27. lokakuuta 2011

aamu,päivä,ilta !

Apua mihin tää päivä on menny, heräsin jo 8 aikoihin ja nyt kello on 4 ku pääsen ekaa kertaa käymään koneella (: yleensä alotatan aamun koneella ja kahvilla, tänään se ei mennykkään ihan niin, 9 aikoihin lähettiin jo anepille kylään siitä sitten giganttiin kattoo mun uutta järjestelmäkameraa ;) <3 love! se kyllä tulee vasta sinne ensi viikon aikana! siitä sitten kauppaan ostaan ruokaa, ja moikkaamaan meijän kaveria ja nyt vihdoinki kotona ja kohta taas tulossa vieraita, kylläpä meillä on hänslinkiä tänää ! Mitä teijän päiviin kuuluu?

Ainii ja huutonetissä loppu tänään vaatteitten huudot, joten niistäkin tuli ihan kivasti rahaa, ja saan taas vanhoja pois ja uusia tilalle,mulla on kyllä vielä tosi paljo vaatteita joita en käytä :/ eet jos jotaain kiinnostaa ni inffoa tulemaan!

Musu nukkuu tuol sängyllä ku se on niin väsyny tästä päivästä ku ollaan koko ajan menty, voisin mennä siivoon keittiöö ja keittää kahvii että ku se herää ni on kahvin tuoksu ja hyvä mieli ja vooidaanki viettää ilta kavereittenkaa ja telkkarin ääressä <3 salkkarit, lentokenttä, bb, homma haltuun sieltä tulee taas vaikka mitä <3
nyt viel muutama kuva teille !
uusi kamerani<3<3<3
face yhh
minä ja rakas <3
<3
papi rakas<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥