20. huhtikuuta 2013

Arkistojen kätköistä sulkakynnet

Nämä kynnet on tehty jo vähän aikaa sitten oisko ollu joskus pääsiäisen aikaan? Nää on jääny roikkumaan tuonne kansioon niimpä päätin nyt esitellä noita kynsiä tuolta arkistoista pois. Nämä tein siis äitille oisko sit ollu pääsiäiskynnet :D En oo ihan varma... 


Kynsissä on essencen : off to miami lakka joka ei kyllä ole tuon värinen kuin kuvissa näyttää? Nyt vasta tajusin että miten ihmeessä tuo on kuvissa tuon värinen? :D No hmm antaa sen olla. Katjan blogissa Täällä näet kuvia minkävärinen lakka oikeesti on. Kyseessä on siis kirkas korallinpunainen lakka eikä oranssi?? Mä en vieläkään voi ymmärtää tätä, en ollu ees tajunnu ku vasta nyt tän.......... ÄRSYTTÄVÄÄ! 

Essencen lakan päälle laitoin uuden moyran : 57 lakan, joka on pinkki glitterlakka. Kyseessä on todella ihana lakka ja halpakin kun hintaa oli vain 1,90e. Lakka levittyi todella hyvin ja kuivui nopeasti. Halvaksi lakaksi kyllä todella hyvä. 


Sitten päälle vielä sulkaleimat konadin mustalla. Äitin kynnet oli ehkä vähän liian lyhyet niin ei saatu ihan kaikkiin kynsiin koko kuvaa, mutta se ei äitiä kuitenkaan haitannut. :) Tykkäsin kyllä näistä kynsistä niin kuin myös äitini. Nyt vaan rupesi häiritsemään tuo kun en ole saanut kunnon kuvia otettua.... 

Mä oon tosi paljon ruvenny tykkäämään sulkakynsistä vielä kun itse osaisi maalata niin tulisi kivat varmaan :) 

Käytetyt lakat & tarvikkeet 
* Opi : Aluslakka. 
* Essence : Off to miami! 
* Moyra : 57. 
* Konad : Musta ( Puuttuu kuvasta )
* Inm : Pikakuivattaja. 
* Xl - Stamper


* Sulat jättilaatasta numero 2. 

Mitäs te tykkäsitte sulkakynsistä? :) 

<3 : Fani 

8 kommenttia:

 1. Sulkakynnet on tosi kivan näköiset, vaikkakin Off to Miami! oli sellainen lakka omilla kynsillä taannoin, etten oo ihan varma tykkäsinkö vaiko enkö... Mutta muilla se näyttää ihan hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mä kyllä tykkään tuosta lakasta, paitsi en näissä kynsissä, koska väri ei oo oikeen värinen :D

   Poista
 2. Ihanat! =) Mutta kuinka tuo lakka voi olla tuon värinen?!?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pinja! :) no äläpä muuta sano, mä en todellakaan voi ymmärtää? :D

   Poista
 3. Nää on kivat :)
  Jännästi muuttuu toi väri oranssiksi :O

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥