8. elokuuta 2014

Buzzador Bic Soleil Bella

Pääsin pitkästä aikaa mukaan Buzzador -kampanjaan. Olen nyt kaksi kertaa päässyt kampanjoihin mukaan ja kummallakin kerralla testattavat ovat olleet sheivaus tuotteita. :)

Buzzadorina toiminen tarkoittaa, että voit saada erilaisia tuotteita testattavaksi ilmaiseksi. Jos pääset kampanjaan mukaan, saat paketin kotiin, josta jaetaan tutuille ja ystäville näytteitä. Tämän jälkeen ystävät arvostelevat saamansa tuotteet ja sinä itse lähetät kampanjan aikana "salamarapotteja", teet halutessasi blogipostauksen ( ei pakollinen ) ja lopuksi annat tuotteista loppuraportin. Buzzadoriksi voi liittyä kuka tahansa täältä ja tämä ei sido sinua yhtään mihinkään.


Paketti piti sisällään Bic Soleil Bella 3kpl paketin ajoteriä, Bic Soleil Lady Shaving geeli, 10kpl jaettavia näytepakkauksia, sekä esitteet.


idkuva

Näytteet lähti eteenpäin ja itselleni testiin jäi Bella terät ja geeli. Kampanjan nimi oli tällä kertaa Sääret kesäkuntoon. Kaikilla on varmasti mielessä näin kesällä muistaa säännöllisesti ajaa ihokarvat pois. Varsinkin itse pidän todella hyvin huolta, että sääret, kainalot ja bikiniraja on sheivattu hyvin.


Bic Soleil Bella -tuotteesta sanotaan seuraavasti :

Ajopää, jossa on 4 liikkuvaa terää. Seuraa kehon muotoja ja vähentää ihoon kohdistuvaa painetta.

Liikkuva pää. Ihanteellinen herkille ihoalueille, kuten kainaloille ja polvitaipeille.

Kosteuttava. XL-kokoinen voidenauha sisältää pehmentävää kookosmaitoa, joka takaa ihonmyötäisen ja pehmeämmän ajon.

10-15 ajokertaa. Ajopäätä voidaan käyttää 10-15 kertaa. Sana kertakäyttöterä on hieman harhaanjohtava, koska teriä voidaan käyttää useamman kerran.

Turvallisempi ajo. Kumimaisilla otepinnoilla varustettu pitkä ergonominen varsi.

Saatavuus ja hinta. Saatavilla tavarataloista ja päivittäistavaraliikkeistä. Hinta noin 8€/3kpl paketti.


Mitä mieltä olin sitten itse sheiveristä? Olen maininnut useampaan kertaan blogissa, että olen vannoutunut Gillette Venus sheiverin käyttäjä ollut jo pitkään, enkä ole kertaakaan vaihtanut merkkiä muuhun. Mielipiteeni Bicin tuotteista ennen testausta on ollut vaan huono. Olen joskus aikoinaan ostanut jonkun Bicin terän ja siitä pystyi todella puhumaan, että se oli kertakäyttöinen. Sheiveri repi ihoa ja sheivauksen jälkeen iho kutisi ja oli täynnä punaisia pilkkuja.

Nyt kun testasin näitä niin mielipiteeni on aivan toinen. Kaikki mitä tuote lupaa pitää paikkansa.  Ihoni on todella herkkä ja kuiva, joten aina uusien tuotteiden testaaminen hiukan arveluttaa. Varsinkin kun pohjalla on nyt vielä sitä nokkosihottumaa, joka on aina välillä pois ja välillä ilmestyy takaisin. Olenkin nyt viimeisen kuukauden sheivannut näillä, eikä yhtään kertaan ole tullut mitään. Iho on ajon jälkeen ihanan pehmeä, eikä näppylöitä ole ilmestynyt.Myös geeli rintamalla olen käyttänyt jo niin pitkään kuin muistan Rfsu:n Easy Shavin' geeliä. Tällä kertaa kumminkin sain testattavaksi Bicin Soleil Lady geeliä, joten taas mentiin pois omalta mieltymys alueelta.

Ensin tuote tulee geelinä ja hetken päästä se rupeaa muuttumaan vaahdoksi. Vaahto vaan iholle ja ajamaan. Tuote sisältää Aloe Veraa, vitamiini E:tä, vihreää teetä ja sheavoita. Tästäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tuoksuu hyvälle ja hoitaa hommansa.

Voisin jatkossa itsekin ostaa näitä tuotteita. Näin se mieli vaan muuttuu, kun pääsee testaamaan erilaisia tuotteita. :)

Pääsikö joku muu tähän samaan kampanjaan mukaan? Mitä mieltä olette Bicin tuotteista? 


12 kommenttia:

 1. mä en oo varmaan puoleentoista vuoteen päässy mihinkään kampanjaan mukaan ja on ne ihan ok

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. :o No mullakin meni tuossa vuosi ennen kuin pääsin seuraavaan. :)

   Poista
 2. Mie pääsin ja olin kyllä tyytyväinen

  VastaaPoista
 3. Mä käytän Bicin teriä ja oli mulla tuo geeli/vaahtokin joskus, mut oon huomannu esim. Doven kosteuttavan suihkusaippuan toimivan samalla tavalla. Ei oo joo mullakaan pahaa sanottavaa näistä! :) Tosin saan joka terällä polvet ja nilkat auki, sählä mikä sählä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaan mikä vaan suihkugeeli tai saippua toimii samalla tavalla, huomasin kanssa! :) Kyllä mullakin yleensä aukeaa polvet, mutta ihme ja kyllä nyt ei ole näillä vielä tullut haavoja. Oonkohan ollut liian varovainen? :D

   Poista
 4. Miulla ei oo aikasempaa kokemusta Bicin tuotteista, mut eekulta sain tämän näytekappaleen :)
  Jota en kyllä ole ehtinyt vielä kokeileen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvä Nanne! Annoitko palautteen kumminki? xD Suosittelen kokeilemaan mahdollisimman pian, on muuten hyviä!

   Poista
  2. No olisin antanut, mutta hittolainen kun siinä oli ehtiny mennä se aika umpeen >:(
   Mutta olisin siis antanut xD

   Poista
  3. Ahihiha :D Voi, että sunkaa! :D

   Poista
 5. Muutama kutsu on tullut , muttei mua kiinnostavia :(!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥