3. helmikuuta 2015

On A Silver Platter Vs Disco Fever

Esittelin eilen teille Illuminationin, jonka piti ensin tulla esittelyyn yhdessä näiden kahden kanssa. Illumination on kumminkin niin erilainen, vaikka hieman samanlainen silti, joten se ansaitsi ihan oman postauksen.


Disco Fever & On A Silver Platter
Tänään esittelyyn pääsee almost dupe kaksikko. Lakat näyttävät kynnellä melkein samoilta, mutta kuten huomaatte, niin kuvissa Disco Fever näyttää silti aavistuksen hieman erilaiselta.


Essie On A Silver Platter sisältää pientä kultaista microglitteriä ja seassa on paljon sinistä glitteriä, sekä hologlitteriä. Gina Tricot Disco Fever on muuten ihan samanlainen, mutta hologlitterit on enemmän hopeita, kun taas Essiessä ne on enempi sini/violetteja. Huomasin myös, että Essien lakassa on hiukan enemmän sinisistä glitteriä. Nämä on kumminkin niin pieniä eroja ja kynnellä lakat tosiaan näyttävät ihan samanlaisilta.On A Silver Platter peittää hyvin kahdella kerroksella ja on helppo levittää, vaikka omani omistankin ohuella sudilla. Disco Fever taas oli paljon luirumpaa ja sitä kynsillä kolme kerrosta ja siltikin näkyy hieman läpi. Sanoisin, että tämä kannattaisi mieluummin lakata peittävän lakan päälle, kuin yksistään. Lakkaa levisi myös kiitettävästi kynsinauhoille ja kuten huomaatte että sitä oli aika vaikea poistaa, kun kultaiset microglitterit tarttu kiinni, kuin yleinen syyttäjä.


Itse valitsisin lakoista ehdottomasti Essien, vaikka se on kalliimpi, mutta peittävyys oli huomattavasti parempi. Jos taas haluat kerrostaa / lakata lakan jonkun päälle, niin silloin riittää halvempi Ginan yksilö. Lakat on kumminkin niin samanlaiset keskenään, että molempia et tarvitse. Itse aion laittaa Discon eteenpäin ja pitää Silver Platterin.


Kynsilakkafriikkinä itse haluan Essien lisäksi omistaa myös Illuminationin, mutta jos sinulle riittää vain yksi, niin silloin kannattaa miettiä hetken haluaako pohjan jossa on duochrome-efekti vai pelkällä glitterillä oleva pohja.


Tässä lähikuvassa huomaa vielä paremmin tuon eron. Essietä tosiaan kaksi kerrosta ja GT:tä kolme. Essien pohjassa on myös paljon enemmän kultaista microglitteriä.

Kyllä nyt on muutamana päivänä tullut niin paljon katseltua näitä lakkoja ja kuvia, että hetken tauko on paikallaan, ennen kuin ne pääsevät uudestaan käyttöön.

Cuccio, Essie vai Gina Tricot?


20 kommenttia:

 1. Onneksi hankin OASP:n kesällä, sillä onhan se mun mielestä kivoin näistä:) Aluksi harmittelin, että kerkesin ostaa Essien ennen kuin Ginan versio tuli myyntiin, mut nyt ei enää harmita yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kyllä kannata harmitella. :) Tuo Essien on selvästi paremmin peittävä. <3

   Poista
 2. Mä oonkin miettinyt näiden kahden eroa aika pitkään! Kiva kun teit tämän vertailun! Multa löytyy tuo Ginan lakka ja oon tuumaillu sen käyttöä. Onneksi luin tämän postauksen, niin älyää sitten lakata alle jonkun toisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli jotain apua! Juu suosittelen ehdottomasti lakkaamaan alle peittävän lakan. :)

   Poista
 3. Eroa ei kyllä huomaa näiden välillä.Laittelin päivällä sähköpostia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä oikeastaan. :) Vastaan tänään, en oo ollu kotona. :(

   Poista
 4. Gina tosiaan muistuttaa paljon tuota Essietä. Ovat jopa hämmentävän samanlaisia. :D

  VastaaPoista
 5. No on kyllä tosissaan samanmoisia kaveruksia , kyllä mä silti päätyisin tuohon Essieen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti iso plussa täältä Essielle. :) <3

   Poista
 6. Onpas kyllä niin saman näköisiä kynnellä o.O
  Mutta jos näistä kolmesta miun pitäisi valita niin ottaisin Ginan, koska kahta muuta merkkiä miulla ei ole :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin joo. No kyllähän tuo Ginan lakkakin menee hyvin jonkun päällä tai sitten joutuu kerrostamaan hieman enemmän. :)

   Poista
 7. Ai että kun alkoi tehdä mieli lakata tolla essiellä.. :D ♥

  VastaaPoista
 8. Miulla on nämä molemmat ja lisäksi H&M:n oma, mutta se on myyntipinossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no sultahan löytyy kaikki. :D

   Poista
 9. VItsit, pitääkö tässä nyt oikeasti harkita suhdettaan näihin glittereihin vielä uudestaan. Yleensä kun ne saavat aivan suosiolla jäädä ostamatta, mutta onhan nämä aika ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun nyt täytyy hieman edes harkita. ;) Toi Essie on ihan älyttömän kaunis. :)

   Poista
 10. Voi vitsi miten ihania lakkoja! Kyllä huomaa, että Essie peittää paremmin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥