29. marraskuuta 2015

Silmälasitkin voivat olla luksusta

*Yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium

Olin halloweenina käymässä Indiedaysin Bloggers Inspiration Day'ssa. Yksi yhteistyökumppaneista oli Instrumentarium, johon tutustaan tänään. Piakkoin tulossa myös laajempi kirjoitus tapahtumasta. 

Ensimmäinen piste johon tutustuttiin Kynsipöllö kosmetiikkapuussa Hannan ja Dioriina blogin -Marinan kanssa oli Instrumentarium. Esitteillä oli syksyn uudet Heritage Swarovski malliston kehykset. Innostuin laseista todella paljon, vaikka en edes omista silmälaseja ja näköni on aina ollut hyvä. ( Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa, lukekaa lopusta kuinka tarina päättyy. )


Kuten näette niin moni muukin oli innoissaan kehyksistä ja pisteellä kävi kova kuhina koko ajan. Tämä oli itselleni ensimmäinen kerta kun tutustun laseihin/kehyksiin. Toki olen "joskus" halunnut itselleni lasit, kun muillakin on ollut. Muistan aina kuinka nuorempana otin äitini lasit kouluun ja kerroin kaikille kuinka olen saanut silmälasit. Totuus olikin aivan toinen. Äidilläni on hyvin huono näkö, enkä nähnyt lasien kanssa päivän aikana kuin sumua ja kotiin päästyäni päätäni särki kamalasti. Pitihän se kumminkin kokeilla. 


Kehykset olivat kaikki hyvin kauniita ja oli vaikea valita itselleni niistä sopivammat. Testasin muistaakseni muutamiakin kehyksiä ennen kuin löysin ne täydellisesti itselleni sopivat. 


Heritagen Swarovski kristallein koristellut kehykset ovat saapuneet syksyn aika Instrumentariumeihin myyntiin. Heritage tuo lasinsa ylellisesti nykyaikaan ja kaikista kehyksistä löytyy swarovskeja sekä upeita yksityiskohtia. Kehyksiä on useita erilaisia ja näistä varmasti jokainen löytäisi itselleen lasit. Mahtavaa on myös se, että kehyksiä on sekä naisille että miehille. 


Saimme käydä kuvauttamassa itsemme lasien kanssa. Kuvaajana toimi Tim Kiukas, joka on myös kuvannut tämän postauksen kaikki muut kuvat paitsi viimeistä pakollista "selfietä". 

idkuva

En nyt millään muista mitkä kehykset nämä olivat joihin itse ihastuin. Koitin etsiä Instrumentariumin Heritagen sivuiltakin, mutta mielestäni mitkään eivät näyttäneet näiltä. Etsintä jatkuu niin kauan kunnes saan selville näiden mallin. Kehykset ovat yksinkertaisesti kauniit pienellä luksuksella varustettuna ja sopivat niin arkeen kuin juhliinkin. Eniten näissä kehyksissä mieleen on tuo pieni "kissamaisuus". 

Loppuun haluan vielä jakaa teille pienen tarinan, kuinka sitten lopulta kävikään. 

Olen kärsinyt pidemmän aikaa päänsäryistä ja ajattelin käydä Instrumentariumilla tarkastamassa näköni varmuuden vuoksi. No yksi syy päänsärkyihin löytyikin näöstä. Juuri kun pääsin sanomaan että omistan hyvän näön. Sanoin vielä Indiedaysin tapahtumassa, että jos joutuisin hankkimaan lasit ostaisin ehdottomasti nämä ja nyt pääsen sitten ostamaan lasit ja valintani on ehdottomasti edelleen nämä, jos nyt saan jostain selvitettyä tämän mallin. 

En tietenkään ole tyytyväinen, että näköni on huonontunut ja joudun hankkimaan silmälasit, mutta toisaalta mielestäni myös lasit tuovat sitä jotain ja itse löysin heti mieleiset kehykset.

Täältä pääsette tutustumaan upeisiin kehyksiin ja katselemaan josko siellä olisi jotkut teidän mieleenne.

Minä lähden ensi viikolla etsimään itselleni näitä kehyksiä ja samalla tilaamaan ensimmäiset lasit itselleni. Jännittävää. 

Mitä tykkäätte valitsemistani kehyksistä? 20 kommenttia:

 1. Hyvin sopii sulle nuo kehykset ja todella onnistunut otos erityisesti tuo "kokovartalokuva" susta - wau!!

  Mä oon nykyään aivan tyytyväinen silmälasipäisenä, ehkä siksikin kun oon tykännyt nykyisistä kehyksistäni niin kovin. Muovisangat on mukavan kevyet kantaa ja tykkään kun kehyksen reunat jäävät suoraan nenän varrelle, sillä ne sellaiset 'pikkutyynyt' ovat aivan hanurista ja jättävät vain typerästi painaumia ihoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon E-S. <3

   Mä en vielä osaa sanoa oikein mitään. Luulen, että tulen tottumaan laseihin ja pitämään niistä, mutta onhan se varmasti aluksi hieman outoa. :)

   Poista
 2. Nuo lasit sopii sulle kyllä tosi hyvin! :) Mä halusin kans pienempänä lasit, ja lopulta sitten ysiluokalla sainkin ne :D Löysin onneks ihan täydelliset kehykset, jotka miellyttää mua edelleenkin näin kahden vuoden jälkeen. Ja hyvä että miellyttääkin, nykyään mulla on sen verran huono näkö, etten ilman laseja pärjäis :D Laseista on myös jotenki tullu osa mun tyyliä, ja itteni mielestä ainaki näytän paremmalta (ja tietysti fiksummalta :D) lasit päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi. :) Mä en tiedä mikä mua on aina viehättänyt laseissa, mutta jotenkin koen ne juurikin "tyylikkäinä". Nyt saan sitten vihdoinkin hankkia myös itselle sellaiset, vaikka onhan se aluksi varmasti hieman outoa. :D

   Poista
 3. Makeet kissamaiset lasit, sopii sulle. :)

  VastaaPoista
 4. Sopii sulle noi lasit toivottavasti löytyy =)

  VastaaPoista
 5. Pakko sanoa, että olet kaunis, ja lasit sopii sulle tosi hyvin :) Mun mielestä jos on silmälasit, niin ei se oo yhtään mikään nolo asia, pikemminkin just tekee ihmisestä jollain tapaa tyylikkäämmän!

  VastaaPoista
 6. Kehykset sopivat sulle munkin mielestä tosi hienosti :).

  VastaaPoista
 7. Sä oot söpö! Noi lasit käy sulle tosi hyvin! :}

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥