14. kesäkuuta 2012

Kesä

Huih, nyt voi sitten sanoa että on taas kesä, aurinko porottaa mukavasti, siis niin mukavasti että meidän sisäläämpötila heiluu 27 asteessa, ja parvekkeen mittari näyttää yli 30 astetta, yöt on menny pyöriessä kun on ollu niin kauhea kuuma, koirat ei suostu tulemaan nurkista leikkimään, ku pitää vaan olla viileessä, lenkit on lyhyitä, meinaan viime kesänä varmaan 4 kertaa kantelin tuolla pihalla milon, kun se sai jonkun lämpöhalvauksen, papin turkki pitäis kyniä tänään, jotta silläkin olisi paremmat oltavat ! Mutta joo, ei valiteta nyt on kesä ja siitä pitää nauttia :) Sen takia en oo nytten pariin päivään postaillukaan, koska ollaan vietetty paljon aikaa kavereitten kanssa, saatu uusia kavereita, ajeltu tuolla ympäriinsä, siis meinaan että oltu kyydissä :) Kynsiä olen kyllä tehnyt, mutta jätetään tämä postaus nyt ihan vain tarina postaukseksi!

Aina kun kesä lähenee niin mun pitää saada blondit hiukset, en kuitenkaan uskaltanu laittaa koko päähän, meinaan jos mun hiukset ois lähteny irti, ni oispa ees jääny ala hiukset. Mutta kuinkas kävi ei tapahtunu mitään, ei kuivunu, ei muuttunu hampuksi, eikä ees lähe hiuksia päästä! ONNISTUIN kerranki!

Kisu

:)

Pikkasen jäi oranssia johonkin!

Tykkäättekö?
Eli siis alle laitoin yhen mustan värin, ja päälle saman päivän aikana kolme blondia, JA JOO TIIÄN kyllä että niin ei sais tehä, mutta mäpäs tein! Ekana laitoin ihan vaaleimman blondin, sitten liven vaalein blondi ja lopuksi vielä hopea hiusväri! Hopee shampoo on kovassa käytössä, ja ne hopea naamiot hiuksille, kyllä mä vielä niistä saan kunnon blondit / valkoset (: Ennen mulla on aina jääny sitä oranssia ja kusta päähän, mutta nyt sitä jäi tosi vähän :) Mielipiteitä, mitä te tykkäätte näistä? Ja nyt aijon pitää pääni blondina ja pitkään :) !!!!!

Parasta <3

Pieni humala <;

Minä ja rakkauteni!
Tollasia kuvia niistä illoista jäi kun vähän maisteltiin! :)

Kesän aikana voi blogini välillä viettää hiljais aikaa, vietän kumminki niin paljon aikaa pihalla, ja ystävien kanssa, että en ihan joka päivä varmaan kerkee täällä postailemaan! Mutta blogini pysyy kyllä kasassa, ja toivottavasti jaksatte jatkaa lukijoina! :)

Kertokaahan vielä, minkälaisia kesä suunnitelmia teillä on? =)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥