18. marraskuuta 2015

Lumene - Päivien Hohde

Nyt ruvetaan purkamaan luonnoksista kynsiä, joita on sinne kertynyt kahden viikon aikana hurja määrä. Vaikka olen ollut kipeänä, niin kynsien lakkaus on silti maistunut, se on itse asiassa kovin terapeuttista puuhaa. 


Lumene - Päivien Hohde. Tämä lakka on pyörinyt mielessäni siitä asti kun se on ilmestynyt. En vain ole saanut hankituksi sitä. Nyt näin sen kynsikoristekirpparilla halpaan hintaan, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Saman tien kun sain lakan käsiini, niin se oli saatava kynsille. 


Päivien hohde on kaunis kesäisen pinkki kultaisella shimmerillä. Lakka on hiukan ohutta ja itse lakkasin sitä kynsille 4 kerrosta, jotta sain täysin peittävän lopputuloksen. Lyhyille kynsille riittäisi varmasti kahdesta kolmeen kerrosta. Vaikka lakka vaati neljä kerrosta se kumminkin levittyi tasaisesti ja kuivui nopeasti. 


Lakka on eri värinen valaistuksesta riippuen. Suorassa valossa lakka näyttää kiiltävän shimmeriseltä, kun taas hieman tummessa valossa se näyttää metallisen pinkille. Ensin ihastuin lakkaan ja lopulta rakastuin siihen. Tämä ansaitsee ehdottomasti paikan kokoelmassani. 


Lähdin vielä koristelemaan lakkaa ja leimasin päälle Über Chic 01-03 laatasta MoYou:n mustalla kuvion, jonka piti näyttää hieman "roikkuvalta koristeverholta", mutta kynsillä se ei enää näyttänytkään sellaiselta kuin ajattelin. En kumminkaan halunnut ruveta poistamaan leimoja, joten annoin niiden olla. 


Pidin kynsistä siitä huolimatta, vaikka leimat ei näyttäneet siltä mitä ajattelin sekä niihin tuli reikiä. Huomasin myös, että olen tolvannut pikkurillin kynnet johonkin ja siinä on lakat lähtenyt matkalle. Kaukaa katsottuna kynnet näyttivät kumminkin todella kivoille! 


Näillä mentiin useampi päivä ja sen jälkeen oli taas aika lakata kynsille jotain tummempaa. :) 


Ihanaa olla takaisin blogissa ja vielä esitellä pitkästä aikaa kynsiä! 

Päivien Hohde? Mitä tykkäätte lakasta entä kynsistä? 
26 kommenttia:

 1. Lakka on todella upea! Mä oon etsinyt jotain tuollaista pinkkiä. Harmi, ettei lakka ole kovin peittävä. Kuvassa näyttää, että siinä olisi sinistä tai violettia shimmeriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän voi lakata myös peittävän yksilön päälle? :) Niin muuten näyttää, mutta mielestäni siinä ei kyllä ollut, täytyy vielä tarkistaa asia. Voi olla että oon kattonut niin väärin. :D

   Poista
 2. Voi elämä miten ihana tuo Lumenen lakka! Kuolen. Miten multa tollainen on mennyt ohi?!? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin upea. <3 Siis etkö ole törmännyt tähän? :O

   Poista
 3. Joskus tykkäsin tosi paljon juuri tuollaisista pinkeistä. Kyllähän ne nytkin näyttävät ihanilta ( muiden kynsillä ) :D lakkamaku on siis vähän muuttunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tää on kyllä niin mun värinen kuin olla ja voi. :D <3

   Poista
 4. Hyvältä näyttää mustien leimausten kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Oi juku ku on ihana lakka!!! Niiiiiiin kaunoinen että huhhhuh ♡.♡ Kaunoset on leimakki ^*^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Jos törmäät tähän, niin suosittelen ostamaan. <3

   Poista
 6. Nätti lakka ja kivat leimaukset, siis upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi upealta näyttää tuo lakka varsinkin pullossa. Luulen silti, että en pitäisi siiä omilla kynsillä, mutta kyllähän sitä voi ihailla muiden kynsillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossa se näyttää vielä upeammalle! Tää olisi hyvä lakka siihen sun "yökylässä lakkoihin" :D Voisit testata ja palauttaa takaisin. :D

   Poista
 8. Oi, tuo Päivien Hohde onkin tosi kiva lakka! Nyt kun näin tämän sun postauksen, muistin, että multahan löytyy sama lakka :D Ei tarvikaan lähteä kaupoille, haha. Tosin mä enemmän käytän syys-talviaikaan vähän tummempia sävyjä, mutta viimeistään keväämmällä Päivien Hohde iskeytyy kyllä munkin kynsille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivien Hohde, pelkkä lakan nimi kertoo jo kuinka upea lakka on. <3 Hahha, hyvin muistaa mitä lakkoja omistaa. :DD Tämä kyllä sopii hyvin alkavaan kevääseen ja kesään. :)

   Poista
 9. Oih, mikä lakka! ♡_♡
  Kyllä pinkki ja musta vaan toimii yhdessä ^.^

  VastaaPoista
 10. Hyvältä näyttää etenkin leimojen kanssa :)

  VastaaPoista
 11. Oih, tääkin lakka on kyllä hurjan nätti! Ja mun mielestä mustat leimat tuo tähän kivaa kontrastia eli hyvältä näyttää ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥