30. kesäkuuta 2015

Haastetrio 2015 / Kesäkuu : Asu & Kynnet

Viimeistä päivää viedään kesäkuuta ja tapani mukaan olin unohtanut haastekynnet, vaikka olin niitä jo pitkään pyöritellyt mielessä. Päätin toukokuussa, että teen kynnet heti kesäkuun alkuun, jotta haaste on sitten suoritettu ja siitä ei tarvitse kantaa murhetta, mutta näin siinä taas kävi, kuten aina. Sain kumminkin kynnet tehtyä kesäkuun aikana, vaikka ne nyt viimeiseen päivään jäivätkin. Koitan tsempata itseäni heinäkuulle. 


"Hän merimieheks syntyi tuulta purjeissaan ja syömmät naisien dippadippadai! Mulla soi koko kynsien laitoin ajan tuo biisi päässä.

Sain juuri Kosmetik4lessin paketin, josta tilasin koko Essencen Nauti Girl -kokoelma. Esittelen paketin blogissa myöhemmin. Kokoelmasta yksi lakka toi mieleen mun rakkaan valkosiniraidallisen paidan ja siitähän se idea sitten kynsiin syntyi.


Lakkana Ginan valkoinen ja Essence Ahoy,Boy!, joka on upea laivastonsininen. Mulle ei nyt ihan heti tule mieleen löytyykö mun lakkakokoelmasta yhtään juuri tämän sinistä lakkaa? Onneksi tulin ostaneeksi tämän, vaikka mietin hetken tuleeko sitä lopulta käytettyä. Valkoinen rupeaa olemaan jo niin lopussa, että kohta on aika korkata uusi pullo. Kerroksia tarvittiin kolme hyvään peittävyyteen. Ahoy,Boy!:ta lakkasin vinyylien päälle yhden kerroksen.


En muistanutkaan kuinka ärsyttävää on asetella vinyylit kaikkiin kynsiin... Raidat nyt ei mennyt ihan putkeen ja jouduin paikkailla muutamia kohtia. Onneksi sen huomaa ainoastaan läheltä, joten en lähtenyt sen enempää korjailemaan kynsiä. Lopuksi laitoin vielä nimettömään ankkurivinyylin ja kynnet oli valmiit. Ei ehkä iske kumminkaan niin paljon, kuin paita!


Nyt mä lupaan koittaa saada heinäkuun kynnet ennen loppu kuuta julkaisuun! :)


Iskeekö merimieskynnet?


24 kommenttia:

 1. Mut hei, ehdit kuitenkin! Mä tykkään tästä sailori-hengestä.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat ja simppelit kynnet, kun vinyylien kanssa tekee!:)

  VastaaPoista
 3. Nää on niin raikkaat! Just muuten muistin, että mulla on jossain kasa kaikkia ihania vinyyleitä, jotka olen unohtanut. Mutta missä??? On tääkin kun ei pysy kärryillä omissa tavaroissaan :). Nuo ankkurit on ihan parhautta tähän lakkaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis oletko sä mennyt hukkaamaan sun vinyylit? Liikaa ostoksia. :DD

   Poista
 4. En ole itse tainnut koskaan tehdä merimieshenkisiä kynsiä, kun se ei jotenkin oikein tunnu oman tyyliseltä, mutta tyylikkäältä nämä muilla näyttää :) Oikein kivan näköiset ja merelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. :) Monet kynnet näyttää muilla paremmilta kuin itsellä. Jotenki muhun iskee sailorkynnet nyt tosi paljon. :)

   Poista
 5. Ollaan niin tehokkaina tän haasteen kimpussa että mua vallan naurattaa tääl :D :D Mutta hauskat seilorit!!

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Raidat vaan on in, pitäis testaa ite kans tehdä raitalakkaukset kaikkiin kynsiin 8)

  VastaaPoista
 7. Onpa suloiset merimieshenkiset kynnet! Näin siistien raitojen tekeminen vinyyleillä ei multa onnistuisi, tosi hyvä lopputulos :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljo, vaikka en itse ihan täysin tyytyväinen ole kynsiin. :)

   Poista
 8. Oih, nää on aivan vallattoman nätit kynnet! ♡
  Mie kyllä odotan postausta Essencen Nauti Girl -kokoelmasta, en vain ole varma uskallanko sit lukea sitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana. <3
   Hahha, siitä on tulossa pian postausta! Blogi piti pienen kesäloman ja jatkaa kohta taas normaalia tahtia eteenpäin! :D

   Poista
 9. Oi miten ihanat nää on! ♥ Vitsit, pitäiskin tehdä tähän teemaan joku kerta kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Lähde ihmeessä mukaan! Olisi hauska nähdä millaiset kynnet keksit loihtia. :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥