8. marraskuuta 2013

Arvontojen voittajat

Arvonnan voittajat ovat nyt selvillä :) Arvontaan osallistui yhteensä 79, arpoja tuli 122kpl ja valitettavasti hylättyjä 6kpl :/ Muistakaa tästä edes AINA tarkistaa, että olette laittaneet sen s-postin! Arvoin voittajat random.org sivulla.

Ensimmäisen eli pääpalkinnon voitti numero 38

OOKA ( Memories.. ) 

Toisen palkkinon voitti numero 57

HANNA ( Lakkalaatikon... ) 

Ja sitten vielä kommenttien kesken halloween teemaviikko osa 6 jättäineiden kesken palkkinon saa 

Heidi ( Something can... ) 
Heidin kommentti :

Kuten jo varmaan ensimmäiseen teemaviikon listaukseen kommentoinnin, että tämä sun halloween teemaviikko on ollut yks lemppareista. Ei niin tyypillinen ja ainakaan muilla seuraamillani blogeilla ei ollut yhtäaikaan samanlaista viikkoa :) 
Odotin aina jännällä seuraavan päivän postausta, mitä olit keksinyt. Aiheita oli laidasta laitaan, mut yhtä juttua jäin odottamaan: halloween meikkiä/maskia tai asua :) 
Kiitos sulle tästä viikosta!

Kiitos paljon heidi kommentista! :) 

Otan voittajiin tänään vielä yhteyttä ja heidi laitatko mulle sähköpostin niin sain laitettua sullekin viestiä ja saan kaikki palkinnot postiin :) 

Kiitos kaikille osallistuneille. Toivottavasti jäätte seuraamaan blogiani! Luvassa on meinaan paljon kaikkea (: 

Fani


10 kommenttia:

 1. Onnea kaikille voittajille :)
  Itsletä tais jäädä tältä kertaa osallistumatta, en ole ollut oikeen koneella pitkään aikaan niin en oo niin useesti blogejakaan kerenny lukea,muta nyt taas ollut enemmän koneella ja pyrkiny postaamaan omaan blogiin ja kommentoimaan muitten blogeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ensi arvontaan sitten! Mä oon miettinykin, että onko sulla ollu kiireitä, kun et oo kommentoinu ja postannu mitään :)

   Poista
 2. Voi että, kiitos :) Ja olipas tullut paljon oikolukuvirheitä puhelimella kirjoittaessa. Olis pitänyt tarkistaa. Huuups :D
  heidi1sara@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) no ei se haittaa mitään :D laitan tänään sulle s-postia! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥