15. elokuuta 2014

Shimmer Polish : Alessandra

Päädyin pitkästä aikaa kaivamaan Shimmer Polishin testaamattomat lakat esiin ja esittelemään teille taas yhden kaunokaisista. Tällä kertaa lakkaan liittyy jopa pieni tapahtumakin, meinaan kaikki ei mene aina ihan käsikirjoituksen mukaan. :)

Allessandra
Alessandra on aavistuksen verran punaisella pohjalla oleva glitterlakka, jonka seassa on paljon punaisia, oransseja, turkooseja ja vihreitä glittereitä.

idkuva

Koska Alessandran pohja oli niin läpikuultava, päätin lakata sen alle KBShimmerin In Bare Formin, joka on vaalean nude hololakka. Tässä menin kumminkin hieman penkin alle suunnitelman kanssa. Ajattelin, että holoefekti olisi jotenkin näkynyt glitterin alta, mutta glittereitä tuli kumminkin sen verran paljon, vaikka koitin lakata niitä melkein kuivalla sudilla ohuesti päälle. Suorassa auringonpaisteessa näkyy kumminki ihan vähän tuo holoefekti.

In Bare Form on täydellinen nude holo, mutta vaatii pitkille kynsille kolme kerrosta. Alessandraa on kaikissa kynsissä yksi ohut kerros.


Olin kaivanut kaikki leimaustarvikkeet esille ja alkamassa juuri leimaamaan, kunnes mietin että minkä ihmeen takia Viljami ravaa ympäri asuntoa? Kysyin siltä, että onko kaikki hyvin ja koitin samalla tähdätä leimaa keskelle kynttä. Sitten se tuli sieltä "soita ambulanssi", että rintaa puristaa ja hengitys ei kulje kunnolla. Soitin hätäkeskukseen, juttelin Viljamin kanssa ja pitelin kynsiä ylhäällä, etten vahingossa törvää niitä. Välillä mentiin ulos odottamaan ja sitten taas sisälle, aina kun tuli sopiva hetki, niin taas kävin heittämässä yhden leiman kynnelle. Lopulta lähdin ambulanssia vastaan ja pitelin kynsiä ilmassa, niin ne jo luuli että mulla on hätä. Päästiin sisälle, ne teki Viljamille kaikki tarvittavat toimenpiteet ja minä samalla juttelin niiden kanssa ja leimasin kynsiä.. Kunnes tapahtui jälleen.. Nostin jalkaa ja asetonit kaatui lattialle.. Voitte vaan miettiä mitä mieltä ne oli siitä hajusta.. Heittivät jopa läpällä ( ei ihme kun vähän henkeä ahdistaa, kun täällä on kunnon kynsilakan haju ja nyt vielä asetoonin ). Heh..

Minä sain kynnet valmiiksi, Viljami saatiin kuntoon ja ambulanssimiehet pääsi jatkamaan matkaa. Kyllä meille aina sattuu ja tapahtuu..


Leimat Moyou:n Pro Collection - 07 laatasta ja leimauslakkana toimi China Glaze:n Rendezvous With You, joka on täydellinen lakka leimailuun. Leimat meni hieman vinoon, mutta en anna sen häiritä. Sainpa ne kumminki kynsille, vaikka luulin jo hetken että joudutaan lähtemään sairaalaan
( johon olisin ottanut lakkani mukaan ).

Tykkäsin näistä kynsistä muuten, mutta pohjalakka olisi saanut olla erivärinen. :)

KBShimmer : In Bare Form, Shimmer Polish : Allessandra, China Glaze : Rendezvous With You
MoYou Pro Collection - 07
Shimmer Polishin lakkoja voit ostaa TÄÄLTÄ. Lakka saatu testiin yhteistyönmerkeissä. 
* Linkit eivät ole mainoslinkkejä. 

Mitä te tykkäätte näistä? Onko parempi, että kaikki kuvat ovat suuria, vai että "käytetyt" kuva pienempi? 


26 kommenttia:

 1. Voi ei mutta onneksi viljamilla kaikki hyvin.Älä tapa sitä miestä lakkahuuruilla =)
  Ihanat kynnet kaikesta huolimatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kyllä! Koitan pitää siitä nyt huolta. ;)
   Kiitos eekku! :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä uskomatonta miten teille aina sattuu ja tapahtuu kaikkea! :O Kauniit kynnet sait kuitenkin kommelluksista huolimatta tehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin usein samaa. Miten voi vaan olla mahdollista? :D
   Kiitoksia! Vaikka leimat onki vähän vinossa..

   Poista
 3. Ihanat nuo leimat! <3
  Mä en vaan oo edelleenkään syttynyt noille Shimmer Polishin glitterlakoille.. :D Ehkä vaan hyvä, eipähän pala rahaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin niihin myös!<3
   Juu nää on kyllä sellaisia, että joko niistä tykkää tai sitten ei todellakaan tykkää! :D Onneksi on niin paljon Indie lakkoja, että jokaiselle löytyy varmasti se lemppari. Tosin mulla on aika monta... :D

   Poista
 4. :O Viljamilla kaikki hyvin?? Astmaako vai mitä? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kaikki hyvin. :) Ööm, sitä ei oikein vielä tiedetä. Sillä on lääkäri ens viikolla, mutta ne epäilee Diapetestä ja kohonneita verenpaineita? :o

   Poista
 5. Tosi upeet ja ihana lakka :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit kynnet. Musta on parempi ku kaikki kuvat on suuria...
  Onneksi Viljami ei joutunu sairaalaan ja kaikki meni hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä tietää, jatkossa kaikki kuvat tulevat olemaan siis suuria. :)
   Onneksi juu! Lääkäri ens viikolla ja katsomaan mitä se sitten sanoo.

   Poista
 7. Voi jehna, että teille sattuu ja tapahtuu! Toivottavasti ei ollut mitään vakavampaa o_O
  Mie tykkään näistä kynsistä, varsinkin kun laittaa just glitterlakan kynnelle niin että oma kynsi näkyy hieman läpi ja sit leimat päälle ^_^
  On kyllä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin näyttää sattuvan. Jouduin eilen itekin sairaalaan.. Epäiltiin keuhkoveritulppaa, mutta luojan kiitos ei ollut! Viljamilla on ens viikolla lääkäri ja sama mulla, niin silloin selviää enemmän. :)
   Huomasin itekin sen, että mitä vähemmän glitteriä on sitä kivemmalta nää näyttää, kiitos ideasta vaan Belegwen <3!
   Kiitos muruni<3

   Poista
  2. Toivotaan ettei teillä ole mitään vakavampaa! Voisko tää johtua vaik teidän kämpästä, josko sinne olis salakavalasti tullu hometta johki?
   Toivotaan että kaikki selviää ihanainen <3

   Poista
  3. Toivotaan. Sitä ollaan mietitty ja siitä aionki sanoa nyt ensi viikolla lääkärissä, koska on se pikkasen kummaa, että mulla oireilee iho heti kun tullaan kotiin, mutta ei esim. lomalla tms? :o
   Ensi viikon tiistaina lääkäri ja silloin toivottavasti selviää jotain. :)<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥