24. syyskuuta 2013

What`s Your Damage?

Ensimmäisenä uusista KBShimmerin lakoista kynsille pääsi what`s your damage? Swatcheissa tämä näyttää oikeen ihanalta ja upelta ja sitä se onkin, mutta siinä on nyt jotain miksi se ei iske muhun täysillä.. Mä jo mietin, että laitanko tämän kiertoon, mutta ku se on niin upea, että taidan antaa sille toisen mahdollisuuden :)What`s your damagessa on valkoisella crelly-pohjalla neonpinkkejä, vihreitä ja mustia glittereitä erikoossa ja muodossa. Laitoin tätä kynsille 3 kerrosta, että sain peittävän lopputuloksen. Nimettömään laitoin flormarin : M09 pinkin mattalakan, jotta sain kynsistä vähän näyttävämmät :) Tuosta flormarin mattalakasta sen verran, että sitä on kynsillä ainoastaan 1 kerros, ja se peitti täydellisesti.


No mikä siinä on sitten, että se ei iske 100% ? Luulisin sen johtuvan siitä, että tuo pinta ei näytä tasaiselta? Mä vaan epäonnistuin siinä kerrostamisessa ja lakkaamisessa varmaan ite, niin se taitaa olla se syy? Mä annan tälle vielä toisen mahdollisuuden ja katsotaan mitä oon sitten mieltä.


Päälle laitoin vielä flormarin mattalakan, koska tuo nimetönkin oli matta, niin eihän noita muita voinu jättää kiiltäviksi..

** Heti kun olen saanut tämän postauksen kirjoitettua, menen tilaamaan itelleni opin mattalakan, jotta mun ei tarvitse ensi kerralla kun haluan matata niin menettää hermojani :)

Käytetyt

Essence : kynnenkovettaja
Essie : fill the gap! Aluslakka
KBShimmer : What`s your damage?
Flormar : M09
Essence : pikakuivattaja

Nyt kun katon noita mun kuvia ja näitä Swatch kuvia, niin ärsyttää.. Ehkä mä jätän tän postauksen nyt näihin kuviin ja tunnelmiin ja meen tekemään uudet kivat kynnet ;)

Mitä tykkäätte What`s Your Damagesta? 

Fani

18 kommenttia:

 1. Nuo KBShimmerit on kyllä tosi veikeitä. On tullut viime aikoina kuolattua niitä kovasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä :) omistan niitä 5kpl nyt, ja lisää on tulossa :D

   Poista
 2. Noi molemmat lakat on niin mun mieleen!
  Missä näitä KBShimmereitä myydään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) molemmat lakat on kyllä upeita! :) Täältä löytyy: www.harlowandco.org/collections/kbshimmer

   Poista
 3. Näähän on ihan kivannäköset kynnet :) PS O.P.In mattalakka on ihan parasta mattalakkaa mitä oon ikinä testannu! se antaa kyllä niin hyvän mattatuloksen, etten ois parempaa voinu toivoa, eli suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) Nyt on opin mattalakka tulossa, niin ei tarvi enään hermoja kiristää :D

   Poista
 4. Laita valkoinen lakka ja sen päälle 1-2 kerrosta niin pinta ei näytä noin röykkyiseltä ja sotkuiselta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajuu, miten en hoksannut tuota :oo kiitos :)

   Poista
 5. Jos sa haluat luopua siita niin laita mulle se tulemaan. ;) Mutta jostain luin vinkin, etta tollasten lakkojen kanssa vois toimia paremmin niin, et alle laittaa toisen lakan (tassa tapauksessa valkonen), tulee kivemman ja tasasemman nakonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en mä kyllä taida raaskia ;) no niin juuri, en ymmärrä miten en tajunnu sitä :D täytyyki seuraavalla kerralla koittaa valkosen lakan kanssa :)

   Poista
 6. Ihanan värinen lakka! Kynnetki tosi kivat! :))

  VastaaPoista
 7. Tuo What's Your Damage on ihana ! <3 Joten kynnetkin ovat ;)

  VastaaPoista
 8. Sinulle on kesäkuvahaaste! :) http://mella-lili.blogspot.fi/2013/09/kesakuvahaaste.html
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥