10. joulukuuta 2011

Joulu,joulu kohta on

huhu, onpa ollu raskasta, en oo kerenny ees tulla kirjotteleen mitään! Joten tänään päätin että koitan joka päivä tai ees joka toinen päivä kirjottaa jotakin! :) Piparitaloja sain tehtyä 6kpl eli kaikille sukulaisille, meillä vaan se päivä ei menny niin kuin piti. Alettiin tekemään viljamin kanssa pipari taloja, ja kun tuli se hetki että piti liittää kohdat yhteen sokerilla, niin sitä kuumaa sokeria tippu viljamin sormelle paljon!! No soitettiin ensiapuun, ku kipu oli kestäny puolisen tuntia, ja sormi paisunu kauheen kokoseks, ja täynnä rakkuloita, eikä mikään auta. No ensiavussa sanottiin,että sokeri on paha, jos sitä tippuu iholle, eli lähtö sairaalaan, no siellä ootettiin 15minuuttia, koska viljami pääsi tapaturma potilaana, ja eiku sormeen kauheet rasvat ja side harso, jota piti käyttää 3 päivää, ja kättä piti pitää sydämmen päällä, päivän ajan :o en kyllä vieläkään tiedä miksi.? No kolmen päivän jälkeen harsot pois, ja se sormi oli kaameen näkönen, nahat lähteny ja kauheet rakkulat, no onneksi nyt sormi on kunnossa, ja täällä ollaan jo alotettu jouluvalmistelut.

Ollaan laitettu pihakuuseen ja etupihalle, ja sisään jo 2 valot, ja kynttelikkö ikkunan laudalle :) Ai että on ihana fiilis. Voisin huomenna koittaa ottaa kuvia meijän valoista. Nyt onki sitten taas viikko vierähtäny, ollaan oltu paljon kavereilla kylässä, tuntuu että sais koko ajan istuu jossain kahvilla, kelloki on jo 21.30 ku meiltä lähti äsken viimeiset vieraat tältä päivältä, ensimmäiset joulutortutki paistoin tänään, toisiin laitoin luumuhilloa, ja toisiin mansikkahilloa, enkä kerenny ees kuvaa nappasta, ku kaikki oli jo menny :D Viikolla käytiin joulumarkkinoilla, josta mukaan tarttu ainoastaan 6kpl lakuja, ja 20e herkku kassi + kaupan päälle 10litran ämpäri ruisleipää :D Herkkukassi siis sisälsi vaikka ja mitä, torttuja, piirakoita,pasteijoita,tiikerikakku,korvapuusteja,aamuleipää,pipareita,öö ja vaikka mitä! NAM <3

Nyt voisin lähtee pesemään hampaat, ja katsomaan bigbrotheria,viimeistä kertaa ennen finaalia, toivottavasti suvi vie huomenna voiton kotiin! ja loppu illan kruunaa, dvd salatut elämät vanhat jaksot, joka saapui viime keskiviikkona :) onpa ollu kiva katsoa mitä kaikkee on tapahtunu alkujen alussa :) Nyt vähän kuvia ja sitten kone kiinni! :)
Lumi saapui hämeenlinnaankin
Piparitalot :)

Itsenäisyyspäivä
SALKKARIT <3

2 kommenttia:

  1. voisitko postata joskus arkielämästänne, miten yhteensovitatte työn ja esim kotityöt..kun vaikutatte niin kotiihimisiltä:)

    VastaaPoista
  2. Voin tottakai :) Tänään illalla voisin kertoa siitä :> kiitos postaus toiveesta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥