27. huhtikuuta 2012

Punaista flomaria

Ensimmäisten kynsien esittely, jotka tein toissa päivänä anopilleni, ekan kerran tuli sellanen tunne,että apua kauheen vaikea valita lakka, kun noita ihanuuksia on niin paljon, ja kaikkia ois ihana päästä just sillä hetkellä koittamaan. No kysymyksesi tuli sitten? Mikä väri tällä kertaa, ja nyt tosi monena kertanu kun oon tehny anopille kynnet, niin väri on ollu lila tai tumma / joten tällä kertaa päädyttiin punaseen, ei kumminkaan haluttu laittaa ihan goshin räväkän punaista, joten päädyttiin sitten flomarin / kone helsinki lakkaan U14, kynsistä todellakin tuli punaiset, no eiks se sovi nyt vappu tunnelmaan, että on jotain räväkkää?
Mun omasta mielestä tää punanen oli aivan ihana, kun siellä seassa on tuollaista kultaista hilettä, ei sitä näköjään tajua miten ihana joku lakka on ennen kuin sitä koittaa, ja muutenkaan itse en oikeen oo tykänny noin punasista, sen takia mulla ei varmaan oo niitä kun ihan muutama kpl, onneksi on tullu ostettua tämä ihanuus!

Koristeita ei tällä kertaa haluttu pistää, eikä mitään muutakaan tehdä, kuin jättää ihan yksiväriseksi. Onhan se mukava välillä ollakin vaan ihan omilla ja yksivärisillä kynsillä, ja vielä kun anopilla on noin pitkät ja vahvat omat kynnet, noi ei kyllä lohkea sitten millään! T. Kateellinen fani!! :D

Kynsissä :
- Aluslakka : essencen : base coat
- 2 kerrosta flomarin u 14, jo yksi kerros peitti hyvin, mutta laitettiin sitten toinenkin.
- Päällä top coat

Siinä oli ensimmäiset kynnet mitkä tein, seuraavana vuorossa sitten johannan ja janinan kynnet!

Sitten vähän tähän päivään, kello on nyt 19.30 ja me ollaan just tultu kotiin, lähettiin kotoa puol 12, huhu mikä päivä, kata käytti meitä moikkaamassa meijän kavereita, kun mulla ei edelleenkään/ vieläkään ole sitä ajokorttia, sitten mentiin viljamin äitin luokse syömään, ja istumaan vaan päivää kun niin harvoin ollaan siellä viljamin kummitytön ja johannan kanssa samaan aikaan, ni sillon ku ne tulee sinne, ni pakkohan se on iteki mennä, kertomaan kuulumisia. Siellä sitten vierähtikin vähän myöhempään ku piti.. Nyt vuorossa olis vielä pitkä iltalenkki,suihku ja ihana sohva ja nauhotukset <:

Hyvää viikonloppu kaikkille! :)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, mitä on käyny et ei oo korttia? Koska saat sen takasi? Voi vitsit toi on aina ikävä menettää kortti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuol alempana on pitkä postaus siitä, mutta siis mun 1-vaiheen ajokortti meni vanhanks, ja hain lykkäystä, mutta se nainen teki virheen ku sano mulle että nykyään ei myönnetä ku 3kk aina kerralla ajoaikaa, vaikka se on se 2 vuotta. ni nyt se asia on käsittelyssä :/

      Poista

Kiitos kommentista ♥