6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäiväkynnet + Luukku 6

Eilinen päivä meni sitten ohi niin nopeasti, että olin vielä 8 aikaan koneella miettimässä millaiset itsenäisyyspäiväkynnet tekisin. Onneksi Anniina oli tehnyt omista kynsistään tuton, niin sain siitä sitten idean omiin kynsiini.

Mun piti jo aamulla postata nämä kynnet, mutta saatiin vieraita niin aikaisin tänne, että kirjoitan tässä nyt sitten samalla kun katselen tuota "linnan juhlien" kättelyä. :)


Tässä olisi sitten tämän vuoden itsenäisyyspäiväkynnet. Jos joku haluaa, niin Tästä pääset katsomaan vuoden 2012 kynsiä.. Onko pikkuinen muutos tapahtunut vuodessa? :D


Uusimpiin lakkoihini on saapunut Essie : Blanc, jolla pääsin vihdoinkin lakkaamaan ja kyllä tämä valkoinen vei opin ja chinan valkoiset mennen tullen. Vihdoinkin olen löytänyt sen täydellisen valkoisen. Blanc:ia siis kaikissa muissa paitsi pikkurillissä. Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta ja muuta ei tarvitsekaan mainita ? :D

Pikkurillin lakkasin Isadoran : Pool crush:illa, joka on ihanan sininen tekstuuri lakka. Tämä peitti jo melkein yhdellä kerroksella, mutta laitoin kumminkin kaksi kerrosta. Kuvissa ei näy tuon lakan kimallus, mutta livenä se on ihana!


Etu-ja keskisormeen laitoin kerroksen myös uutta lakkaani Essie : Stroke of brilliancea. Ihan kiva "erillaisen" sininen glitterlakka.

Peukaloon ja nimettömään maalasin liput käyttäen pool crush lakkaa. Eiköhän nyt jätetä tää näistä tarinointi tähän. Tuntuu, että menee sanat ihan sekaisin, kun katsoo samalla telkkaa ja juttelee sukulaisten kanssa, joten älkää ihmetelkö kirjoitusvirheitä ja asian vierestä selostusta.

Käytetyt
Essie : Blanc
Essie : Stroke of brilliance
Isadora : Pool crush
Inm : Pikakuivattaja
Sivellin & Alusta maalauksessa


Tietty loppuun sitten vielä itsenäisyyspäivän luukku :


Ciaten kalenterista tuli ihana, ihana, ihana Sugar plum lakka <3 Odotinki jo, että milloin tulee jotain muuta väriä kuin punaista ja oranssia :3

Kosmetiikkakalenterista tuli jälleen näyte , onko tää joku naama voide? En oo ees kattonu vielä mihin tää on.. :D

Kuinka moni muu teki itsenäisyyspäiväkynnet ja katsoo kättelyitä? 

Fani 


8 kommenttia:

 1. Ompa kyllä kehitystä tapahtunut viime vuoteen, niin lakkausten kun kuvan laadun suhteen!

  Ihanat kynnet. Mä oon kauan pohtinut, että pitäiskö toi Essien Blanc hankkia ja tän tekstin jälkeen olen siitä entistä varmempi, on se hankittava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä joo pikkasen tapahtunut kehitystä :D ! Mutta niinhän se sanotaan, että tekemällä sitä oppii! :)

   Kiitos :) Mä mietin kanssa kauan, että hankinko vai en. Ja nyt voin sanoa kaikille, että kyllä kannattaa hankkia. Ei sitä turhaan hehkuteta. :)

   Poista
 2. No vau, onpas hauskat kynnet :) http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. En tehnyt suomikynsiä tänä vuonna :/ Mutta nää sun kynnet on tosi hienot!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo ESSIEn glitter-lakka! =)
  Kauniit ja juhlalliset kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Toi on kyllä kivan erikoisen sininen glitteri :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥