10. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Täälläpäin ollaan pikku hiljaa parannuttu flunssasta! Oli muuten todella sitkeä flunssa. Päivät meni ohi ihan sujauksessa oli niin hirveä olo. :/ Mutta nytten oon taas elävä itseni!

Oltiin eilen nooran kanssa poimimassa 10 litraa punaviinimarjoja ( siis kummatki poimi 10 litraa). Onneksi meijän vuokranantaja on niin mukava kun mentiin sinne, niin se oli vaan että kerätkää kaikki pois no ei me nyt ihan kaikkia viittitty kerätä meinaan niitä oli niin paljon että silmissä vilisi vaan punaista : D

Nammm !
 Aattelin tehdä kiisseliä ja leipoa kakun noista marjoista. Ja vaikka ja mitä muuta :)

Sitten ku oltiin lähdössä siitä niin saatiin ottaa vielä kaikki raparperit mukaan!

hmmm!
Ite en niin paljoa raparperisstä välitä, mutta viljami taas tykkää todella paljon. Voinkin sille väsätä kiisseliä ja piirakkaa :)

No hmm, sitten vielä vuokranantaja kysy meiltä että halutaanko omenoita ja omena mehua, ni tottakai, se soitti ystävälleen voidaanko me tulla ja mehän lähettiin heti sinne. Kaiken piti siis olla siellä valmiina omenoitten ja mehun. Eipä menny ihan niin. Jouduttiin ihan aluks ite kerää 40 litraa omenoita vesisateessa, mudassa just parantuneena flunssasta HIENOA :) Ja kaikenlisäksi vielä tehdä se mehu itse : D Oumaigaad mä luulin että siinä menee koko yö, mamma tuo sieltä meiltä veitset ja nooran ensimmäiset sanat oli ME JOUDUTAAN KUORIA NOI KAIKKI! Huhu onneks ei, ne piti pestä, ottaa huonot kohdat pois ja laittaa koneeseen, joka silppusi ne palasiks jonka jälkeen niistä tehtiin mehua sellaisella tee se itse koneella : D

Siellä me tehtiin mehua vesisateessa, varpaat ja sormet jäässä : D Ei kiva kokemus! Mutta nyt on siis vielä muovipussillinen omenoita ja 3 litraa mehua :)
Sellasta tänne, muuta ei oikeen ole sitten tapahtunut, ollaan vaan oltu ja vietetty aikaa yhdessä <3

Ps. Ajastettu postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥