19. syyskuuta 2012

Tiedotus

Teitä lukijoita on taas tullu lisää :) 171 lukijaa jo tällä hetkellä. Muistan kun lähdin siitä että mulla oli 2 lukijaa ja olin aivan varma etten tuu saamaan edes 20 lukijaa ja nyt jo noin paljon :)

Blogini täyttää 7.10 jo yhden vuoden :) Ja sen kunniaksi järjestän täällä joko arvonnan tai lakkauskilpailun. Toivoisinki nyt lukijat, että käytte vastaamassa tuohon kyselyyn mikä sijaitse tuolla sivussa niin saadaan sitten käyntiin joko arvonta tai lakkauskilpailu.

Rupeanki heti jo kasaamaan palkintoa :)

Toinen asia toivoisin teiltä nytten tähän kirjoitukseen postaustoiveita, pyrin toteuttamaan kaikki postaustoiveet mitkä tähän kirjoitukseen tulee :) Ja aloitankin jo mahdollisimman pian!

Nyt sitten kaikki vastaamaan kyselyyn ja antamaan postaustoiveita!

<3 : Fani

10 kommenttia:

 1. hihi, mä oon melkein alusta lähtien ollut sun lukijana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oot :) Ja ootkin tollanen ihanuus <3

   Poista
 2. Moips! :) Hehe, itsekin ajattelin oikeastaan ettei ikinä tulisi viittä enempää lukijaa. Nytkin loin uuden blogin tässä ihan justiinsa ja niin siinä vaan kävi, että on mulla ainakin kolmisenkymmentä aktiivista lukijaa - kiinnostuneita mun elämästä jne. :) Hyvä mieli! Ja jee kiva, arvonta / kilpailu!
  xoxo Mella
  Ps. Postaustoive: laukkusi sisältö, rakkauspostaus, kysely?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moipsis moipsis :) täytyyki tässä näin kertoa, että aloin juuri lukemaan sun blogia alusta alkaen :) No voisin sanoa että mullakin taitaa olla joku 30-50 aktiivista lukijaa ! Jotkut voi olla että on liittyny arvonnan takia vaan lukijaksi, tai ei jaksa vaan enään lukea :s

   Postaustoiveet kirjoitettu ylös :)

   Poista
  2. Ompa kiva jos tykkäät mun sivusta! :) Joo, toisaalta on arvonnoista ja kilpailuistakin hyötyä - sitä kautta useat muutkin kiinnostuneet saattavat löytää tiensä blogeihin ihan jäädäkseen. Eipä sitä aina tiedä :D

   Poista
  3. Tykkään kyllä ) Se on kyllä totta! :)

   Poista
 3. Mä nyt kommentoin tähänkin, että olis kiva vaihteeks taas lakkauskilpailu ilman teemaa. Kaikissa blogeissa on melkeen aina teemalla, joten ilman ois kiva :)) En kyllä arvontaakaan vastusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentti huomioitu :) Tuolla lakkauskilpailu ilman teemaa onkin saanu vähiten ääniä :)

   Poista
 4. toiveita:

  videoita voisit taas tehdä ja sitte kotiesittely.

  -minna ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥