25. joulukuuta 2011

Kuvia!

Kuva oma tekemistä tryffeleistä :)
Heippahei, niin se jouluaatto sitten hurahti, eka sitä kauheesti odotetaan ja sitten se on hetkessä ohi. Meillä joulu meni oikein hyvin, ruoka maistui kaikille, laatikot ja kaikki kinkku meni, myös jalkkärit jo melkeen syöty,muutama tekemäni tryffeli jäljellä ja niitä oli päälle 200 kpl. Eli tais olla hyviä, riisisuklaatki upposi hyvin. Itelle maistui enemmänki äitin tekemä suklaa-minttu mousse! :) Nam.Pakettejen jako :D
Oon ollu tänään niin ähkynä, ettei oo oikeen pystyny tekemään mitään :D Makoillu sohvalla, ja syöny,tietenki lukenu blogit läpi. Meillä siis kävi se joulupukki jouluaattona, kun kylässä oli viljamin kummityttö, oli se jotenkin niin hassua, kovasti janina odotti pukkia, eikä oikeen ruoka maistunu, sydän pomppaili koko ajan, ja kun pukki astu sisään ni oli kovin hiljaista ja pelokasta tyttöä, kunnes rupesi lahjoja saamaan, ni kyllä se suu sitten avautui !
Rakas äiti ja viljamin sisko (:

Papi <3
Siinä vähän kuvaa papista jooulu tunnelmissa, joka oli kinkusta aivan innoissaan ja ihanista joululahjoista mitkä se sai (::

Ja kuva meijän joulukuusesta mikä on aivan sekasi :D täynnä kaikenmaailman koristeita ja härpäkkeitä :D


Tarjolla oli myös kaiken maailman karkkeja, ja herkkuja :D Tossa vasta osa, meijän yks kaappi on täynnä suklaata, eikä haluta yhtään hyi yök. Huomenna kuvailen kaikki lahjat mitä sain, paras lahja oli iittalan primevera astiasto,fiskarsin ruokailuvälineet,jumpsuitti,hajuvedet,ugit,munankeitin :D sain siis ihan hirveesti lahjoa, huomenna kuvia niistä! :)
Joulu fjiilis
Nyt katsomaan uutta käenpesää, ja nukkumaan päin, huomenna taas kaiken maailman tekemistä :) Kertokaa mitä te saitte joululahjaksi? :) Tuliko mieluisia lahjoja?

2 kommenttia:

  1. oi vitsit ! mäki haluan noita mitä sä oot tehnyt !

    VastaaPoista
  2. oi :) Ihana! :) ne on kyllä tosi hyviä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥