29. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 parhaat kynnet + Arvonta !

Muutama päivä olisi vielä tätä vuotta jäljellä ja tähän postaukseen ajattelin koota vuoden 2013 parhaat kynnet, jos kerkeän niin luvassa olisi vielä 2013 parhaat lakat, mutta saa nyt nähdä :) Lopussa vielä arvonta teille ihanille lukijoille, jotka on jaksanut pysyä matkassa tämän vuoden. Toki myös uudet lukijat ovat tervetulleita :)

Tammikuu


Tammikuussa kynnet olivat vielä todella todella lyhyet ja harjoittelin kovasti lakkauksia. En kehdannut julkaista blogiin edes kaikkia kynsiä. Näistä kyllä tykkäsin paljon :) Postaus.

Helmikuu


Helmikuussa aloitin kasvattamaan kynsiä ja onhan ne hieman kasvaneet tammi-helmikuun välillä, mutta ei paljon. Glitterlakat olivat eniten mieleen :) Postaus.

Maaliskuu


Maaliskuussa onnistuin ensimmäistä kertaa kunnolla liukuvärjäyksessä. Leimauksessa olin onnistunut muutamia kertoja vasta :) Olin niin ylpeä näistä kynsistä. Ps. En omistanut vielä mitään luonnonvaloja yms. Postaus.

Huhtikuu


Huhtikuussa taas kynnet meni huonoon kuntoon ja katkesi. Olin menettää toivoni. Aloitin kumminkin 31. päivän haasteen ja nämä olivat yhdet haastekysistä ja jälleen mieleiset :) Postaus.

Toukokuu


Toukokuu meni ohi jotenkin ihan liian nopeasti ja blogissa sekä kynsirintamalla oli hiljaisempaa. Postaus.

Kesäkuu


Kesäkuussa olinkin tehnyt jo aika monet kivat kynnet ja oli ekaa kertaa vaikea valita mitkä otan tähän postaukseen. Hiekkalakat rupesivat olemaan paljon mieleen ja toteutin omanlaiset sateenkaarikynnet. Kynnetki oli jo saanu pituutta lisää. Postaus.

Heinäkuu


Heinäkuussa kynnet koki jonkun  ihme kasvupyrähdyksen. Tottakai tähän piti valita kukkakynnet. :) Postaus.

Elokuu


Elokuussa ihastuin kultaiseen ja hopeaan. Ennen kultaisia lakkoja löyty multa vaan 1-2 nyt niitä taitaa löytyä lähemmäs 20kpl :) En kyllä osaa sanoa mitä tapahtu? Postaus.

Syyskuu


Syyskuussa olin tehnyt taas muutamatkin kivat kynnet, mutta nämä nousi sieltä silmään. Noi siirtokuvat on kyllä niin ihania :) Onneksi niitä löytyy vielä muutama arkkia! Postaus.

Lokakuu


Mulla oli lokakuulle kaksi vaihtoehtoa toiset oli nämä Ruskakynnet. Lokakuussa ostin ensimmäisen Zoyan hiekkalakan Tomokon ja voin sanoa, että se oli silkkaa rakkautta! Upea lakka! Postaus.

Marraskuu


Oisin niin halunnut valita marraskuulle kahdet kynnet, mutta suosikiksi nousi nämä ensimmäiset lumihiutalekynnet, johon idea Bambilta. Tässä vaiheessa mun kynnet sai niin hirveen pyrähdyksen, että oon joutunu lyhentämään niitä viikottain. Postaus.

Joulukuu


Joulukuulle oli helppo valita, koska nää on mun ihan lempparikynnet! Postaus.

Kyllä sitä vaan huomaa edistystä vuoden aikana ja kuinka oon saanu kasvatettua pitkät kynnet :) Mä oon niin monta kertaa meinannu vaipua epätoivoon, mutta jotenki oon aina vaan jaksanut jatkaa yrittämistä ja tässä sitä nyt ollaan. :) Innolla odotan jo vuotta 2014 ja tulevia juttuja mitä tulee tapahtumaan! 

Loppuun vielä vuoden 2013 pienen pieni lakka arvonta teille! 


Arvontaan osallistutataan tällä kertaa lomakkeen kautta. ( Saa nähdä mitä tästä tulee ). 

Palkinnon olen ostanut teille itse ja se koostuu neljästä Hard Candyn lakasta. *Lakat ovat uusia ja käyttämättömiä*

Arpoja on mahdollista saada Vanhana lukijana 1-4kpl ja Uutena lukija 1-3kpl :) Palautetta ei ole pakko jättää, mutta tottakai niitä on aina kiva lukea :) 

Fani

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥