21. elokuuta 2015

Dolce & Gabbana Dolce

Se olisi perjantai ja aika mennä taas hetkeksi tuoksujen maailmaan. Arvatkaapa mikä olisi näiden tuoksupostauksien paras juttu? Se kun saisin tuoksun tulemaan koneen läpi teille. Tuoksuista on vaikea selittää, koska ideanahan niissä on juurikin se tuoksu! 


Tänään esittelyssä Dolce & Gabbana Dolce.

Dolce on julkaistu vuonna 2014, joten kyseessä ei ole uutuustuoksu. Tämä on yksi lemppari tuoksuistani, joten halusin sen ehdottomasti ottaa mukaan tuoksupostauksiin.

Tuoksun kerrotaan olevan raikas, pehmeä ja erittäin naisellinen, joka pitää sisällään valkoisia kukkia.

idkuva

Ensituoksussa papaijakukka ja neroli. Sydäntuoksussa valkoinen amaryllis, valkoinen pääsiäislilja ja valkoinen lumme. Pohjalla kashmirpuu, myski ja santelipuu.

Tuoksun erikoisuus on valkoinen amaryllis, jota on nyt käytetty tuoksuissa ensimmäistä kertaa. Täyteläisyyttä tuoksuun tuo myski ja santelipuun vivahde.

Dolce on tuoksultaan hyvin kukkainen sekä samalla raikas että makea. Kyseessä on siis hyvin herkullinen tuoksu, joka kestää iholla pitkään. Tämä on yksi tuoksuistani, johon myös Viljami on ihastunut ja aina kun lähdetään yhdessä illalliselle tai syömään, niin suihkautan juuri tätä tuoksua.


Pullo on yksinkertainen ja romanttinen, jonka kaulassa on musta rusetti. Korkki on tehty ruusun muotoon ja se näyttää aivan sokerimassasta tehdyltä ruusulta, jolla voisi koristella kakun. :D En ole aivan varma mitä mieltä olen korkista? Ylhäältä päin se näyttää kivalta, mutta sivusta katsottuna ei niin kauniilta.

Huomasin muuten, että tämä tuoksu on valittu Cosmopolitan vuoden 2015 Beauty Adwars tuoksuihin. Ei ihme, sillä tämä hurmaa varmasti monet naiset.

Suositushinta 30ml edP n. 66€. Tuoksua saatavilla.

Omistatko sinä kyseisen tuoksun? 


12 kommenttia:

 1. Itsellä ei ole tästä kuin sellainen pieni testeri :)

  Olen kyllä harkinnut monesti ostamista mutta jotenkin on vaan sitten jäänyt .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvillä mielin suositella! Tää on ihana. :)

   Poista
 2. Mun täytynee varmaan kaivaa tämä uudelleen esille, sen verran houkuttelevat kuvat oot napsaissut! <3 Jostain syystä tämä ei ole niitä muhun eniten iskeneitä tuoksuja, mutta täytyypä antaa tälle uusi mahdollisuus! Omistan kyllä D&G:ltä pari muutakin tuoksua, jotka on sitten vieneet enemmän mennessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin herkullinen. <3
   Tämä on mun ainoa tuoksu D&G:ltä, mutta himotus on suuri muutamaa kohtaan, jotka täytyy ehdottomasti hankkia jossain vaiheessa. :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat Fani, toi pullo on vaan niin kaunis. Tää on muuten tuoksu, mitä mulla ei ole, mutta sellainen jonka voisin haluta kokoelmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Jonna. :) Sulta löytyy kyllä niin paljon tuoksuja, ihme että tämä puuttuu. :D

   Poista
 4. En omista kyseistä tuoksua, mutta sen verran oli houkuttelevasti esitelty hajuvesi, että kyllähän tätä pitää heti tuoksuttaa kun törmään tähän jossakin ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella! Voisin vannoa, että tulet ihastumaan. :)

   Poista
 5. Mistä ostit sen Ciaten joulukalenterin, kun haluaisin sellaisen täksi jouluksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.ciatelondon.com/uk/ Itse ostin sen Ciaten omilta verkkosivuilta, mutta kalenteri tulee myyntiin myös http://www.asos.com/ tuonne ja sieltä voi tilata sen halvemmilla posteilla ja toimitus on nopeampi! :)

   Poista
 6. Rakstuin aivan täysin tuoksuun, kun se tuli Livboxissa! Tai oikeastaan pikkuinen testeri jäi huomaamatta, mutta suihkugeeli on paras ikinä tuoksusta tehty suihkugeeli. Se oli menoa se! Sain vanhemmiltani tämän tuoksun mattapulloisen, hailakan vihreä pakkauksisen sisaren tuliaisena ja on ollut käytössä ^_^ Kukkakorkki on kyllä vähän ´meh´, mutta annan anteeksi, koska tuoksu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin harmittaa, että mulle ei tullut sitä suihkugeeliä vaan sen tilalla oli joku muu? Olisin niin mielelläni ottanut juurikin sen suihkugeelin! :) Tämä tuoksu on niin hyvä, että vie samantien mukanaan. <3 Korkki ei nyt oikein iske, mutta ei anneta sen haitata. :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥