2. heinäkuuta 2015

Can I Get An Untz Untz

Yksi päivä halusin kynsille jotain uutta, mutta en jaksanut alkaa sen koommin väsäilemään mitään. Näinä päivinä onneksi kynsille riittää pelkkä glitterlakka. Yhdessä vaiheessa tuli käytettyä paljon kaikkia erilaisia glittereitä, mutta nykyään niiden käyttö on jäänyt vähemmälle tai niillä tulee lakattua vain aksenttikynnet. Oli pitkästä aikaa kiva saada kaikille kynsille glitteriä. 


China Glazen uudessa Electric Nights -kesäkokoelmassa on 3 glitterlakkaa, jotka voisin luokitella melkein indie-lakoiksi, jos en näkisi pulloa. Ensin hankin kokoelmasta vain yhden glitterlakan, mutta nähtyä niitä enemmän muiden kynsillä tilasin lopulta 2 muutakin. Ensimmäisenä kynsille pääsi Can I Get An Untz Untz, joka sisältää kirkkaalla pohjalla erikokoisia neonvihreitä , neonsiniä ja violetteja hexejä. 


Lakkasin kaikki kynnet ensiksi Ginan valkoisella, jonka jälkeen töpöttelin kelmun avulla etusormeen ja pikkurilliin China Glaze Treble Maker kirkkaan vihreää lakkaa. Lopuksi lisäsin kaikkiin kynsiin kerroksen Untz Untzia. 


Kynnet olisi näyttänyt ehkä hieman liian tylsiltä pelkän valkoisen kanssa, mutta kelmutuksen ansiosta kynsiin tuli kumminkin sitä jotain, vaikka ovatkin yksinkertaiset. Tykkäsin näistä paljon ja tuo glitterlakka vei mut mukanaan! Nimikin on jo niin iskevä! 


Huomenna olisi jälleen tuoksuperjantain vuoro. Mihin nämä viikot oikein kuluvat? Jos kerkiän koitan ajastaa teille miniloman ajaksi muutaman postauksen. Jos aika ei riitä, niin blogi pitää pienen kesäloman lauantaista-tiistaihin. Ideoita ja kuvia olisi vaikka kuinka, mutta jotenkin tuo aurinkoinen ilma vetää nyt enemmän puoleensa. 

Nytkin ajattelin pika pikaa tehdä itselle jotain purtavaa ja lähteä ulos lakkailemaan kynsiä! :) 

Omistatko China Glazen uusia neonlakkoja? 


18 kommenttia:

 1. Mä haluaisin sen glitterin missä on kaikki värit yhdessä mutta sepäs on mennyt loppumaan kaikkialta. Josko siihen taas joskus törmäisi :). Olisi pitänyt ostaa heti, mutta ajattelin että kyllähän näitä CG:n lakkoja nyt aina saa. Tääkin väri on niin ihana että taidan tilata sen lohdutukseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin kanssa, että sitä ei oikein meinaa löytyä enää mistään. :o Mutta voihan olla, että niitä tulisi lisää jossain vaiheessa. :) Ainakin toivotaan! Yleensä Chinan lakat, ei kyllä pääse loppumaan, mutta joitakin yksilöitä löytyy mitä ei enää saa, eikä niitä tule lisää. :/

   Poista
 2. Mä en oo pitkään aikaan ostanut mitään lakkoja. Joten nämä kaikkien uudet lakkakokoelmat on mulla mennyt ihan ohi. Nämä neonlakat on kyllä tosi herkkuja <3 Ja tuo kelmutus sopii näihin just kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Paitsi Ginan lakkoja oot tainnut muutaman ostaa. ;)
   Voi kiitos Heidi. <3 Neonlakoilla kyllä saa loihdittua vaikka kuinka ihania kynsiä. <3

   Poista
 3. Oi vitsi miten kivat kynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Noi uudet CG:n glitterit on aikas kivoja , vielä pitäs ne kaksi saada, joista tämä juuri se toinen ;)
  näitä uusia neon lakkoja en omista :(
  KAUNIS YHDISTELMÄ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Nyt nopeasti hankkimaan ne, ennen kuin ne loppuu kaikkialta! Sitä Glitteriä missä on kaikki värit on jo aika vaikeasti saatavilla. :(

   Poista
 5. Onpa ihana tuo glitteri! Ja kynnet on muutenkin nätit, tuo kelmuttelu tosiaan antaa kivan lisän näille :) ♥

  VastaaPoista
 6. Oih ja voih! Mie en ole saanut pitkään aikaan aikaseksi lukea blogeja ja heti on jäänyt ihanat kynnet siulta raksupoksu väliin (ed.postauksen kynnet) ♡
  Mutta onpa vaan nämäkin aivan mielettömän ihanat kynnet! Miusta nää on todella kesäiset ^.^
  Ja joo, mie en (vielä) omista mitään näistä uusista Chinan neoneista, paino sanalla VIELÄ ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muru. <3 Ihana kommentti! Mä kanssa pidin pienen tauon ja nyt on vaikka kuinka monta postausta jäänyt lukematta. Hyvin menee muutama päivä niitä lukiessa. :) <3
   VIELÄ! Nyt hankkimaan nopeasti, ennen kuin ne kaikki keretään myydä loppuun ja kesä on ohi. :D <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥