26. huhtikuuta 2013

2 x kukkakynnet

Nyt vuorossa olisi kahdet kukkakynnet jotka oon tehny äitilleni tässä vähän ajan sisällä ja näitten esittelyn jälkeen arkistoon jääkin enään yhdet kynnet jeij! Oon päässy vihdoinki taas ajantasalle tän blogin kanssa. Mua niin ärsyttää kun arkistoissa roikkuu pitkään jotkut kynnet.

Näistä ensimmäisistä tuli ihan kivannäköiset!


Pohjalle laitoin uuden opi : my paprika iso hotter than yours! lakan. Lakka on oikeen kirkas punainen! Vähän ehkä oranssinpunainen.. Tää on niin yksi mun lemppari punaisista lakoista että huhu! Kaikkien punaisten ystävien pitäisi kyllä omistaa tämä paprika lakka :DD Kynsillä on lakkaa 2 kerrosta yksi kerros peitti jo ihan hyvin.


Sen jälkeen art clubin : white koristelulakalla tein tuollaisen niin sanotun manikyyrirajan vai miksikä sitä nyt kutsutaankaan ? Sitten vielä jokaiseen kynteen sivuille kukat. Kukkiin käytin opin : black onyx lakkaa ja keskelle vielä pallo orlyn : melt your popsicle lakalla joka on neonoranssi lakka ei kyllä kuvissa pääse yhtään oikeuksiinsa.. :) Kynsistä tuli ihan kivat ja pääasia oli taas että äiti viihtyi näillä.

Käytetyt lakat & tarvikkeet 
* Opi : Aluslakka.
* Opi : My paprika is hotter than yours!
* Opi : Black onyx
* Orly : Melt your popsicle
* Art Club : White
* Inm : Pikakuivattaja.
* Alusta
* Dotting tool

Nämä toiset kynnet taas meni niin mönkään kuin vaan voi olla.. Meille tuli kauhea kiire. Mun piti leimata, mutta jotenki vaan en saanu cheekyn laatasta sitä kuvaa ehjänä pois olis varmaan menny koko ilta siellä jos olisin alkanu tappelemaan sen laatan kanssa.. Joten mulla oli mukana vaan sivellin ja lakat :D Siinä sitten vapaalla kädellä maalasin kukat... TÄYS epäonnistuminen...


Näistä kynsistä on vaan yks kuva, koska olin taas niin ärsyyntyny.. Kynsissä orlyn : miss conduct.. Joka ei edes pääse oikeuksiinsa, koska ei ollu auringonpaistetta.. Kyseessä on siis magentanpunainen lakka holoshimmerillä <3 Aivan yli-ihana lakka kunhan aurinkopaistaisi! Kynsillä lakkaa kaksi kerrosta peitti ja levittyi hyvin :) Sitten vaan vapaalla kädellä noi kukat tuonne sivuun ja strassit keskellä ja siinä ne on :D Äiti kyllä väitti että nää on kivat mutta empäs kyllä usko :D

Käytetyt lakat & tarvikkeet 
* Opi : Aluslakka.
* Orly : Miss conduct.
* Barry M : Foil effects
* Inm : Pikakuivattaja
* Strassit & sivellin.

Sellaisia kynsiä tällä kertaa! :) Mitäs ootte mieltä kynsistä entäpä lakoista? :) 

Taidanpa tästä lähteä tekemään mulla ja viljamille täytettyjä pitaleipiä nams! Illalla me ajateltiin katsoa tämä juoppohullun päiväkirja leffa ja herkutella oikeen huolella ! :) Joten fani ja viljami toivottavaa teille kaikille lukijoille oikeeeen hyväää viikonloppua <3

<3
<3 : Fani

6 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua ,haluan kans nähdä sen leffan =)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kynsiä! :)
  Oli tuo aika huono leffa :( Katoin eilen meinaan :D

  Tää sun uus ulkoasu on niin mageeeeeeee! ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana <3

  No ei se nyt kyllä mistään parhaimmasta päästä ollu :DD

  hihi vihreää neonia<3

  VastaaPoista
 4. Onko sulla kokemusta Maybellinen Mini-sarjasta..? Tarjoustaloissa ja robinhoodeissa, kaikki kyseisen merkin kynsilakat vaan euron ! ihanan herkullisia värejä :) lakat 7 ml ! joten ei mittään pieniä.. hmm:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti mulla ei oo niistä kokemusta, mutta luulen kyllä että ne on hyviä :) itse kyllä voisin myös käydä ostmassa niitä! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥