15. toukokuuta 2014

Jos nyt sitten muutama

Toukokuun alussa Mimaxilta tuli sähköpostiin viesti "Toukokuun tarjouksena, kaikki China Glazet -50%". Voi miksi? Pakkohan mun oli käydä katsomassa, mitä lakkoja siellä nyt sitten on.. Aluksi koriin meni yksi lakka ja lopuksi siellä oli 10kpl.. Mun piti yrittää olla nyt pienessä ostolakossa, mutta se meni jo toukokuun toinen päivä mönkään, joten mitä sen väliä jos ostin myös vähän muitakin lakkoja?


Ensimmäisenä koriin meni kauan himotuslistalla ollut I'm Not Lion. Voi että, kuinka kauan olenkaan haaveillut tästä ja nyt se on mulla!

Delight, Harmony, Emotion, Magical, Admire, Poetic, Joy, Adore, Awaken
Seuraavana silmiin pisti Romantique -kokoelman lakat. Laitoin koriin nämä 9kpl, jotka miellyttivät eniten ja varmaan vielä jossain vaiheessa hankin loput 3. Nyt on kyllä niin paljon lakkoja, jotka sopii leimaukseen, joten voi olla että täällä tullaan näkemään jatkossa paljon paljon leimauksia.


Cesarshopissa on ollu jo hetken Konadin leimauslakat 2€/kpl. Joululahjaksi sain kasan Konadin lakkoja, joten tyydyin tällä kertaa vaan muutamaan mitä ei kokoelmasta vielä löytynyt. Kaikista herkuin näistä on tuo vaaleanvihreä ja oonki suunnitellu sillä jo yhdet kynnet. :)

Tinkerbell, Goldie, Golden Debris, Fairy Tale
Ihana, ihana, ihana Katja diilasi mulle nämä 4 ihanuutta! Katja oli itse käynyt ostamassa kaikki W7:n uutuudet ja kuolasin heti muutamia ja instassa vielä lisää, jolloin Katja sitten itse kysy haluaisinko, että se kävisi ostamassa mulle näitä? Oh my tottakai! Himotuslistalle jäi vielä muutama, joten...

Karsin kauhean kasan lakkoja pois ja nyt melkein tuplasin sen määrän.. Maailmaltakin on vielä tulossa muutama lakka ja kaikilta merkeiltä satelee nyt uusia ihania kesäkokoelmia. Mä en totaalisesti  kestä..


22 kommenttia:

 1. Mitäpäs tähän sanoisi, ehkä HUPS voisi olla kuvaavin? :D Nuo romantiikkasarjan lakat on kyllä itsellä ehdottomia lemppareita leimailujen kanssa. :) Mullakin taitaa olla melkein kaikki näistä, ellei kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos nyt totta puhutaan, niin HUPS... :D Musta tuntuu, että oon nähny noilla leimailuja niin paljon sun blogissa, että oli sitten pakko ostaa ne itellekin. :D

   Poista
 2. Kiitosta vaan vinkistä, nyt on sitten kolme CG lakkaa tulossa postissa, eikä aikaa mennyt kuin 5 minuuttia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. :D Toivottavasti sun Chinat saapuu nopeasti! Innolla odotan mitkä valitsit. :)

   Poista
 3. MITÄ?!! Onko mimaxilla myös nuo romantique kokoelman lakat alessa?? Mun on pitänyt hankkia noita jo vaikka kuinka kauan! :D
  Ihania ostoksia muutenkin, eniten kateutta aiheuttaa kyllä tuo Romantique kokoelma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ!! Siellä niitä näyttäisi olevan vieläkin!! Sun täytyy oikeasti hankkia noi (kaikki ).
   Oon kyllä niin innoissani noista Romantiquen lakoista <3

   Poista
 4. Haha, sullahan loppui nopeasti ostolakko :D onneks mä oon missannu ton tarjouksen... Vaikka kai sitä ehtis vieläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se taisi kestää päivän? :D Vielä olisi koko toukokuu aikaa. ;)

   Poista
 5. Oi, ihania lakkoja oot ostanu. :) Mä kans sorruin vähän ostelemaan uusia lakkoja tuolta Mimaxilta ja myös vähän CesarsShopilta. Meinasin eka itekin ostaa noita Romantique- kokoelman lakkoja, mut vaihdoinkin ne sitten Avant garden- kokoelman lakkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kyllä ollut mieluisia! :) Mulla olisi kanssa CesarsShopissa muutama himotus eli ehkä täytyy laittaa sinne tilaus myös menemään. :) Oih, toivottavasti sunki lakat saapuu pian! :)

   Poista
 6. Huhhahhei , kateus vaanii kulman takana ..no ei .. oon vaan :) sun puolesta ! Noi lakat on kuulemma tosiaan parhaita leimaukseen .. !!! Ja noi W7 .. upeeta , mahtavaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhheijakaan! Kyllä niitä on nyt niin moni kehunu, että eikai se auta muu kuin uskoa. :D W7 on ihania <3

   Poista
 7. Oooh mitä ihanuuksia siulla taas! :P
  Noi Romatique lakat on kyllä niin huippuja leimaamiseen, odotan innolla milloin saadaan ihastella siun leimailuja niillä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on niin ihania <3 Eiköhän niillä ihan pian oo tulossa leimauksia!! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥