1. huhtikuuta 2012

Omppu kynnet

Apua,nyt jo sunnuntai, mihin tää aika oikeen katos.. Viikonloppu sit meni sujauksessa ohi, äiti tuli meille lauantai aamusta, ja viljami lähti suoraan tekemään sen pikkusiskon muuttoa :) Me äitin kanssa käytiin kaupassa, tehtiin kaalilaatikkoa, ja rupateltiin. Siinä 4 maissa haettiin netta meille syömään ja kahvittelemaan. Loppu ilta meniki napostellessa,syödessä,telkkaria ja serranoa katellen + kuunnellen ku yläkerta laulaa sing staria :D Varsinki pahempi toistaan kappale, on nyt kuultu :D

Tänään sitten heti aamusta tein äitille kynnet, tällä kertaa se halus vaaleenpunasta,omena fimoja, ja helmenpuolikkailta, niistä sitten tehtiin sille kynnet :)
Sain äitin tulemaan parvekkeelle, että viljami saa otettua kuvia, aamulla -10 :D


Kynsissä käytetty :

-Konad : Base Coat
-3x Color Club : Hold Èm
-Omena fimoja
-Helmenpuolikkaita ( Valkoisia,ja pinkkejä )
- Päällä Top Coat

Ensimmäisen tunnin sisällä jouduttiin jo korjaamaan 2 kynttä, ku äiti sai ne jotenki ryttyyn, ku teki ruokaa, mutta kaikki 10 kynttä on nyt kunnossa, toivottavasti pysyy. :) Ensiksi äiti halus joka kynteen erillaiset fimot, mutta ei se ois näyttäny kivalta, joten aateltiin että onhan meillä aikaa tässä koittaa joka viikko jotain erillaisia.

Huomenna meen sitten pitkästä aikaa tekeen geelikynnet, IHANAA ! Ja anopille pitää kans tehä matka kynnet, muutenki huomenna on niin paljon tekemistä, ettei tässä kerkee oikeen mitään tehdä.

Multa pyydettiin vielä ennen matkaa, että tekisin my day-videon, mutta ei taida nyt aika riittää sellasen tekemiseen, kun ei oo sit muokkausohjelmaakaan, aattelin että kertoisin vaan ihan videolla mun päivästä :) Mutta tänään voi vielä kertoa, minkälainen video ois kiva ? =)

Keskiviikkona ois sit lähtö, ja 18 päivä tullaan takasin vasta, toivottavasti lukija jaksaa odottaa sen aikaa <:

 Nyt vaan video postaus ideoita ? Palataan huomenna sitten niissä merkeissä :)

10 kommenttia:

 1. Kerro päivästäs video postauksessa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat kynnet jälleen (: Kelpais kyl! Onko kynnet vaikea tehdä itselle ja mitä tarvitaan? En tiedä oletko jossain postauksessa jo kertonut... :D

   Poista
  2. Voi kiitos paljon :) Ei oo vaikee tehdä, harjoittelua kyllä vaatii ja hermoa, jos haluut tehdä geelikynsiä tarviit sen geelikynsialotuspakkauksen :) Jos haluut pelkästään lakata ja koristella, tarviit lakkoja,koristeita,ja mitä ikinä haluutki kynsiin laittaa :)

   Poista
 2. jeeeeeeeeeeeee videoo <3 oot ihana bloggaaja ku kuuntelet toiveita ja toteuttelet mahdollisuuksien mukaan :) joo sellainen ''kerro päivästä'' video olisi kans tosi mukava...voit samalla kertoi muutakin mitä mieleen juolahtaa.. yritä saada miehes/koiras mukaan :) ja tee mahd.pitkä.. oot niin luonteva videoissa et kiva kattoo niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on kiva, jos multa pyydetään jotain, ni tottakai toteutan sen, kiva että lukijat tykkää :) Koitan tehdä mahd.pitkän ja saada viljaminkin mukaan, ja enköhän mä mun koira vauvojaki näytä siinä ,tänään siis luvassa video :) <3

   Poista
 3. jeshhh... :) toivottavasti tulee pian!

  VastaaPoista
 4. Niiin ja btw, millos on tulossa se lakkauskilpailu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei matkan jälkeen, toivottavasti saadaan vielä yksi lukija lisää :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥