24. syyskuuta 2014

Shimmer Polish : Rochelle

Nyt olisi vuorossa taas yksi Shimmer Polishin lakka. Mulla taitaa olla näitä vielä melkein kymmenen kappaletta testaamatta, mutta ollaan sovittu Cindyn kanssa, että ei mitään kiirettä. Koitan kumminkin todella nopeasti saada loputkin esittelyyn. Silloin kuin sain nämä lakat testiin, niin kirjoitin kaikki nimet summanmutikassa paperille ja siitä aina järjestyksessä otan yhden lakan.

Rochelle
Rochellesta mulle tulee heti mieleen joulu. Lakka sisältää paljon punaisia, oransseja ja kultaisia glittereitä. Päätin kumminkin, että koitan tehdä jotkut syksyiset kynnet, enkä jouluisia nyt ihan vielä. Vaikka eihän jouluunkaan ole enää kuin 3kk.


Halusin kynsille lisäksi jotain oranssia ja kultaista, joten lakoiksi valikoitui uusi Zoya Autumn Fall 2014 -kokoelmasta. Lakka on väriltään kupari/oranssi, jossa on paljon kultaista shimmeriä. Lakka on metallinhohtoinen ja peittää kynnet hyvin 2 kerroksella. Näin jälkeenpäin olisin valinnut Rochellen alle jonkun muun lakan, mutta kyllä tuo Autumn tuolta hieman onneksi näkyy.


Aksenttikynteen lakkasin Zoyan Solangen, joka on keltaisen kultainen hiekkalakka. Onneksi hankin tämän, sillä se on juuri sellainen kuin halusinkin. Peittää hyvin kahdella kerroksella, helppo levittää ja pinta on ihanan tekstuurinen.

Pikkurilliin ja etusormeen lakkasin ohuet kerrokset Rochellea ja keskisormeen tein liu'un meikkisienen avulla.


Ei ihan täydelliset, mutta ainakin tällä kertaa syksyiset! Nyt mulla ei ole näistä enää muuta selitettävää, joten katsotaan mitä mielipitäitä nämä jakaa!


Shimmer Polishin lakkoja voit ostaa TÄÄLTÄ. Lakka saatu testiin yhteistyönmerkeissä. 
* Linkit eivät ole mainoslinkkejä. 

Mitä tykkäätte kynsistä, entäs Rochellesta?

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! <3 Solange on ihan mielettömän makee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Solange on kyllä todella upea <3!

   Poista
 2. Toivottavasti tää kommentti ei tuu toistamiseen. Ihailin jo eilen näitä kommentin kera, mutta pätkii tää nettiyhteys niin mukavasti että en tiiä tuliko se perille...
  No kummiski, aivan uskomattoman ihana lakka toi Rochelle, vaikka jouluinen onkin ^_^
  Ja kynnet! Ne vasta ihanat onkin! ♡ Mie ehkä halluun kans tuon Solangen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu toistamiseen oli vaan kerran<3! Mulle käy usein samanlailla, että laitan kommentin sit tapahtuu jotain enkä tiedä menikö kommentti perille vai ei. :D Hiton netit!
   Se on kyllä aika upea <3 Tykkään tosi paljon. :3
   Kiitos muruni, sun täytyy hankkia Solange se on ihana kultainen hiekkalakka <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥