16. toukokuuta 2013

Veet Precision Wax & Care

Pääsin mukaan veet buzzador kamppanjaan tämä on eka kamppanja, jossa olen mukana :) Olin ihan innoissani kun avasin pakettia ja sieltä löytyi tämä kasvoille tarkoitettu precisoon wax & care - setti, mukana tuli myös muulle vartololle tarkoitettu setti. Siitä lisää toisessa postauksessa.

Buzzador saa tuotteita testattavaksi välillä ja jakaa niistä omia mielipiteitä blogissa, facebookissa, instagrammissa ja mediassa myöskin ystäville ja tuttaville kerrotaan tuotteista ja jaetaan näytteitä :) Jos et ole vielä buzzador niin pääset liittymään Tästä.

Tämä kuvan jain heti paketin haettuani instassa
Tänään sitten testasin tätä kasvoille tarkoitettua täsmävahaa ja hoitovoidetta.Paketissa oli : 

* Ohje
* Putkilo, jossa pinkissä päässä täsmävaha ja valkoisessa päässä hoitovoide.
* Tikku, jolla vaha levitetään iholle
* 20kpl liuskoja.

Miten toimii : 

Pinkkipää laitetaan juuri keitettyyn veteen minuutiksi, levitä tikun avulla vahaa iholle karvojenkasvusuunnan mukaan, laita liuska vahan päälle ja repäise irti. Kuullostaa helpolta eikö?

Oma mielipide plussat : Aikaa kului vaan minuutti että vaha lämpeni, sopiva aika mulle joka ei jaksa ikinä ootella tai jos oottelen niin keksin sillä aikaa jotain muuta tekemistä ja homma jää kesken. Todella kivan näköinen tuubi siitä paljon plussaa, koska itse ainakin ostan kaupasta aina niin sanotusti "Kivannäköisiä" tuotteita. Plussaa antaisin myös siitä että yhdestä tuubista voi saada jopa 20 käyttökertaa eli ei vaan muutamaa. Myöskin iso iso plussa siitä että ylimääräsen vahan kädestä ja ylähuulelta sai pestyä vedellä pois ja se irtosi SAMAN tien, eikä levinny yhtään.

Oma mielipide miinukset : Vaha rupesi melkeen heti paakkuuntumaan eli ei pysynyt tarpeeksi kauan ns. juoksevana / löysänä :D En tiedä olisiko putkilo pitänyt pistää sitten samantien takaisin veteen vai mitä? En saanut levitettyä tikulla kunnolla vahaa, koska ekan kerran kun olin sillä laittanut vaha paakkuuntui myös tikkuun. Ei mulla oikeen muuta miinusta tästä tullu mieleen, toikin oli vaan nyt ensimmäisen käyttökerran mielipide katsotaan onnistuuko toisella kerralla jo paremmin?

Hoitovoide : Laitoin heti ylähuulelle vahauksen jälkeen hoitovoiteen ja näin 45min vahauksen jälkeen ylähuulessa ei ole ollenkaan punoitusta tuntuu kun ei ois tehny yhtään mitään ISO plussa siis voiteelle. Poistaa punoistusta ja jättää iholle hyvän tunteen.

Mä koitin ettiä netistä etsiä hintaa tälle tuubille mutta en löytänyt. Lunalii oli jostain löytänyt hinnan 14,90e mä taas löysin hinnan sitten lunaliin blogista :D

#Buzzador #Buzzadorveet #Veeteasywax #Veetprecisionwax

Mulla on noita näytteitä vielä jäljellä, joten jos olet kiinnostunut saamaan näytteen ( Vahaliuskan ja jälkihoitopyyhkeen ) niin kommentoikaa tuohon ja laittakaa mulle osoitetiedot s-postiin :  Fanny-91@windowslive.com. Ainoana ehtona on että arvostelette sitten tuotteen mukana tulevan ohjeen avulla :) Ensimmäiset 5, jotka haluaa niin niille on näytteet.

<3 : Fani
12 kommenttia:

 1. Mä tein silleen, että aina kun liuskaa asettelen tai muuta touhuilin, niin laitoin vahaputkilon takaisin veteen :) Näin vaha pysyi juoksevana koko ajan.
  Tota hintaa oli vähän vaikea löytää, ja nyt kun kokeilin uusiksi, niin on tullut niin paljon blogikirjoituksia aiheesta, ettei sitä enää löytynyt ekalta hakusivulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois pitäny myös itse tajuta laittamaa se aina takaisin sinne veteen? :D Mitäköhän oot taas ajatellu.
   Mä en löytäny millään tota hintaa mistään :o lopulta tuli sun kirjotus sitten mieleen missä näin hinnan? Ois kiva jos noissa olisi lukenu valmiina hinnat :)

   Poista
  2. Toi hinta olikin vaikea löytää,ja nyt sitten löysin sen: http://news.cision.com/fi/promode/r/veetin-uusi-precision-wax---care--lampovaha-kasvoille-poistaa-ihokarvat-jopa-neljaksi-viikoksi,c9384150
   Samalta sivulta hinta löytyi myös sille roll-on vahalle. Tiedä sitten kuinka luotettava toi on...

   Hassua kyllä ettei suoraan kerrottu esim siinä esitteessä hintojakin.

   Poista
  3. Oli oikeesti kyllä näköjään todella vaikeasti löydettävissä :D Mun mielestä yleensä se hinta on tärkein, sen takia olisin sitä toivonut :)

   Poista
 2. Siis voinks mäki saada sellasen näytteen jos haluun? :)

  VastaaPoista
 3. Sulle löytyy haaste mun blogista :)
  http://dripdropnails.blogspot.fi/2013/05/haaste.html

  VastaaPoista
 4. Toi putkilo on niin söpö kun se on pinkki :3

  VastaaPoista
 5. Maksaaks siihen buzzadors:iin liittymin ja onks siin ikärajaa ja lähetetääks noit näytteit kaikkille jäsenille ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maksa mitään eli kuka vaan voi liittyä :) mun mielestä ei oo kyllä ikärajaakaan ? Käy katsomassa vielä buzzadorin sivuilta :) näytteitä ei lähetetä kaikille vaan sieltä tulee sähköpostia jos sut on valittu johki kampanjaan :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥