8. lokakuuta 2011

Perus lauantai!

Aamulla olin jo virkeenä 9 aikaa, siitä sitten koirien kanssa lenkille ja lauantaihan on yleisesti siivouspäivä, joten aamu alkoi siivouksella :) se on jotenki niin ihanaa! rakastan yli kaiken siivota, paitsi lattioitten pesua!
No nythän kello on jo kohta 3, nää pävät menee niin nopeesti ettei kerkee ees ajatella mitään :/
Tänään voisin ihan olla vaan yöhousuissa ja villasukat jalassa ja käpertyy sänkyyn lukemaan kirjaa! Meinaan se kirja minkä olin tilannu ni tuli eilen postissa <3 i`m love it this book! :)
<3rakastan!

Nyt meen ootteelee herraa kaupasta, että päästään tekemään jauhellihakeittoa yhdessä :) Ja ootteleen että kaverimme tulee kylään, hänen pikkuisen pojan kanssa! <3 Joka on aivan ihana, se on niin vallottanu mun sydämen, vielä ku saan aina syöttää sen ja leikkii sen kanssa! toivottavasti meilläki pian olisi pikkunen täällä!
Sitten voisi sanoa että olisin onnellisempi kuin koskaan ennen! :)
Tälläinen päivä meillä tänään,ja huomenna ois sitten sunnuntai eli lepopäivä, voi nukkuu pitkään, ja syödä aamupalaa yhdessä ,ja viettää laatuaikaa!
Ainii ja meille tuli eilen ipad, en kyllä ite osaa yhtään käyttää joten tyydyn ihan kannetavaan, ni viljami saa olla sitten ipadilla :)
Tollasen se posti toi myös eilen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥