7. kesäkuuta 2015

Hempeää minttua kukilla

Nyt mennään jälleen kynsien pariin. Monet kynnet odottaa esittelyyn pääsyä ja uusia tulee koko ajan lisää. Mulla ei ole minkäänlaista kynsimasista, eikä ideoiden puutetta, mulla ongelmana on katkennut kynsi.. Haluan vaan, että mun kynnet kasvaa pian takaisin pitkiksi ja saan tehtyä niihin paljon kivempia koristeluita! Toki myös lyhyisiin kynsiin saa tehtyä vaikka ja mitä, mutta kun totut pitkiin, niin niistä luopuminen on vaikeaa. 


Halusin pitkästä aikaa kynsille minttua ja valkoista. Ensimmäistä kertaa kynsillä Opi That's Hula-Rious!, joka on kaunis vaalea mintunvihreä. Lakka on koostumukseltaan täydellinen, kaksi helppoa kerrosta peittää kynnet ja levittyvyys on bueno. Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Ginan valkoista ja keskisormeen pääsi upea A-England She Walks In Beauty. SWIB on kunnon glitterpommi, joka sisältää paljon kultaista shimmeriä ja erikokoisia vaaleanpunaisia hexglittereitä.


Nimettömään tein pilkkutikun avulla pieniä mintunvihreitä ja vaaleanpunaisia kukkia, sekä laitoin ympärille pieniä pilkkuja. Kukkien keskelle lisäsin vielä glitterit tuomaan kimallusta.


Lopuksi lisäsin etusormeen ja pikkurilliin vaaleanpunaiset kristallit.

Nämä kynnet oli kyllä niin mieluisat. En muista edes milloin olisin viimeksi tehnyt skittlette -kynnet, joten oli hyvä aika korjata sekin. :) Huomasin juuri, että kynsillä on kaikkea mistä pidän! Minttua, valkoista, glitteriä, vaaleanpunaista, kukkia ja kristalleja !


Huomenna näettekin kynnet, jotka ei mennytkään ihan putkeen. Eli ei se aina onnistu! :D

Mitä mieltä olette ? 

18 kommenttia:

 1. Todella söpöset ja jos yhtään lohduttaa niin ei tuo nyt niiin paljon silmään pistä :) ja viikon päästä ero kynsissä on jo tasaisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3 Kyllä se hieman lohduttaa, nyt vielä kun jaksaa hetken odottaa. :D

   Poista
 2. Kaunis lakkaus ja toi O.P.I. n lakka on vaan yberihana !!!!!

  VastaaPoista
 3. Kauniit ♥ Nysäkynnet on ihan jees! Mullakin on kesän seurauksena lyhyet kynnet, jotka luultavasti pysyy nää lämpimät ajat. Kesä kun rikkoo pitkät kynnet heti, enkä osaa edes sanoa miksi :D

  Mulla ei muuten vieläkään näy blogisi postaukset bloglovinissa, vaikka sanoit vaihtavasi osotteen. No pitää katella, jos vaikka blogin uudestaan haku auttais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus<3! Mä voisin kanssa pitää hieman lyhyempänä kesän ajan, mutta jos ne ihan vähän edes kasvaisi, niin olisin tyytyväinen! :D

   Joo, mä oon useita viestejä laittanut Blogloviniin, mutta en oo saanut vastausta. Siellä on ilmeisesti jotain häiriötä nyt. :/ Toivotaan, että pian vaihtuisi oikea osoite sinne.

   Poista
 4. Voi vitsi miten suloinen lakkaus! Tuo kukkakynsi on syötävän söpö, ja niin on koko kokonaisuuskin :)

  Täällä muuten toinen nysäkynsi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos paljon ihana <3

   Voi ei, mitäs sun kynsille on tapahtunut! :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥