17. marraskuuta 2014

Esittelyyn täysin uusi lakkamerkki

Bangerhead on on Ruotsalainen kauneutuotteita myyvä verkkokauppa, joka on vihdoinkin rantautunut Suomeen. "Halusimme myydä kauneustuotteita moderneille naisille ja miehille, joten avasimme kaupan joka on auki ympäri vuorokauden." Sain itse valita kyseisestä kaupasta muutaman Uslu Airlinesin lakan testiin. Tulen esittelemään teille kaikki lakat erikseen, kun olen tehnyt niillä kynnet.


Uslu Airlines on itselle täysin tuntematon merkki, joten innolla lähden aina testailemaan kaikkea uutta.  Lakat on toinen toistaan kauniimpia, jotka on kaikki pakattu laatikkoon, siitä iso plussa.  Toisissa lakoissa on pelkkä logo, toisissa kuva tai joku lausahdus. Hintaa lakoilla on noin 20€, mutta tällä hetkellä niitä saa muutaman euron halvemmalla. Ne on meinaan alennuksessa nyt!


Itse valitsin nämä 5 lakkaa testiin. Huehuetenango, Wagny, Karup, Palm Springs & Khalid Military. Kun selasin lakkoja läpi, niin sieltä pisti heti silmään omat lempparit ja nähdessäni kuvat lakoista tiesin heti millaiset kynnet tulen kaikilla toteuttamaan.

Wagny WGY, Huehuetenango HUG, Khalid Military KMC, Palm Springs PSP, Karup KRP
Kaikki lakat sisältävät vielä kaiken lisäksi lyhenteet. Viljami nimesikin jo tuon viimeisen KRP:n keskusrikospoliisi lakaksi. :D


Ensimmäisenä testiin ja kynsille pääsi Huehuetenango eli lyhennettynä Hug. Tiesin heti, että tämän lakan aion yhdistää kultaisen kanssa. Alle lakkasin Essencen Go Boldin, joka tarvitsee peittääkseen kolme kerrosta. Go Bold on väriltään kylmän kultainen, joka sisältää paljon kultaista shimmeriä.


HUG eli "hali/halaus" lakka sisältää kirkkaalla pohjalla suuria hopeisia hexagon glittereitä. Pilkkutikun avulla rupesin niitä järjestelemään vieri viereen reunoille kaikkiin muihin paitsi aksenttikynteen. Olen pitkään jo halunnut koittaa tällaista koristelutapaa ja heti kun näin HUG:in, niin tiesin että sillä toteutan nämä kynnet. Aksenttikynteen asettelin myös glitterit, mutta vain kynnen kärkeen.


Tykkäsin itse näistä kynsistä todella paljon. Tuota kyseistä lakkaa pystyy käyttämään niin moneen eri koristeluun, että se tuli kyllä tarpeeseen. Kaikista söpöintä on tuo lakkapullo, jonka korkissa on yksisarvinen! Ehkä yksi kokoelmani kauneimmista pulloista!


Kiinnostutteko te helposti uusista merkeistä? 
Mitä mieltä olette lakasta? 

Lakka saatu testiin yhteistyön merkeissä. Mielipiteeni ovat omiani. En myös hyödy linkkien klikkaamisesta / ostoista mitään. Ne ovat vain teitä varten. 


10 kommenttia:

 1. Waautsi! Näyttää kauniilta! :) En malta oottaa muiden lakkojen esittelyä, varsinkaan tuon Khalid Militaryn; näyttää niin mielenkiintoiselta. :)

  Hinta tosin on aika suolainen, joten tuskin tulee koskaan ostettua.. :D 'Hyvästi vaan haaveet' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa<3! Arvaat varmaan jo millaiset kynnet teen sillä? ;)

   Ehkä joskus ne alentuu lisää tai raaskit hankkia edes yhden. ;)

   Poista
 2. Ihanan näkösiä kaikki! HUG on tosi nätti ja just tollasen mäkin tarvisin kun sitä voi käyttää niin moneen tarkotukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nuo on kyllä niin upeita. :3 Täysin samaa mieltä sun kanssa! Kaikkien pitäisi omistaa tämä lakka!

   Poista
 3. Mulla on yks Uslu ja oon tykkäny siitä todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on MQC, aivan upea lakka ja toimii kun unelma.

   Röyhkeesti laitan sulle linkin
   http://dioriina.blogspot.fi/2014/06/nahdaanko-lentokentalla.html

   Poista
  2. Voi vitsi! Nyt kun laitoit linkin, niin kyllähän mä muistan tuon lakan ja nuo kynnet. :)

   Poista
 4. Kivannäköisiä lakkoja oot saanut ja kivat kynnet

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥