15. heinäkuuta 2012

höpönlöpöä ja viimeiset ostokset!

Nyt esittelyyn pääsee viimeiset ostokset, mitkä eilen ostin, vaikka kyllä kävinki tänään shoppailemaan taas vähän lisää hups! :)

Kirsikka toppi. Hintaan 2,99e!
:)
:)
Top sportin alennuksesta mukaan tarttui kahet kengät. Siellä oli kaikki kengät -70% alennuksessa. Ruskeille kengille hintaa jäi 10,97e ja farkku tennareille hintaa jäi 14,70e! ei mun mielestä siis paljoo mitään, kun oikee hinta oli ylimmillä 39,90 ja alimmilla 49,90e! :) Viljami löysi myös itelle kengät sieltä!

H&M Body spray!  2,95e!
Kynsiviila seppälä. Hinta 0,59e!
Pikku Golden roset!
Seppälästä mukaan tarttui myös neljä golden rosen lakkaa, nää värit oli mulle jotenki niin silmään pistävät, hintaa tais olla näillä 0,89e? En oo ihan varma. 1. 24 2. 81 3. 79 4. 40! En oo ihan varma viel pidänkö mä itse näitä lakkoja vai laitanko myyntiin. Saas nähä.

Kukka korvakorut. Hinta 1,40e!
Musta kajaali ja ruskea kulmakynä.
Jouduin siis ostamaan kaikki meikit uudelleen, koska mulla on tällä hetkellä tosi paha luomi tulehdus, mikä ei tunnun lähtevän millään pois! :s Joten oli pakko, en haluu enään käyttää niit samoja kajaaleja yms. Kuhan nyt joskus saisin tän mun silmän parantumaan, että voisin taas käyttää meikkiä. Jos huomen aamulla tää on vielä näin pahana, niin pakko yrittää saada päivystävä lääkäri aika.

<3
Ja viimeisimpänä löysin mun iphoneen, neon oranssin suojakuoren, aivan ihana löytö, eikä hintaakaan ollu kuin 2,99 <3 Oispa h&m ollu näitä lisää eriväreinä, oisin varmaan ostanu ne kaikki : D

Tässä oli sitten ne loput ostokset, tykkäättekö? =)

Nyt oottelen murua kotiin, kävin ostaa meille 2litraa mansikoita, 2 litraa herneitä ja 1litran kirsikoita, ja 12kpl metrilakuja : D menee tää ilta hyvin, kun nautitaan niistä yhdessä ja katellaan tallenteita!

Huomenna alkaakin sitten jo taas arkiviikko, ja perjantaina lähdetään suomiretkelle ja sukulaisiin, ei oo viel päätetty kuinka kauan ollaan siellä! Mutta koitan ajastaa teille muutaman postauksen, ettei blogi taas hiljene kokonaan! :)


6 kommenttia:

 1. Mä niiiiiin rakastan noit sun kenkiä. :)

  VastaaPoista
 2. Sinulle on haaste: http://tiudesnails.blogspot.com/2012/07/haastetta-pukkaa.html

  Ja noi Seppälän kynsiviilat on törkeen hyviä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta :) Koitan tänään tai huomenna tehdä!

  ai on en oo kertaakaan ite koittanu : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥