4. elokuuta 2015

Vihdoinkin kotona!

Kotona,kotona!! Muutto on nyt ohi ja ollaan päästy uuteen ihanaan kotiin. Suurin osa tavaroista on jo paikoilla, mutta pientä "ylimääräistä" tavaraa etsii vielä paikkaa. Tekemistä riittää ja tuntuu, että vaikka kuinka järjestelisi paikkoja, niin joka päivä on jotain lisää järjesteltävää. Kynsilakat, koristeet ja kosmetiikat on vielä vähän sekaisin, koska haluan käydä ne rauhassa läpi ja laittaa eteenpäin itselle kaiken tarpeettoman. Onneksi mulla on tässä aikaa käydä niitä joka päivä hiljalleen läpi. 


Fiilis on tällä hetkellä mahtava! Aurinko paistaa vihdoinkin, oma piha ja aamukahvi on parhautta, kello on soinut viikon ajan 5, jotta kerkeän nauttia rauhassa aamuista. Koirat nauttii isommasta asunnosta ja itse nautin siitä, että meillä on vihdoinkin asunto joka on valoisa ja josta olen saanut itselleni kokonaan käyttöön yhden huoneen!! Asuntopostausta on pyydetty ja sellainen on tulossa, mutta en osaa sanoa vielä meneekö siihen viikko vai kaksi tai jopa kuukausi. Haluan saada ensin kaiken valmiiksi täällä.

Kynnet selvisi muutosta kohtuullisen hyvin, vaikka jouduinkin niitä hiukan lyhentämään. Onneksi kynteni kasvavat niin nopeasti, että en jää sitä harmittelemaan. Uhrasinhan ne sentään muuton eteen. :D

idkuva

Kynsillä muuton aikana oli Different Dimension Pothos, joka on kaunis hopeinen flakies-hippu glitterlakka. Tämä näyttää olevan aika samanlainen kuin Fun Lacquer Pay Day, mutta koska en omista sitä en voi verrata sen enempää, kuin mitä google kertoo. Tosin Pay Day on enempi vaaleankultainen, kun tämä taas on hopeinen. Olen harkinnut Pay Dayn ostoa, mutta nyt mietin tarvitsenko sitä sittenkään koska omistan tämän?


Meinasin aluksi lakata Pothoksen alle peittävän lakan, mutta koska lakat oli melkein kaikki pakattu kerrostin sen yksinään. Pothos peitti täydellisesti kahdella kerroksella!! Eikä peitettävää jäänyt ollenkaan. Olin aivan hämmästynyt, koska ajattelin lakan vaativan alleen peittävän yksilön.


Pothos on todella näyttävä lakka ja sen varmasti huomaa! Lakan pinta jää hyvin kirkkaaksi melkein "peilimäiseksi". Glitterlakka suojasi myös kynsiä hyvin muutolta. Voisi olla, että kynteni olisi vieläkin lyhyemmät, jos en olisi lakannut niitä ennen muuttoa. Ja kyllähän näillä kynsillä kantoi innolla muuttolaatikoita.


Lopuksi leimasin Konadin mustalla peukaloon ja nimettömään kiekurakuvion Über Chic - 02 laatasta. En ole käyttänyt Konadin mustaa aikoihin ja nyt muistui mieleen hyvin miksi. Mikään musta lakka ei ole niihin paha leviämään kuin se. Kuvion sain kerrankin kohdistettua täydellisesti, mutta sitten huomasin sen olevan liian iso omille kynsille ja sen takia leima näyttää hieman sotkuiselta.

Kynnet oli kumminkin mieluisat ja kesti kynsillä ennätyspitkät 5 päivää, jolloin lakka rupesi jo nousemaan kynsiltä paloina irti. Se tunne kun saat 5 päivän jälkeen uudet kynnet on niin mahtava.

Ja nyt olen niin innoissani, että sain netin auki ja pääsen taas kirjoittamaan blogia! Mulla on ollu niin ikävä teitä. Nyt olen vihdoinkin takasin täällä. <3

Mitä tykkäätte kynsistä / lakasta? 
Oletteko te vielä siellä? 


16 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :) ja aivan ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
 2. Mihinkäs me täältä kadottaisiin ja onnea viel kerran uuteen kotiin

  VastaaPoista
 3. Oman pihan kannalta hyvät kelit on vielä tulossa, jee!

  Sairaan makeet kynnet, rakastan tota blingiä!

  VastaaPoista
 4. Ihana lakka ja ihana Fani <3. Ikävä on ollut täälläkin päässä :). Paljon onnea uuteen kotiin, joka toivottavasti mekin nähdään pian täällä blogin puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Malle. <3 Nyt olen palannut! Kiitos vielä <3

   Poista
 5. Ollaan ja tervetuloa takaisin! Asuntopostausta odotellessa! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hih! Toivottavasti saadaan pian asunto kuntoon!

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! :) Ihana tuo lakka, ainoa huono puoli tällaisissa lakoissa on vain se, että noita hiutaleita jää joka paikkaan. Varsinkin se poistovaihe on kamala :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä en halua edes muistella enää sitä poistovaihetta! Ei ollut mitenkään mukavaa. :D

   Poista
 7. Ihanaa että oot täällä taas :) Kiva kuulla että muutto sujui hyvin, asuntopostausta täällä odotellaan tosiaan mielenkiinnolla! :)

  Tuo lakka näyttää todella kauniilta sulla, huimaa että peitti jo kahdella kerroksella! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Nena. <3 Toivottavasti saadaan pian asunto kuntoon, jotta sen kehtaa esitellä. :)

   Lakka on ihana, mutta poistaminen.... Kamalaa. :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥