22. toukokuuta 2013

Veet Easy Wax

Buzzador kamppanian mukana tuli siis kaksi tuotetta testiin toinen oli kasvoille tarkoitettu Postaus täällä veet precision wax & care ja toinen tämä veet easy wax, jonka testasin tuossa pari iltaa sitten ja pääsen nyt jakamaan omat mielipiteeni teille siitä. 


Tässä pakkauksen sisältö kokonaan. Veet lämmityslaite ja korkki, teline, 50ml vahapakkauksen, virtajohto, 4 jälkihoitopyyhettä, 24 ihokarvanpoistoliuskaa ja ohje :) Tämä setti on tarkoitettu sääri-ja käsikarvojen poistoon ja toinen tälläinen laite on taas bikinirajoille ja kainaloille. 

Ihana pinkkilaite!  

Käyttö : Aseta vahapakkaus lämmityslaitteeseen ja laita virtajohtoseinään. Odota 20 minuuttia, että vaha lämpenee, mulle oli about 30min ni vaha oli tarpeeks lämmintä. Levitä vahaa karvojenkasvusuunnan mukaan, aseta karvanpoistoliuska päälle ja repäise nopeasti pois. 


Meillä oli juuri mun ystävä kylässä, kun testasin tätä laitetta ja se päätti räpsiä musta sitten kuvia. Tässä vaiheessa vaha oli ollut lämmityslaitteessa 30min ja rupesin levittämään sitä iholle. 


Vahan päälle laitetaan sitten karvanpoistoliuska, painoin vähän sitä kiinni ihoon ja sitten ......


Ja irti ja kyllä muuten teki kipeetä. Mulla on kyllä oikeen kunnon jalkakarvat, ja olin lukenut Saran ja Lunaliin blogista että jos omistaa supermieskarvat niin niillä ei ollu lähtenyt karvat pois, mutta mulla lähti kyllä IHAN kaikki karvat pois. Sen takii se varmaan tekikin niin kipeetä. Auts.. 

Plussat : Plussaa laitteesta sen verran että se toimi mulla, sain ihan kaikki karvat pois jaloista tällä laitteella. Myöskin luin lunaliin blogista että tämän hinta olisi 17,90 joten ei hinnassakaan ole valittamista. Myöskin siitä plussaa vielä että vaha ei ollut kuumaa, vaikka niin aluksi luulin sitä pelkäsin eniten että jos se vaha sitten polttaakin.. :D 

Miinukset : Nojoo sitten niihin miinuuksiin. Mua sattu oikeesti ihan sikana tuo repäisy, sanoinki monalle, että sen takii en tykkää näistä liuskoista mitkä repästään, koska ne sattuu niin paljon :D Toinen asia joo mulla kyllä lähti kaikki karvat, mutta tuloksena oli iso verenpurkauma jalassa, joka oli ihan punainen tuon jälkeen ja pari päivää siitä omistin kauheen mustelmanjalassa. :o Mä luulin että toi laite on tarkoitettu myös herkkäihoisille? Ja viimeinen mistä annan miinusta, on tuo vaha, en saanut millään puhistettua sitä iholta pois, jouduin käyttämään noista jälkipyyhkeistä 3kpl vaan yhen jalanpyyhkimiseen? Tuolla myös sanottiin että vaha ei lähde vedellä pois? Outoa. 

Siinä vähän mun kokemuksia tästä tuotteesta, aijon kyllä jatkossa käyttää tuota ainoastaan käsikarvoihini, jalat jätän ainakin tällähetkellä vaan sheiverin uhriksi :D Okei, no ehkä mä joskus vielä suostun koittamaan tuota jalkoihin, jos silloin ei sitten tulisi mustelmaa? Toivotaan !!! 


Tuossa vielä kuva, mun jalasta johon tuli se mustelma! Kuvassa ei näy niin selvästi. 

#Buzzadorveet #Veeteasywax #Veetprecisionwax 

Buzzador saa tuotteita testattavaksi ja jakaa niistä omia mielipiteitä mediassa esim. blogissa, facebookissa ja instagrammissa. Jos et ole vielä buzzador niin pääset liittymään buzzadoriksi Täältä.

<3 : Fani

18 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä ihan pesy vedellä ja saippualla, hetken iho sen jälkeen punottaa, mutta se laskee nopeesti. Noi putsauslaput on suoraan p******

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mulla lukee tossa että ei lähde vedellä pois :D joten en ees koittanu sitä sen takia. :D Täytyy seuraavalla kerralla koittaa sitten ihan vettä :)

   Poista
 2. Mä leikkelin noi liuskat suosista puokkiin ja revin niitä. :D Kokeilin kokonaisellakin mut se sattu ihan järkyttävästi. Puolikkaalla siis vähemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ens kerralla siis puolikkaalla :D Se sattu kyllä ja PALJON :D

   Poista
 3. Ahaa, sulla karvat läks! Kiva kuulla :) Kauanko annoit sen vahan jäähtyä liuskoineen iholla? Yksi meinaan kommentoi mun blogiin, että sillä lähti paremmin kun vähän aikaa sai jäähtyä. Itse taas repäisin heti sen muutaman kiinnisilityksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu karvat läks kyllä :) En kyllä antanut jäähtyä ollenkaan, mä repäsin sen yhen silittelyn jälkeen pois :o outoa?!

   Poista
 4. Tein just postauksen kanssa tosta ja mulla on melkein samanlainen eka kuva :D
  Mutta wau, sait KAIKEN pois! Toi mustelma on kyllä ikävä sivuvaikutus :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meenkin heti lukemaan sun kokemuksia tästä :) Toi mustelma ei kyllä ollut kiva juttu ollenkaa :/ Vieläkin on jalka mustelmilla tuosta kohdasta :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. NO älä muuta sano, sheiveri on paras siis !! :D

   Poista
 6. Mä luin juuri uutta fit-lehteä ja siellä oli hinta 49,90e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho? :o onkohan se oikea hinta sitten se?!

   Poista
 7. No huhhuh en varmaan uskaltais ees kokeilla tuota :D oon niin herkkä kivulle muutenkin :D

  Siulle on tunnustus miun blogissa http://emmminn.blogspot.fi/2013/05/i-love-your-blog.html =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mulla vähän sama homma!

   Kiitos, meen heti katsomaan! :)

   Poista
 8. Noi tahmat lähtee aika hyvin esim. oliiviöljyllä. Tai ainakin aikaisempien vahaliuskojen töhnät lähti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyyki muistaa toi ja ens kerralla koittaa öljyä :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥