29. syyskuuta 2014

The Finnish (able) Nail Art Challenge AW2014 Week 1 "Something New"

Kiirettä on pitänyt koko viime viikon ja nyt on saatu kaikki hommat hoidettua joten on taas aika palata kunnolla blogin pariin. Haasteessa olen hieman jäljessä, meinaan tulen vielä ensimmäisen viikon kynsillä. Koitan kyllä kovasti kiriä, että pääsen ajantasalle tässä.

Vuorossa oli "jotain uutta" -kynnet ja olin päättänyt aluksi koittaa ensimmäistä kertaa koko kynnen decaleita, mutta jätin sen sitten väliin, koska yksi kynsistä oli mystisesti katkennut yöllä? Joten jouduin lyhentämään kaikkia kynsiä hieman. Yksi on tällä hetkellä ihan vähän muita lyhyempi, mutta älkää antako sen häiritä. Kyllä ne kasvaa nopeasti taas oikeeseen pituuteensa.


Kaivelin laatikkoa ja esiin tuli folioarkkit. Muistin heti Belegwenin kynnet, joissa se oli käyttänyt tuota samaa foliota. Päätin jälleen hieman apinoida. Itse tosin valitsin lakaksi vain yhden lakan, joka on nimeltään Essence Hello Marshmallow!, joka on kaunis vaalean lila sinisellä shimmerillä. Valitettavasti en saanut shimmeriä kuviin näkyviin, vaikka kuinka koitin. Näkyy kumminkin luonnossa ihan hyvin. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja oli yhtä hyvä laadultaan, kuin muutkin Essencet.


Lakkasin kynsille folioliiman ja odotin kuivumista lähemmäs 10minuuttia, jonka jälkeen ajattelin että nyt vain laitan foliot ja kynnet on valmiit. No ei mennyt ihan niin. Jouduin uusimaan kolme kynttä, folioliima ei meinnannut kuivua ollenkaan, folio veti lakat mukana, leikkasin paloja vasta, kun olin jo lakannut kynnet ja se kietoutui sormien ympärille arght! Mikään ei mennyt niin kuin olisin halunnut. Sain kumminkin kaikkiin muihin kynsiin foliot paitsi pikkurilliin, jolloin päätin että se saa nyt jäädä ilman.

Tällä hetkellä haluaisin heittää kaikki foliot ja liimat roskiin, enkä nähdä niitä enää ikinä silmissäni. Toisaalta taas nuo onnistuneet kynnet näyttää niin hyvältä, että taidan joskus vielä ehkä koittaa uudestaan. DUNNO. Belegwen oli ainakin onnistunut hyvin ja tykkäsin todella paljon niistä kynsistä!


Liittykää tekin kaikki mukaan KatjamarianAnnien ja Mirkan suunnittelemaan haasteeseen!

Kuinka moni tykkää käyttää folioita? 


20 kommenttia:

 1. Onpa kivat ja ihanan väriset! Mulla taitaa tuo lakka lojua kirpparilaatikossa. Taidankin käydä noukkimassa sen pois sieltä näiden kynsien ansiosta ;)

  Mä en oo vielä osallistunut tuohon haasteeseen. Ehkä saatan jossain välissä osallistua, jos päähän pätkähtää joku kiva idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Nyt heti käyt ottamassa sen pois sieltä! Lakka on todella kaunis <3

   Josko säkin tulisit sitten vielä mukaan tähän. :)

   Poista
 2. Oon pari kertaa kokeillu ja luovuttanu ku ei onnistunu.Täytys yrittää taas foliolla =)

  VastaaPoista
 3. Foliot näyttävät rullalla aina hämäävän kauniilta mutta sitten kun kuulee aina näitä kauhujuttuja niin olen päättänyt pysyä niistä kaukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kun näkee sen upean rullan ja sitten alkaa laittamaan sitä kynsille, niin kyllä siinä muutamat ärräpäät lentää. :D

   Poista
 4. Hey soul sister!! Mullakin katkes Keskarin kynsi niin ettei muita kynsiä ees voinut lyhentää samaan mittaan.. :( Ihanat on kynnet silti! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEY! Omg! Miten voikin olla mahdollista? Tunnen tuskasi! :(
   Kiitos <3

   Poista
 5. Söpöt kynnet tuskasta huolimatta.<3 Vitsit miten nätti tuo Essencen lakka !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tuo Essence on upea!

   Poista
 6. On tämä vaan nätti lakka ♥
  Toivottavasti siellä alkaa olemaan kiireet jo takana päin, ihana päästä lukemaan ja ihastelemaan siun kynsiä taas ^_^
  Mie olen kerran kokeillut foliota ja yhtä sotaahan se oli! Ja siihen sotaan en aio enää palata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä<3!
   Kyllä nyt rupeaa jo helpottamaan. Tää viikko on vielä hieman kiireinen, mutta sitten on kaikki takanpäin. :D Ja blogi pääsee normaaliin rytmiin. :)
   Huhu! Toi homma on niin kamalaa, että ei kiitos!

   Poista
 7. Mä niin tykkään näistä! ♡

  Mistä oot ostanut ton folion? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3

   Oon ostanu sen Adeninasta silloin kun se vielä oli. :(

   Poista
 8. Kaunis lakkaus, ihanan värinen tuo Marshmallow. ^^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥