17. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste

Sain Scratch me with your nails -blogin Roosalta haasteen, jossa ideana on ottaa 5 kuvaa omasta arjesta ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku muu mukaan tähän. Alunperin idea on ollut laittaa jokaisen postauksen loppuun yksi kuva, mutta multa se ei todellakaan onnistu huonon muistini takia, joten laitan kaikki kuvat tähän yhteen ja samaan! :)

Instagrammissa olen toteuttanut tämän saman haasteen jo kahdesti, mutta kiva tuoda tämä myös blogiin nyt.

1. Kuva
Haastan Lauran


Tietokone! Olen todella paljon koneella joskus jopa ehkä hieman liikaakin. Aloitan päivän vastaamalla kommentteihin ja selaamalla blogit. Päivällä muokkaan blogiin tulevat kuvat ja iltapäivästä kirjoitan postauksen. Illat pyhitän yleensä kaikelle muulle, mutta todella usein huomaan iltaisinkin istuvan koneella. 

2. Kuva
Haastan Anniinan


Kahvi, Coffee! Jos en saa aamulla kuppia kahvia, niin koko päivä on pilalla. Herätessä keitän itselleni kaksi kuppia, noin 12 aikaan keitän yhden kupin, päivällä juon joko yhden kupin tai yhden Dolce Gusto kahvin ja iltapäivällä juon yleensä vielä kupposen. Sitten onkin päivän kahvi varasto täynnä seuraavaan aamuun asti. 

Kuva 3.
Haastan Iinyn


Ruoka. <3 Ruoka on hyvää, ruoanlaitto on kivaa ja syöminen parasta! Yleensä arkisin meillä pyörii perus kotiruoat ja viikonloppusin koitetaan tehdä jotain vähän hienompaa ja erillaista. Me tykätään Viljamin kanssa molemmat syödä paljon erillaisia salaatteja ja huomataanki todella usein, että taas meillä on ruoaksi pelkkää salaattia.. 

Kuva 4. 
Haastan Mellan


Koirat ja ulkoilu. Koirat on jokapäiväistä arkea. Ulkoilua, leikkimistä, ruokaa ja hellyyttä. Aamuisin ja päivisin käydään pienemmällä lenkillä ja iltaisin käydään 4-5km lenkki. Saa hyvin pojat oltua pihalla ja itse samalla raitista ilmaan ja liinkuntaa.

Kuva 5. 
Haastan Nannen


Valokuvaus. Kuvaan suoraan sanottuna melkein koko ajan ja kaiken. Sain juuri lahjaksi tämän uuden Canonin järkkärin ja olen vielä täysin pihalla kaikesta ja opeteltavaa riittää paljon. Kuvissa huomaa kyllä hurjan eron kun vertaa tuolla digikameralla otettuja kuvia. 

Löytyykö teidän arjesta mitään samoja asioita? 


14 kommenttia:

 1. Wää! Nää kaikki haasteet on hieman erilaisia toisistaan ja mäkin ajattelin soveltaa hieman omanlaiseni! :D Mä oon kerran tehnyt tän instagramissa ja mulla on nyt meneillään se Facebookissa... joten ajattelin, sen jälkeen soveltaa sen tänne blogiin myös. :) Hihi! <3 Ps. toi ulkoilukuva on niin söötti!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just hyvä, kun kaikki soveltaa hieman omanlaisensa, niin kaikilla on ihan erilainen. :D Mä sain tän juuri eilen myös Facebookissa, joten nyt täytyy vielä sielä tehdä tämä. :) HIhihihi <3 Muru!!

   Poista
 2. Olen myös kahvista riipuvainen ja en mie enää pärjäis ilman konettakaan kauaa ku aloin blogia pitään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli muutama sama löytyy meiltäkin! :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta teen sen heti kun palaa taas normaaliin arkeen :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun toteutit tämän haasteen! :) Ihania kuvia ja voi suloisuus tuota koiraa! <3
  Munkin ois varmaan kannattanut toteuttaa tää haaste yhdessä postauksessa, oon nimittäin tosi huonomuistinen ja lisään kuvat postauksiin aina ihan viimetingassa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä muutamia haasteita toteuttamatta! Täytyy niitä aina välillä tehdä. :)
   Milo on kyllä niiiin ihana rakkaus <3
   Mun piti kanssa tehdä tää aluksi lisäämällä aina yksi kuva, mutta se sitten vaan totaalisesti aina unohtu, joten parempi näin :D <3

   Poista
 5. Hauska postaus ja haaste :) Kiitos ^_^
  En vain tiedä milloin ehdin ottamaan tämän vastaan kun en meinaa muutenkaan ehtiä päivittään blogia o_O
  Ihana toi teidän luffe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :3
   Eikai näillä niin kiire ole. Mä laitan aina kaikki haasteet ylös ja toteuttelen niitä aina kun ehdin. :)
   Luffe on rakkautta<3

   Poista
 6. Tällaisia haasteita on kyllä aina kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös :) Pääsee aina enemmän kirjoittajaan sisään! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥