22. lokakuuta 2012

Omia kynsiä, sininen liukuvärjäys.

Teinpäs taas itelle kynnet. Ja päätin koittaa ensimmäistä kertaa liukuvärjäystä, muhun ei oikein ennen iskeny se, mutta oon ruvennu nyt tykkäämään siitä. Enmä kyllä tiiä että onnistuko tää oikeen kunnolla. :D Ehkä ensikerralla paremmin. Mietin eka että tekisin jotkut vedenalaiskynnet, mutta loppujen lopuksi laitoin näihin tähti tarroja, niin oiskohan tää nyt joku taivas lakkaus? :D

Onnistunut liukuvärjäys vai ei?

Tälläiset niistä sitten tuli, kovasti ainakin itse tykkäsin näistä. Mietin vielä että oliskohan tuosta liukuvärjäyksestä tullu parempi jos olisin tehnyt sen keittiössienen palasella, näissä käytin essencen sieniä, ne on tarkotettu juuri liukuvärjäykseen, mutta jotenkin tuntuu että jäi puuttumaan jotain? Mitä mieltä te olette?

Näissä kynsissä käytetty :

* Mia Secret : Kynnenkovettaja. ( Alin kerros, ennen aluslakkaa. )
* Sally Hansen : Base Coat. ( Aluslakka, voitteko kuvitella mun essence aluslakka loppu voiiiii eiiii... )
* Isadora : Blue Lagoon. ( Alin lakka. )
* Wild And Crazy : Super Star. ( Tällä töpöttelin noin kynnen puolivälistä alkaen. )
* Essece : Blue Addicted. ( Viimeisenä töpöttelin sitten tällä lakalla, glitter kärjet. )
* Lopuksi vielä ala osaan tähti tarrat ja awot almoost valmis.
* Seche Vite : Top Coat. ( Päällyslakka vielä päälle ja valmista tuli. )

Todella hyvin pysyi kynnen 3 päivää, sen jälkeen vasta rupesi hieman kärjistä paistaa kynsi. Vaikka kumminkin tiskasin ja siivosin ymsyms :) Outoa, että mulla pysyy jotkut kynnet noinkin kauan.

Loppuun vielä ajattelin kertoa teille kuulumisia, vaikka eipä täällä nyt kauheesti ole mitään tapahtunut. Viljami on ollut muutamana päivänä töissä, ja oliko se viimeviikko vai sitä edellinen kun viljami lähti töihin, rupesin varaamaan itelle kampaaja aikaa, soitin 40 kampaamoon ja lopulta sain ajan heti, niin pääsin hemmottelemaan itseäni :)


Tämmöiset niistä sitten tuli, vähän lyhennettiin ja rikottiin. Ainakin itse olen tyytyväinen! Kerrankin saan laitettua näitä ees jotenkin :) Viljamin reaktio töitten jälkee " Miks noi sun hiukset on noin lyhyet" Thäänks :D

Muuten ollaan vaan oltu kotona, shoppailtu, katottu telkkaa, leikitty koirienkaa, oltu lenkillä, tehty ruokia öö ainiin ja sain äidin meille yöksi la-su <3 Teinkin sille silloin jalkahoidon, käsihoidon ja kynnet! :)

Nyt mä rupen tekemään teille jotain kivaa! Siitä lisää KOOHTA PUOLIIN <3

<3 : Fani

10 kommenttia:

 1. miten sul kestää nuo kynnet noin vähä aikaa? Omat geelit/akryylit kestää kynnessä ainakin 5vkoa ennenkun alkaa halkeilla/mennä ilmaa väliin:) kiva kun värjäsit hiukset takas tummaks:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole geeli tai akryyli kynsiä? :D Ihan omiin kynsiin olen vain lakannut :) Ja siinä kun touhuu kaikenlaista niin ei ne kauheen kauaa kestä. Jos mullakin on geelit niin kyllä ne pysyy, mutta haluan kasvattaa omia kynsiäni vain :)

   Jeps itekin tykkään :)

   Poista
 2. Nätit hiukset ! :) Ja kynnet ;)

  VastaaPoista
 3. aa tarkoitin siis, kun oot muille tehnyt ja oon ymmärtäny ettei ne oo kovin kauaa kestänyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm. En oo nyt kauheesti tehny geelikynsiä, muutamat kavereille, mä niin tykkään lakata / koristella vaan :) Mutta on ne sellaisett 2-3 viikkoa pysyny, kunnes on ruvennu oma kynsi kasvamaan niin paljon jo alhaalta päin :s

   Poista
 4. Hienot on, ja voisiksä laittaa kuvat kynsilakoista joita käytit :) Se olis kivaa :)

  Kattoisitteko munkin blogini ? naildude.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkossa ajon kyllä laittaa kuvat mitä lakkoja olen käyttänyt (:

   Käyn katsomassa :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥