7. elokuuta 2015

Katy Perry Killer Queen's Spring Reign

Se olisi perjantai ja arvatkaapa minkä vuoro pitkästä aikaa, no tuoksuperjantain tietenkin. Kesän aikana olen esitellyt teille kolme tuoksua ja nyt olisi vuorossa vihdoinkin jatkoa. Tuoksuperjantai postauksien piti aluksi ilmestyä joka perjantai, mutta muutto ja reissut veivät niin paljon aikaa, joten päätin että teen näitä satunnaisesti perjantaisin. Esiteltäviä tuoksuja löytyy vaikka kuinka paljon, joten katsotaan jos jatkaisin näitä myös syksyllä ja talvella. 


Tänään esittelyssä Katy Perry Killer Queen's Spring Reign -Limited Edition.

Katy Perry tuoksuperheeseen tuli keväällä uusi neljäs tuoksu. Omistan kaikki kolme jo ennestään, joten heti kun tämä tuli kauppoihin, niin ryntäsin ostamaan sen itselleni. Pitäähän ne omistaa kaikki?


Pullo on muodoltaan samanlainen kuin muissakin ja edelleen täytyy sanoa, että se on niin näyttävän kaunis. Timantinmuotoinen pullo, jonka korkki on ruusukullan värinen. Kaunis, elegantti ja hempeä.


Tuoksun sanotavaan olevan raikas, hedelmäinen, kukkaistuoksu. Ensituoksussa on pinkkiä freesiaa, orvokkia sekä mustaherukkaa. Sydäntuoksuna Davana -öljyä, gardeniaa ja ruusua. Jälkituoksussa styrax -öljyä, seetripuuta ja cashmeran-tuoksua.

Tuoksu on juuri sellainen mistä pidän. Raikas, hedelmäinen, pehmeä, naisellinen. Pakkaus näyttää siltä, että tuoksu olisi nuorekas, tyttömäinen tuoksu. Suihkauttelin tätä myös äidilleni, joka ihastui oitis tuoksuun. Hän sanoikin, että jos olisi nähnyt kaupassa tuon pakkauksen, niin olisi tuskin edes tullut testanneeksi tuoksua. Välillä näinkin päin.

Spring Reign on ollut kesällä paljon käytössä ja se taitaakin olla tämän kesän käytetyin tuoksu. Sopii päivään kuin päivään. Iltatuoksuna tämä ei ehkä ole ihan sellainen jota itse käyttäisin.

Kestävyydeltään tuoksu on ihan ok, kestää aamusta iltapäivään. Aamulla lähtiessä suihkautan tuoksua ja iltapäivällä kun tulen kotiin sen voi vielä pienesti tuoksuttaa kaulalta.

* Tuoksua saatavilla heti. Suositushinta 30ml EdP n. 32€

Löytyykö joltakin tämä tuoksu? 
Mitä olitte mieltä pakkauksesta entä tuoksusta? 


10 kommenttia:

 1. Miulla on kolme Katyn tuoksua, tämä, punainen ja se violetti. Tykkään kaikista :) Se punainen on aika voimakas, kun eilen sitä laitoin.
  Näiden pullot on kyllä kivoja, tosin miulla on punaisesta 100 ml pullo, eikä se olisi sopinut pakkauksen kanssa kaappiin, niin nyt se on kyljellään ja vie hieman tilaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se punainen on kyllä aika voimakas, mutta sopii hyvin iltatuoksuksi!
   Mulla löytyy nämä kaikki 30ml koossa ja ne riittää hyvin vähäksi aikaa. :D 100ml pullot on niin kamalan isoja. :D

   Poista
 2. Arvaa alkoiko kiinnostaa! Täytyy ehdottomasti ens kerralla Sokkarilla käydessä testata tätä 8) En oo ennen Katy Perryn tuoksuja noteerannu, mut nyt kiinnostus heräsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin oikeasti suositella tätä! Oikein herkullinen tuoksu. :)

   Poista
 3. Pitääpä kyllä tuoksutella tätä kun tulee vastaan jossain, sen verran heräsi mielenkiinto ;)

  VastaaPoista
 4. mulla on se "original" eli se punainen Killer Queen. Käyttämättä on jäänyt, en tiedä miksi se piti saada sillon. Tuoksu on mulle liian tunkkainen ja jotenkin paksu. Näissä on kyllä älyttömän nätit pullot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. :( Se sininen on kyllä yhtä hyvä kuin tämä. <3 Pullot on kyllä todella nätit!

   Poista

Kiitos kommentista ♥