17. helmikuuta 2013

Viisi asiaa, joita ette olisi halunneet tietää minusta..

Sain jo vähän aikaa sitten tälläisen haasteen Betternailday-blogin kirjoittajalta sissiltä. Kiitos vielä tästä :)

Tehtävänä on kertoa viisi omituisinta asiaa itsestään ja jakaa tunnustus eteenpäin viidelletoista inspiroivalla blogille.


Mitenköhän ikinä mä saan keksittyä ees 5 asiaa, mitkä haluan täällä jakaa :D

1. Mä oon laiskin ihminen minkä maa päällään kantaa. Mä huutelen sohvalta vilkille " mehua, vettä, tuo rahkaa, keitä kahvia, tee mulle vichya, keitä teetä, tee mulle leipä, voitko viedä noi roskat" :D Vilkki ei varmaan kehtaa sanoa mulle että lopeta toi passuuttaminen ja tee ite.

2. Mun aamualkaa aina samanlailla 8,30 ylös, keitän teetä ja otan mustikkakeittoa, avaan blogit, käytän koirat, luen bogit, käyn näillä sivuilla joka aamu tietyssä järjestyksessä -huuto.net, ebay, paypal, tori.fi ja hotmail, facebook, nordea  ja ainiin pari kynsikauppaa? :D En tiiä miks.. Mut jos yks sivu jää avaamatta käyn avaamassa sen heti ku muistan. Jos mun aamu ei ala näin, eli esim joku tulee käymään :o Oon hermotunu koko ajan :D?

3. Syön joka aamu kaksi vaaleeta voileipää. Päälle oivariini, yksi jalopeno leivän keskelle, juustosiivut ja mikroon. Yleensä jätän ne jalopenot sit syömättä, koska ne on liian tulisia, mutta silti ne on pakko laittaa siihen. Vilkki valittaa mulle aina tästä asiasta.

4. Tiskaan ja laitan pyykit aina ite, koska jos vilkki tulee auttamaan esim. pyykinlaitossa ja se laittaa eri pari sukat vierekkäin tai jättää riville tyhjää tilaa, meen korjaamaan sen :D Kerran laitettiin yhdessä pyykkejä ja tein noin ku sukka oli väärällä rivillä, ni vilkki ei pystyny ees hillitä naurua! Mutta ku on pakko! Hullua ehkä? Sit valitan ku vilkki ei ikinä tiskaa tai laita pyykkejä?

5. VIIMEINEN.. Jos oon yksin kotona käyn kattomassa sängyn alle ja kaappeihin ettei siellä vaan oo ketään :D Tän teen aina ku jään iltasin vaikka yksin. Enkä voi pitää jalkoja sängyn laidan yli, koska mua pelottaa et joku vetäsee ne koukulla sinne........... Ps. Älä kato kauhuleffoja.


Sainhan mä keksittyä nää. :) Eikä menny ku about tunti.

Aika moni blogi on jo saanu tämän haasteen mutta laitetaan vielä muutamalle kellä en ole nähny :)

1. Ookalle.
2. Saralle.
3. Emmille.

Teillä en oo vielä tätä nähnyt ;)

<3 : Fani 

8 kommenttia:

 1. Olipa hauska lukea tää, ku itellä on kans samanlaisia tapoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) no hyvä että jollain muullakin on samanlaisia outouksia :D

   Poista
 2. Miulla on pyykkie kanssa vähän sama ! Ne pitää tietyllä tavalla laittaa. Esim meillä pyykkiteline on lähellä miun vaatekaappia, miun pitää saada omat vaatteeni lähelle kaappia, jotta ne on helppo laittaa siitä kaappiin. Ja sukkien pitää olla parinsa vieressä :D

  Kiitos tästä, mutta olin tehnyt jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D toi pyykkienlaitto on kyllä niin oma juttunsa joillekin, ettei sitä vaan voi ymmärtää. Mullenkaikista tärkein on sukat pareittain ja että riveille ei jää tyhjää tilaa eka yksivrivi täyteen ennen seuraavaa :D

   Mä jotenki muistelin että oonko nähny tän sulla :D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta <3

  Haha, en kato enää kauhuelokuvia just ton takia, että yhessä vaiheessa tein just samallalailla kun sä vikassa kohdassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 juu en minäkään kato niitä enään. Silloin ku katoin ni kiljuin aina ku syntinen ja pelkäsin hulluna :D

   Poista
 4. Mulla on samat aamurutiinit kuin sulla :D Mutta toi jalopeno :D Miksi laittaa se siihen jos siitä ei tykkää, hahahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaanki aina lukemassa ja kommentoimassa samaan aikaan blogeja :D Mä en tosiaan tiiä, aina mä sen jalopenon laitan ja sit otan pois ? :o

   Poista

Kiitos kommentista ♥