13. maaliskuuta 2014

OPI : Don't Bossa Nova Me Around

Tällä kertaa kynsille pääsi Opin Don't bossa nova me around, joka on väriltään nuden ja vaaleanpunaisen sekoitus. Sanotaanko siis että tämä on nude, joka taittaa vaaleanpunaiseen vai toisinpäin? Oon ihan käsi näiden oikeiden sanontojen kanssa. Osaan kuvitella sen päässä, mutta en kirjoittaa sitä.


Nämä Opin Brazil -kokoelman lakat ovat juuri niin täydellisiä, kuin niistä puhutaan joka puolella. Lakkaa kynsillä kaksi kerrosta ja se peitti täydellisesti. Mulla ei oo ollut näistä minkään kanssa mitään ongelmia. Levittyvyys, peittävyys ja kuivuvuus on juuri täydelliset. Ja tämä lakka on juuri niin upean värinen, ei ole toista samanlaista ainakaan vielä tullut vastaan.


Nimettömään ja peukaloon pääsi Kikon 455 Light Taupe, joka on väriltään harmaanruskea hiekkalakka. Ensin lakkasin tätä kaksi kerrosta ja sillä peitti hyvin, mutta pinta ei tullut kunnolla näkyviin, niinpä laitoin vielä kolmannen kerroksen ja sain pienen hiekkapinnan esiin. Mun mielestä pinta ei kumminkaan ollut niin hiekkainen / karhea kuin olisin toivonut. Tämä lakka saakin siis lähteä eteenpäin.

Muihin kynsiin lisäsin lopuksi vielä kukka siirtokuvat. Taas mietin hetken lisäänkö vielä jotain vai en? Mutta, koska en osaa lopettaa ajoissa töpöttelin siirtokuvien viereen vähän Essien Sparkle on top lastulakkaa. Olisi pitänyt jättää se pois, niin olisin tykännyt näistä todella paljon. Kuvissa näyttää ihan kuin nuo flakiesit olisi pystyssä ja painanut lakkaa, mutta niin ei ole.. Pikkurillissä näkyy kunnolla miltä lakka näyttää :)


Tällä kertaa siirtokuvat käyttäytyi täydellisesti ja mun mielestä ne sopii hyvin tuon Don't bossa nova me around lakan kanssa yhteen. :) Tykkäsin näistä silti, vaikka vähän harmitti tuo flakieslakka.

Opi : Don't Bossa Nova Me Around, Kiko : 455 Light Taupe, Essie : Sparkle On Top & Siirtokuvat 

Näiden kynsien jälkeen olikin jo aika tehdä kynsihuolto ja lyhentää samalla kynsiä. Mulla ei talvella ollut ollenkaan ongelmaa kynsien napsumisen kanssa, mutta NYT on.. Tällä hetkellä mulla on paikat 5 kynnessä...  Olin myös niin ahkera, että muistin ottaa valokuvat joka vaiheesta kuin minä huollan kynteni, joten olkaa kuulolla pian tulossa postausta siitä. :)


14 kommenttia:

 1. Kauniit ja sun takiis mun ehkä tarvii ostaa tää lakka :D.... ihanan värinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voin sanoa, että kyllä sun tarvii tämä ostaa! :D

   Poista
 2. Nuo siirtokuvat on upeita! Mä en ole vielä kokeillut, tuntuu jotenkin niin vaikealta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella helppo ja nopea laittaa :) Suosittelen kokeilemaan edes :3

   Poista
 3. Nätit kynnet. Tuo Bossa on kyllä kauniin värinen, suorastaan hempeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on kyllä ihanan värinen. !

   Poista
 4. Kauniit kynnet jälleen! :) Minäkin voisin haluta ton Don't bossa Nova me around- lakan ;D
  Mulla on muuten ihan sama ongelma kynsien kanssa, viimeaikoina on jostain kumman syystä ruvennu kynnet lohkeilemaan vaikka pidän niistä parempaa huolta ku ikinä.. :#

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Sun täytyy kyllä hankkia tämä lakka! Voin vannoa, että et tule pettymään. :3
   Noni, eli se taitaa selittää meijän ongelman? Me pidetään niistä aivan liian hyvää huolta :D

   Poista
 5. Siis wau mitkä kynnet! UPEAT! ^_^
  Tätä siun blogia on vähän vaarallista seurata kun lähes joka postauksessa on jotain uutta ja ihanaa mitä häätyy sitten hommata itellekki ;D Niikuin tässä tää lakka ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella PALJON <3
   Mulle käy monessa blogissa samanlailla :D Eli tähän ei voi muuta sanoa, kuin että rahan menoa ei voi estää :D Ainakaan jos on seonnu kynsilakoista? :D <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥