8. kesäkuuta 2012

Yhteistyökumppanilta tuotteita + löpinää!

Olipas ihana aamu, posti tuli ja ovikello soi, viljamin kuuluisat sanat taas "jaaha kynsilakkoja" ! Ja olikin oikeen ihana yllätys kun yhteityökumppanini Ihanatkynnet maarit oli laittanu mulle pienen paketin. Olin taas ihan innoissani, miten ihania tuotteita maarit oli lähettänyt mulle testattavaksi!


China glaze : Make some noise ja China glaze : Liquid leather * SAATUJA

2 kpl ihania lakkoja CG : Make some noise ja CG : Liquid leather! Toi cg musta olikin mun ostoslistalla! Ja toi make some noise oli paljon ihanampi lakka, kuin kuvissa, meinasin sen ottaa meinaa mun viime tilaukseen, mutta jätin ottamatta, se on aivan ihana väri! Lakkoihin pääset Make some noise tuosta ja Liquid leather tuosta! Ihanat kynnet verkkokaupassa on tällä hetkellä jotkut cg hintaan 6,50e alennuksessa!

Koristeita ja paljetteja! *Saatuja
Sitten loput mitä paketissa oli liittyykin koristeluun, näitä on aina mukava saada, koska niitä kumminki minulla ainakin menee ja paljon! Koristelen niin usein kynsiäni! Cina mini decoration kit 10 kpl erillaisia koristeita. Paketissa on : Paljetti tähtiä, Vaaleanpunaisia,Violetteja ja haalean liloja filigraanikukki, isoja valkoisia glitter diamondeja, pisara strasseja, Valkoista hilettä, pieniä valkoisia glitter diamondeja, sydän paljettaja, ja vaaleanpunaisia pieniä strasseja! Aivan ihana koko pakkaus, voit ostaa itsellesi tämmöisen .TÄSTÄ.

Hopea strassi kiekko * saatu
  Paketista löytyi myös iso hopea strassi kiekko, erillaisia! Näitä kiekkojahan mulla on kohta ihan kauhea kasa! :) Hopeat strassit!

Helmenpuolikkaat * Saatuja
Ja viimeisimpänä mutten vähäisimpänä paketista paljastui 100 kpl valkoisa rainbow helmenpuolikkaita, näitä tuleekin mun seuraavaan lakkaukseen heti (: Siinä oli kaikki ihanat kynnet yhteistyökumppanilta saadut tuotteet, eikös olekin ihania?

Kiss hopea nail art
Sitten eilen postista tipahti facebookin kynsikoristekirpparilta ostettu mun ihka ensimmäinen kiss : Silver nail art, mitä kynteen testasin niin oli todella hyvä, eikä hintakaan ollu päätä huimaava 2,60 posteineen!

Sitten taas niihin ihan muihin asioihin meinaan eilen kun alotettiin kirpputori, niin päätin että nyt laitetaan asunto kuntoon, ostinkin eilen meille netistä divaanisohvan, joka tuodaan meille sunnuntaina, saatte sitten nähdä heti kuvia siitä, se on jätti iso, tällä hetkellä meillä on myynnissä molemmat sohvat, toinen on jo vissiin menny! Ostin myös facebookin kirpparilta meille jätti ison taulun sen haen huomenna kotiin tosta naapurista, niin saatte siitäkin heti kuvat (: Vielä pitäisi ostaa uusi vitriini kaappi, matto, ja olohuoneen pöytä :) Sitten kun olen saanu olohuoneen kuntoon, alkaa makuuhuoneen laittaminen, sängyn runkon laitoinki jo myyntiin! Saas nyt nähdä! Niistä luvassa sitten lisää kun tavarat saapuu!

Kirpputorilla käytiin tänään viemässä lisää tavaraa, ja katsomassa onko menny paljon, ja meijän pöytähän oli ihan tyhjä melkeen :D Eli siis menny tavarat tosi hyvin ja vaatteet, täytyykin heti huomenna taas käydä viemässä lisää tavaraa!

Nyt alkaa sitten viikonloppu ja menoja taas on vaikka kuinka paljon, mutta kyllä mä kerkeen tulla tänne postaileen vaikka kiirettä pitääkin, nyt toivottelen teille hyvät viikonloput ja lähden tästä itsekin viikonlopun viettoon :)


2 kommenttia:

  1. jänskän näkösiä noi helmenpuolikkaat.

    VastaaPoista
  2. Niin on :) Ihanan näköisiä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥