12. kesäkuuta 2015

Calvin Klein One Summer 2015 Limited Edition

Se olisi tuoksuperjantain vuoro. Viime perjantaina esittelyyn pääsi Roberto Cavalli Paradiso, joka nousi yhdeksi omaksi suosikiksi. Olen ihastunut nyt myös hajuvesiin ja melkein joka kuukausi on tullut ostettua / saatua yksi tuoksu. Musta tuntuu että jos haluaisin esitellä kaikki tuoksuni, niin me jouduttaisiin jatkamaan tätä postaussarjaa ainakin vuoden loppuun asti! Onneksi tuoksukokoelmani on hyvin pieni verrattuna kynsilakkakokoelmaani. 


Tänään esittelyyn pääsee Calvin Klein CK One Summer 2015 Limited Edition Unisex.

"Viilenny rannalla. Rentoudu matalassa vedessä. Anna mielesi ajelehtia kauemmas."

Tuoksussa on inspiroiduttu kirkkaasta trooppisen sinisestä merestä. Pullo on muodoltaan perus CK pullo, joka on saatu näyttämään mereltä. Pullo on ihastuttavan raikkaan kaunis, joka oikein huokuu tuoksuttamaan sitä. Tuoksu on tehty sekä naiselle, että miehellä sopivaksi. Lopussa saatte kuulla kumpi meistä tykkäsi siitä enemmän.


Alkutuoksuna kuplivan jäinen gin & tonic ja raikkaan sitrusvivahteen yhdistelmä. Sydäntuoksuna katajanmarja ja tähtianis nousevat energisesti pintaan. Pohjalla meripihka, joka tuo mieleen lämpimän auringon tunteen iholla.

Tuoksu on hyvin sitruksinen ja raikas. Ensimmäisellä suihkauksella mulle tuli heti mieleen Viljamille sopiva tuoksu.


Itse tykkään myös tuoksusta. En joka päiväiseen käyttöön tätä ottaisi, mutta kesällä rannalle tai ulos lähtiessä varsin hyvä valinta. Talvella vaadin itse taas jotain lämpimämmän tuoksuista, joten jääköön tämä kesätuoksuksi.

Viljamin mielestä tuoksu on erikoinen, hyvä ja raikas. Sen jälkeen kun sanoin, että tuoksussa on gin & tonic, niin tottakai hajuvesi tuoksu pelkästään sille. :D Miehet!

Me voidaan siis käyttää tätä molemmat, mutta mieluiten eri aikaan. Vai pitäisikö saman tien hankkia samanlaiset tuulipuvut, sauvat, lenkkarit ja lopuksi vielä tuoksu.

CK Summer One suositushinta EdT 100ml 47€.

Miltä tuoksu kuulostaa? 
Omistatko itse CK -hajuvesiä? 


16 kommenttia:

 1. Mie olen kans tätä nuuskutellut ja miun mielestä tää on enemmän miesten juttu...
  Miulta löytyy se ihan perus CK-hujuhaju :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä joo sanoisin myös, että enemmän Viljamille sopiva. :)
   Multa löytyy Shock ja se onkin yksi mun lemppareista <3

   Poista
 2. Mä en osaa käyttää unisex tuoksuja! Mulla ois koko ajan semmonen olo että tuoksun mieheltä, vaikka tuoksu sopisikin sekä miehelle että naiselle. :D Tän pullo on kyllä kaunis - näyttää ihan oikeasti mereltä. <3 Mulla on muuten kans tuoksukausi menossa, pari uutta tuoksua tullut ostettua ja pari vielä himottas. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin! Tää on kyllä hyvä, mutta ehkä kumminkin vähän enemmän miehelle sopiva? :D Pullo on erittäin upean ihana<3
   Mä ostin taas laivalta yhden tuoksun lisää... Voi ei tätä. :DD

   Poista
 3. Tää tuoksu on mun miehen tän kesän lemppari. Käyttänyt tosi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaahas, no mehän tuoksutaan sitten välillä samalle. :D

   Poista
 4. Noi unisex tuoksut on vähän ....

  VastaaPoista
 5. Komia on CK:n puteli ja kuvaus kuulostaa raikkaalta. Harmi että blogissa ei välity se oleellisin eli itse tuoksu lukijalle... :( Mä en oo ollu mikään tuoksuintoilija koskaan, vaikka aina mulla on kaapista löytynyt jokin tuoksu. Nyt alkukesästä bongasin töissä yhdeltä ei kovin tutulta työkaverilta aivan jäätävän hyvin tuoksun ja kun häneen törmäsin toistamiseen työvuoron aikana, niin oli jo pakko kysäistä että mitäs tuoksua hänellä on. Arvaat ehkä että kipaisin hakemassa samaisen tuoksun itsellenikin, ja nyt ehkä löydöstäni ja näistä sun tuoksupostauksista innostuneena mietin että pitäisköhän kans tehdä jokin blogipostaus tai postaussarja vaikka lempparikosmejutuista ja sisällyttää kyseinen tuoksu mukaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, tuoksua on vaikea tuoda esiin vaikka siitä kertoisikin! Oho, olisi kiva nähdä myös sulta lempparikosme postausta ja tottakai myös kiinnostaa mikä tämä tuoksu on? :)

   Poista
  2. Jos pidän pientä jännitystä yllä ja vaikka tekisinkin postauksen.. :) Noh, kerrottakoon että sama merkki on kyseessä.;)

   Poista
  3. Mä voisin ehkä arvata mikä tuoksu on kyseessä. :)

   Poista
  4. Hahaa, voit toki yrittää! :D

   Poista
  5. https://www.google.fi/search?q=Calvin+klein+tuoksut&espv=2&biw=1440&bih=715&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0jyKVYTSD4e8swHT-J64Aw&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=ldkWFxxHkJUOHM%253A%3BMLh3HeyhjCYmIM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bestshopping.es%252FWebRoot%252FStoreES%252FShops%252F63731684%252F50B3%252F59A2%252FB2CB%252FD177%252F3856%252FC0A8%252F28BA%252F7DD9%252F0088300196852-2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bestshopping.es%252FCalvin-Klein-ck-in-2u-women-edt-50ml-sp%252Ffi%3B360%3B360

   Toi tuli mieleen ekana. ;)

   Poista
 6. Mie ostin ekan unisex tuoksun, kun oli setti tarjouksessa 13 €. Lady Gagan Eau de Gaga 001, miekin huomaan siinä semmoisen tuoksun, johon törmää usein miesten tuoksuissa, mutta kyllä itsekin siitä tykkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä aika paljon Viljamin mieleen, joten oon antanut sen nyt käyttää tätä. Ei viitsi ihan samalle tuoksua koko ajan. :D Ja kyllähän mulla noita tuoksuja löytyy!

   Poista

Kiitos kommentista ♥