23. toukokuuta 2014

Hollywood Sand Effect -swatchit

Sain viime viikolla postissa yhteistyökumppaniltani Kynsikaupalta uudet Coralin Hollywood -kokoelman hiekkalakat testiin ja swatchattavaksi. Tämä postaus viivästyi hetken äkillisen sairaala reissun takia, mutta nyt on kaikki lakat lakattu ja kuvattu.


Olisin odottanut että uusi kokoelma pitäisi sisällään kesäisiä värejä, mutta värit oli aika tummia ja enemmän syksyyn sopivia. Toki mukana oli myös muutama, joka sopii myös kesään.

Kaikki lakat ovat olleet kynsillä noin 30min, ennen kuvausta.


Secret Service on musta hiekkalakka, jonka seassa on pieniä monivärisiä glittereitä. Lakka peittää kynnet jo yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin kaksi. Hiekkapinta ei ole kauhean karhea, vaan melkeinpä enemmän "glitterinen".Walk Of Fame on väriltään harmaan ja hopean sekoitus, jossa on paljon pientä hopeaa shimmeriä. Tämä lakka peitti kynnet myös yhdellä kerrokselle, mutta itse lakkasin tätäkin varmuudeksi toisen kerroksen. Tässäkään hiekkapinta ei ole mitenkään kauhean karhea, vaan hieman hillitympi.Oscar "Oskari" on ruskea creme hiekkalakka. Lakka on hieman ohuempaa, kuin ne mitkä sisältävät, joko glitteriä tai shimmeriä. Tämä lakkaa peittää kynnet 2-3 kerroksella. Itsellä kun on pidemmät kynnet, niin laitoin 3 kerrosta. Aluksi olin tämän värin suhteen vähän hyih, mutta nyt se näyttää ihan kivalta pienen "hiekka" pinnan ansiosta.
Red Carpet on punainen, jonka seassa on kirkkaan punaista ja oranssia pientä glitteriä, sekä paljon kultaista shimmeriä. Tämä lakka on kokoelman kaunokainen ja nousi heti sijalle 1. Lakka peitti kynnet yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin jälleen kaksi. Tässä pinta on oikein hiekkainen.


Dream Factory on väriltään todella vaikeasti selitettävä. Pullossa lakka näyttää punaisen ja purppuran sekoitukselta, mutta kynsille lakattaessa enemmänkin tummanpunaiselta. Tämä lakka on myös hieman vaikeampi levittää, koska on ohuempaa ja sainkin sitä lakattua myös kynsinauhoille, ja voi luoja mikä siistiminen näiden punaisien lakkojen kanssa on. Tämä tarvitsee 2-3 kerrosta, itsellä pitkien kynsien takia 3.


Shining Star on väriltään tummanvioletin burgundy, jonka seassa on paljon kultaista ja pinkkiä shimmeriä. Tämä on myös yksi kokoelman ihanimmista lakoista. Peittää kynnet 1 kerroksella täydellisesti. En laittanut edes varmuuden vuoksi toista. Tämä oli myös hieman paksumpaa, joten levittäminen oli helppoa, eikä siistittävää tullut lähes yhtään.


Body Guard on väriltään sininen creme hiekkalakka. Tämä kuuluu myös niihin lakkoihin, joita tarvitsee lakata 2-3 kerrosta. Omille kynsille laitoin 3 kerrosta. Lakka oli hieman ohutta, mutta sen sai ihan hyvin lakattua, eikä siisitittävää jäänyt melkein ollenkaan. Tässä pinta oli myös hieman karhea hiekkamainen.


First Million  on väriltään "tumma" ruohonvihreä, joka sisältää pientä hopeaa ja vihreää glitteriä. Mulle tulee tästä mieleen leikattu nurmikko? Tämä oli myös omaan mieleen todella paljon ja olenkin jo miettinyt lakkausta mihin käytän tätä. Tämä kuuluu myös kokoelman niihin lakkoihin, jotka peittää yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin kumminkin kaksi.

Lakkojen päälle ei kuulu laittaa päällyslakkaa jos haluat hiekkapinnan jäävän kunnolla esiin. Jos taas haluat, että lakka pysyy kynsillä pidempään tai et tykkää pinnan karheudesta, voi päälle laittaa päällyslakan. Kaikkien lakkojen alle laitoin itse kynnenkovettajan + aluslakan, värjäytymiä ei tullut ollenkaan. Kaikki lakat sisältävät silkki proteiinia.

Ensimmäiselle sijalle nousi Red Carpet, toiselle Shining Star ja kolmannelle Frist Million. :)

* Lakat saatu testiin yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista / ostoista. 

Mitä te tykkäätte näistä? Mikä oli eniten mieleen? 
18 kommenttia:

 1. Red carpet on kyllä omaankin silmään nätein :) Muita ei tähän aikaan vuodesta tunnu osaavan katsella sillä silmällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi nätti! :) Tuo vihreä nyt vielä menettelee! Syksyllä varmasti pääsevät kovaan käyttöön! :)

   Poista
 2. Oooh! Ihania! Mä tykkäsin Secret Servicesta ja Red Carpetista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi upeita! Secret kuuluu myös mun lemppareihin, vaikka unohdin kirjoittaa. :D

   Poista
 3. Red carpet ihanin ja First million kakkossijalla. Hienoja kyllä kaikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi! :) On nää kyllä kivoja! :3

   Poista
 4. Burgundi ja vihreä ovat tosi upeita!

  VastaaPoista
 5. Ihan kivoja lakkoja. Tykkään eniten tuosta Walk Of Fame lakasta. :) Millaisia nämä Coralin lakat muuten yleensä ovat? Onko sulla kokemuksia? :) Ite oon nimittäin kokeillut paria glitteriä tuolta merkiltä ja en kyllä ollu tyytyväinen niihin ollenkaan. Kuivumisaika oli niissä tosi, tosi, tosi pitkä ja ne oli muutenkin ihan outoja, jotenkin tahmaisia ja tosi paksuja. Ihan ku ois ollu vanhoja tai jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sillä oli kivoin nimi, jäi jotenki heti mieleen!. :) No siis Coral on parantanut laatua huomattavasti. Omistin joskus ne yhden kokoelman kaikki glitterit ja ne oli vähän huonolaatuisia. Neon -kokoelmassa löytyy muutama hyvä ja muutama taas värjäsi kynsiä. :( Nyt nää uusimmat on kyllä laadulta paljon paljon parempia, eikä kuivumisessakaan mennyt kauaa? Onkohan sulle sattunut just jotkut maanantai kappaleet? :(

   Poista
  2. Okei, kiitos tiedosta. Voisipa sit kokeilla Coralia uudestaan. :) Varmaan oli mulle sit vaan sattunu jotkut huonot kappaleet. :D

   Poista
  3. Suosittelen kyllä kokeilemaan edullinen merkki. :) Mulla on kanssa joskus muutamilta merkeiltä sattunu jotain ihme kappaleita. :D

   Poista
 6. Nää kaikki oli kyllä mun mieleen! :) Kivoja lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös! Cremet ei vielä ihan täysin miellytä, mutta rupeen myös niille lämpenemään pikkuhiljaa. :)

   Poista
 7. Miusta kans nämä värit sopisivat enemmän syksyyn kuin kesään, liian tummia auringonpaisteeseen :D
  En ole ikinä kokeillut kyseisen merkin lakkoja, ei jotenkin iske miulle nämä putelit (joo, putelin ulkonäkökin vaikuttaa miun ostopäätöksiin :DD)
  Mutta näistä voisin kuvitella kynsilleni vain tuon Secret Servicen, musta toimii aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsevät kyllä enemmin syksylle oikeuteensa. :D onneksi oli edes muutama jotka menee nyt kesällä hyvin ja vaikka jossain juhlissa.: D Oon kuullu, että moneen vaikuttaa pullon ulkonäkö ( myös muhun ). Tosin tää Coralin pullo on kivan kokoinen ja muotoinen. :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥