25. marraskuuta 2013

Äitille kynsiä

Oon tässä parin kuukauden aikana tehnyt äitille monet kynnet, mutta en oo niitä yksitellen viitsiny postata. Oon oottanu, että kynsiä olisi tehtynä mahdollisimmat monet, että saisin esiteltyä useammat aina kerralla. Äiti on aina kauhean innoissaan kun nähdään, koska se tietää että saa uudet kynnet ja jos me ollaan menossa ite käymään äitillä niin se soittaa moneen kertaan, että onhan kynsilakat varmasti mukana? :D Ihana<3

Syyskynnet

Nämä kynnet on syyskuulta ja olikin äitin ensimmäiset syksykynnet. Lakkoina toimi ruskea Essien : Glamour purse ja päälle laitoin Essien : Pure pearlfection lakkaa. Harmi, ettei se nyt näy yhtään kuvissa.. Olisi varmaan pitänyt laittaa pure vasta decalsien jälkeen. 


Nämä kynnet on tehty ihan vasta äitille, kun se näki mulla nämä kynnet, niin tottakai senkin piti saada. :) Joten kiitos jälleen vaan Bambille ideasta. Täällä ainakin tykätään paljon. Lakkoina toimi Opin : Solitaire ja Gr : 55.


Halloweeninä kerkesin tapaamaan äitiä ihan pikaisesti, joten kynsille piti keksiä jotain nopeaa. Niimpä valitsin China Glazen : Boo-Gie Down lakan, joka on 2013 halloween -kokoelmasta. Ihan kiva glitterlakka. Alle laitoin orlyn : Sweet Peacock metallin sinisen lakan.. Ehkä olisi pitänyt laittaa sittenkin oranssia?


Viimeisimpänä yhdet uusimmista kynsistä. Halusin koittaa leimata pitkästä aikaa toiselle ja onnistuin kyllä mielestäni todella hyvin. Näistä sainkin paljon kehuja äitiltä ja sen työkavereilta :) Lakaksi valitsin tällä kertaa China Glazen : Don´t make me wine, joka on upea viininpunaisen ja violetin sekoitus shimmeriä sisältävä lakka. Oikeen kaunis. Ei olisi aluksi tehnyt mieli edes leimata sen päälle, mutta no.. Leimat BM-201 laatasta ja leimauksessa käytin Barry M : Foil silver lakkaa.

Käytetyt

Otin vielä yhden kuvan mihin laitoin kaikki käytetyt lakat.

Essie : Glamour Purse
Essie : Pure pearlfection
Opi : Solitaire
Golden rose : 55
Orly : Sweet peacock
China glaze : Boo-Gie down
China glaze : Don´t make me wine
Barry M : Foil Effects
BM-201

Vielä jäi muutamat kynnet esittelemättä, mutta teen niistä sitten jossain välissä osan 2. :) Mun mielestä eniten noista oli mieleen noi leimatut kynnet ja niillä äiti viihtyikin pisimpään.

Mitkä oli eniten teidän mieleen? 

Fani 14 kommenttia:

 1. Kaikki kynnet on tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo halloweenkynnet näyttivät kivoilta, tosi pirteät ja ihana glitterlakka! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) se on kyllä ihana lakka, mutta en tiiä onko oikeen mun mieleen?

   Poista
 3. Vautsi, hienoja kynsiä oot tehny! :) <3

  VastaaPoista
 4. Kaikki nuo on hienoja mutta jos kuvittelen että sun äitisi oletettavasti on keski-ikäinen niin nuo viininpunaiset leimatut kynnet sopii kuin nappi silmään! Elegantit... :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Oon samaa mieltä sun kanssa! Sopi täydellisesti äitille ! :)♥

   Poista
 5. samanlainen on munkin äippä ..jos kynsilläni sattuu olemaan joku häntä miellyttävä lakkaus , sanoo " tee mullekkin tuommoinen " <3 ..äipät on ihania .. suurimman osan ajasta ;) ! Kauniita lakkauksia nämä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Äitit on kyllä ihania♥ kiitos maarit :)

   Poista
 6. Ihania kaikki! Näitä katsellessa ihan harmittaa että oma äiti asuisi lähempänä niin voisi hänen kynsiäkin lakkailla. Nyt pitää tyytyä vain omiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hihi, on kyllä kiva lakata muittenki kynsiä, vaikka se onki välillä vaikeeta :D omia kynsiä on paljon helpompi lakata.

   Poista

Kiitos kommentista ♥