29. heinäkuuta 2014

Lieksan reissun kuvia

Oltiin heinäkuun alussa Viljamin sukulaisilla käymässä Lieksassa ja lupailin teille kuvia sieltä, mutta jotenkin näiden kuvien läpi käyminen siirty ja siirty koko ajan, niimpä saatte kuvia reissusta vasta nyt. Otettiin todella paljon kuvia, mutta ajattelin laittaa tähän vaan ihan muutamia "hauskimpia". :) 


Miten voi olla mahdollista, että ollaan ajettu noin 150km ja mulla on jo nälkä? Päätin sitten, että haluan jäädä Heinolan Tähtihovin pihalle syömään eväitä. Aivan huikeat maisemat! 


Joka ikinen vuosi kun ollaan reissuun lähetty niin aina pysähdytään Juvalla. Siitä on jo näin 6 vuoden aikana muodostunut sellainen tapa mitä kaikki odottaa eniten. Arvaatteko jo, että mulla oli taas NÄLKÄ... 


Tässä kuvassa näkyy melkein kaikki lakat, jotka otin 6 päivän reissulle mukaan! Kyllä noilla ainakin pärjäsi. 


Ensimmäiset 3 päivää oli aika sateisia, mutta heti auringon tultua esiin lähdettiin kalastamaan.. Tässähän pääsi käymään niin, että kaikki muut sai kalat paitsi minä.. Ei ollenkaan uutta. Kuvassa aivan huikea Janina, joka on Viljamin kummityty<3 


Fani ja hyttyset! Voi elämä, miten sellaista pientä lentävää voi vihata niin paljon? Valvottiin joka yö vielä 3 aikaan ja tapettiin meiän mökistä niitä inisiöitä.. Olin myös aina hyvin hyvin varustautunut, kun lähdin ovesta ulos. Taisin myös huitoa ja heilua kaikista eniten.... 


Viljami nautti hymysuin koko loman! 


Ja sitä minäkin yritin, vaikka kirosinki niitä ötököitä koko ajan. Kuvassa näkyy rantamökki, jossa nukuttiin ja siitä pääsi suoraan järveen! Aivan huikeeta! Tosin en ole vieläkään heittänyt talviturkkia pois. 


Rakkautta riitti ainakin! Kyllä sen huomaa heti miten keskittyy toiseen paljon enemmän kun on aikaa, eikä pelkästään tietokone, puhelin, tietokone.. Pitäisi muistaa kotonakin välillä jättää kaikki muu hetkeksi. 


Oli ihanaa kun kaikki muistutteli koko ajan, että ota kuva, ota kuva! :D Mulla kun on melkein aina joko puhelin tai kamera kädessä ja kuvaan melkein kaiken... Okei, no en ihan kaikkea, mutta melkein. 


Eniten kotiin pääsyä taisi odottaa meiän Papi! <3 Jätettiin Milo hoitoon ja otettiin vaan toinen koira mukaan, mutta viimeisinä päivinä papuskalla rupesi painamaan kauhea Milo/koti ikävä <3!!! 

Tässä meiän reissu nyt lyhennettynä 10 kuvaan. On aina mukavaa olla lomalla, mutta on myös mukava palata kotiin ja omaan sänkyyn. 

Ootteko jo tehnyt kesän reissut? 
20 kommenttia:

 1. kesäreissut on ihan parhautta <3

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulosti teidän reissu. Varmasti ollut mukavaa. :) Me ei olla vielä kesä reissua tehty ja ei varmaan tänä vuona tehdäkään. Ehkä ensi vuona sitten jonnekin sellaiseen paikkaan mikä on kiva mun tyttären kannalta. :) Neiti on ensi kesänä jo 1v 8kk niin sehän jo ymmärtää sellaisten päälle hyvinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. :) Oli oikein hauska reissu! Me ei viime kesenä oikein lomailtu missään, kun oli muuttoa ja sen sellaista, joten päätettiin, että tänä kesänä sitten vähän korvataan sitä! :D Tekin pääsette sitten ensi kesänä johonki ( ompahan jotain mitä odottaa ). :)

   Poista
 3. Hyviä kuvia!:)
  Kesän reissut tehty ja koulu alkaa kahden viikon päästä jo:o kesäloma meni niin nopeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tämä kesä meni kyllä niin nopeasti ohi ja kohta huomataan taas, että on talvi. HYIH

   Poista
 4. Haa minä asun Juvalla missä pysähdyitte :D Ja olen käynyt myös paljon Lieksassa koska siellä on sukulaisia.
  Mutta kiva postaus ja hyviä kuvia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotenki aina tykänny Juvasta todella paljon ja vielä jonain kesänä haluan tulla sinne Campingiin viikoksi. :) Lieksa on hieno paikka, saanko kysyä missäpäin sulla on siellä sukulaisia? :)
   Kiitos!

   Poista
 5. Teillähän ollut kivaa reissussa =)

  VastaaPoista
 6. Ollaan tässä itekki reissattu ja taas huomenna lähetään uudelle reissulle... pikku paniikki alkaa vaan iskeä, haastekynnet pitäis tehdä, pakata, pestä pyykkiä, pakata, valkata lakat mikkä lähtee mukaan, suunnitella, lakata, ottaa kuvia, tehä postaus tai pari valmiiks ja ja ja ja :D ehkä joskun pääsen istuu sohvalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissuun on aina ihana lähteä, mutta on myös aina ihana palata kotiin ja omaan sänkyyn! :D Mulla on niin paljon nyt hommia rästissä, että saisin painaa hommia melkeinpä yötä päivää... :D Eli nyt on lomalta palattu kyllä!

   Poista
 7. Huh, mikä valikoima lakkoja vajaan viikon reissulle. =)

  VastaaPoista
 8. Näyttääpä ihanalta teidän reissu ^_^
  Ja luulis noiden lakkojen riittävän ;D
  ♡ Olette söpösiä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mahtava reissu, vaikka ötököitä olikin ihan riittämiin! :D
   Lakat riitti hyvin ja sain kaikille tehtyä haluamansa kynnet, oli kiva kun kaikki oli innoissaan noista lakoista. :D
   <3 Ite oot söpö!

   Poista
 9. Onpa teillä ollut hauskan kuuloinen reissu! Oikein kunnolla laatuaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuussa oli niin paljon reissuja, että nyt on ihana olla kotona! :D

   Poista
 10. Reissu tehtiin pohjoseen päin. Itikoilta säästyttiin, sielä ei niitä kyllä ollut juuri ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmasti mukavaa! Ihme ja kumma? :D Teillä kävi hyvä tuuri!

   Poista

Kiitos kommentista ♥