31. tammikuuta 2015

Peace

Usein mulla riittää ideoita mitä haluan tehdä kynsille, mutta välillä pää lyö tyhjää enkä keksi yhtään mitään. Selailen usein Instasta ja Pinterestistä kynsiä ja otan kuvia talteen, joita sitten aina välillä toteuttelen omille kynsilleni. Tällä kertaa idea on apinoitu suoraan Bettinanailsin tekemistä kynsistä, mutta kuvaa en nyt valitettavasti enää löytänyt. Kynnet on muuten täysin samanlaiset, mutta mulla oli käytössä eri lakka ja leima.


Lakaksi valitsin ILNP Peace lakan. Lakka kuuluu I Love Nail Polish kesä 2014 -kokoelmaan. Väriltään Peace on violetti/sininen/pinkki/kulta multichrome. En ole oikein ikinä osannut käyttää duo/multichrome lakkoja, mutta nyt olen ruvennut katsomaan niitä enemmän ja jopa ihastunut niihin kunnolla.


Multichromessa lakassa näkyy eri valossa useampaa kuin kahta väriä. Tässä lakassa värejä on 4. Lakka on todella ohutta, niin kuin yleensä kaikki duo/multichromet. Lakattuani ensimmäisen kerroksen ajattelin ääneen, että kerroksia tarvitaan vähintään 5, että siitä saa peittävän. Toisin kumminkin kävi 3 kerrosta ja täydellinen peittävyys. Levittäminen oli hieman haastavaa, koska lakka oli niin ohutta ja sitä meinasi koko ajan päästä valumaan kynsinauhoille.


Lakan päälle leimasin kukonaskel-kuvion MoYou:n Pro Collection -07 laatasta. Leimauksessa käytin uutta Rican mustaa leimauslakkaa, joka on muuten todella hyvä, mutta kuivuu erittäin nopeasti. Leimauksessa siis piti pitää vauhtia, ettei lakka pääse vaan kuivahtamaan. Sain kumminkin hyvin kaikkiin kynsiin leimat ilman sen suurempia ongelmia.

Kun kynnet oli valmiit niin koitin kuvata niitä vaikka missä asennossa ja valossa, että saisin teille hyviä kuvia. Olin ottanut 150 kuvaa pelkästään näistä kynsistä, joten hetki meni kun sain kaikki kuvat käytyä läpi.


Kaikista eniten kynsillä näkyy violetti, sininen ja pinkki. Kulta tulee näkyviin, kun kynsiä katsoo ylhäältä päin. Lopuksi lisäsin vielä nimettömään moniväri strassit, jotka sopi lakkaan aivan täydellisesti.

Nämä kynnet eivät ollut ehkä ihan sitä perinteistä mistä tykkäisin heti. Tosin seuraavana päivänä kun katselin näitä eri valossa, niin rupesin tykkäämään kynsistä enemmän ja enemmän. Lopulta nämä oli oikein kivat.


Strassit toivat lakkaukseen kivan loppusilauksen. Ilman niitä kynnet olisi näyttäneet hieman tylsiltä.

Moyou Pro Collection - 07 | Rica Blackout

On se kumma, että aina kun kynsillä on ollut tummaa niin sen jälkeen haluaa jotain värikästä!

Nyt rupean vielä näpyttelemään huomista postausta valmiiksi, joten palataan asiaan huomenna! :) 

Mitä te tykkäätte duo/multichrome lakoista? 


30 kommenttia:

 1. Aivan ihana sateenkaarilakka!! <3 Kauniit lakkaukset myös! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään, tämäkin on ihan mieletön!!! Todella hienot kynnet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin, että tää iskee suhun!! Kiitos. :)

   Poista
 3. Tosi kauniit! Itse en oo oikein noita vastaavia lakkoja oppinut käyttämään.. Ehkäpä pitäis hankkia joku kaunis yksilö kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla taitaa olla tällaisia lakkoja varmaan 2-3, joten todella vähän löytyy niitä täältäkin. :D Suosittelen kyllä hankkimaan edes yhden.

   Poista
 4. Niiiin kiva lakkaus! Upea tuo lakkakin:)
  Oliko sulla muuten päällyslakkaa noiden strassien päällä? Mulla on samanlaisia vielä käyttämättä, enkä tiiä pitäskö laittaa päällyslakka vai ei, ts. sumentuukohan ne pahasti?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Tuo lakka on kyllä upea!
   Mulla on joo niiden päällä päällyslakka, mutta ei kannata laittaa! Mulla ainakin sumentu tosi pahasti.. Pitää muistaa jatkossa jättää ilman. :)

   Poista
 5. Hienot nää, vaikka muhun ei mitkään chrome-lakat iske.

  VastaaPoista
 6. Se on jännä miten kynnet alkavatkin seuraavana päivänä miellyttää:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti todella jännää. :D

   Poista
 7. Ihana lakkaus! Tykkään multi- ja duochromelakoista ja varsinkin tää on ihastuttava :).

  VastaaPoista
 8. Todella upea lakka! Leimat sopii niiin hyvin ja strassit vielä kruunaa koko upeuden! Tykkään tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, kiitos paljon. :)

   Poista
 9. Ihana lakka ihan ilman strassejakin. <3

  VastaaPoista
 10. Aijai, tuo lakka on upea! Ja koristelut myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥