia on haaveissa tietenkin ja ne on tervetullut, kun on sen aika. Bloggaamista haluan jatkaa ja haluan myös kehittyä siinä! 

Olen niin tyytyväinen, että olen aloittanut bloggaamisen. Olen sen myötä tutustunut useisiin upeisiin ihmisiin, saanut ystäviä ja päässyt testaamaan kaikkea ihanaa! 

Kaikki lukijat on tärkeitä ja uudet lukijat tietenkin tervetulleita. Toivon, että viihdytte Fani's nails and life -blogin parissa ja jaksatte lukea sekä kommentoida postauksiin. Olen myös aina valmis ottamaan vastaan sekä risuja että ruusuja. 22 kommenttia:

 1. tähän esittelyyn voisi lisätä vielä videon jossa kerrot enemmän ja tarkemmin itsestäsi, perheestäsi ja mitä asioita haluat blogissa käsitellä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon vinkistä! :) täytyypi sellainen vielä lisätä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Fani! Löysin sun blogin tänään ja luin kaikki postaukset kertaheitolla läpi! Jään ehdottomasti seurailee sun blogia.. Toivoisin, että blogiin laittaisit enemmän kuvia myös itsestäsi (en väitä että kynsijutuissa olisi jotain vikaa).. mutta sun naama ja asukuvia olisi välillä myös kiva nähdä!
  Mainitsit, että olet ollut töissä? Voitko kertoa että mimmmosessa paikassa olit töissä? :) Ja sitte toinen kysymys mikä heräsi on että ootko käyny esim lukion tai onko siulla joku ammatti?
  Oot ihana ja sievä tyttö! =)

  - Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioijoi (: Tää kommentti piristi mun iltaa ihan hurjasti (: Ihanaa että jäät seuraamaan meitä. Varmasti tulet jatkossa näkemään kuvia myös minusta / meistä :))

   Juu oon ollu monestikin töissä, prismassa ja siivoushommia oon tehny (: Ei oo oikeen töitä tarjolla täällä hämeenlinnassa. En oo käyny lukiota, ekä ole ammattia 1 vuosi olisi vielä niin olisin ravintola-alan käyny (: Mutta kun se ei oikeen oo mun ala.. :/

   Kiitos paljon, taisinki bongata sun facebookista ;)

   Poista
 4. Oletteko miettineet miehesi kanssa hankkia lapsia ? :)

  VastaaPoista
 5. millon oot päivitelly tätä ? (: voitko päivittää ? ois kiva lukee nykystä tietoo (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo hetkeen päivittäny :D täytyy muuten päivittää tämä :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tänään koitan muistaa tän päivityksen ! :)

   Poista
 7. 9.6.2913 :D olet edellä aikaa..

  VastaaPoista
 8. etkö käy missään töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tällä hetkellä. Olen pitkällä sairaslomalla. Ainakin vielä tämän vuoden olen kotona.

   Poista
 9. Miksi pitkällä sairauslomalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastuin vuonna 2011 pahaan paniikkihäiriöön. En ole vieläkään parantunut siitä niin, että pystyisin lähtemään kouluun tai töihin. Eteenpäin kumminkin mennään kovaa vauhtia. :)

   Poista
 10. feel you! 2009 vuodesta on tääällä sairastettu paniikkihäiriötä.. tsemppiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollu kyllä rankkaa, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan, vaikka siltä ei aina tunnu. :( Tsempit myös sulle! :)

   Poista
 11. Oleks sä asunut Hyvinkäällä joskus ? Ja oot ollu vuonna jotain, Paavolan koulussa? Muistaisin sut silleen että oot ollu entisen liikunta opettajan eli jonkun Riikan jos muistan oikeen niin pitämäs meille aikoinaan tuntia :D Näytät niin tutulta niin oli pakko kysyy ja anteeksi jos sekotin sut toiseen. Ja sit sun kanssa oli samaan aikaa joku Mari? Mut se oli eri luokal ohjaajana. Mulla on hyvä kasvo muisti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon asunut Hyvinkäällä koko lapsuuden ja nuoruuden :) Muutin 17-vuotiaana Hämeenlinnaan vasta! Paavohan koulussa oon myös ollut, joten hyvin mahdollista että oot nähnyt mut / oon ollut pitämässä tuntia. :) Mari on myös ollut mun kanssa, joten hyvin muistat! Saanko kysyy kuka oot? Olis kiva nähdä kuka muistaa!

   Poista
  2. Laitoin sulle facebookissa viestii kun en halunnut täällä sanoa nimeäni täällä yleisesti. :) Taisi mennä muut kansioon :)

   Poista
  3. Vastailen tänään sulle facebookissa. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥