2. helmikuuta 2015

Omituisen kaunis Illumination

Ostin viime vuoden puolella itse yhden lakan Cuccion Holograpchic -kokoelmasta ja samasta kokoelmasta sain silloin kaksi testiin, jotka on esitelty täällä ja täällä . Illumination oli jäänyt laatikkoon odottamaan vuoroaan ja olin unohtanut sen melkein! Heti sen nähtyä päätin ottaa sen testiin ja tänään olisi sen vuoro esittäytyä.


Illumination yksi kokoelmani oudoimmista lakoista, mutta silti todella kaunis. Illuminationissa on hailakan violetti/turkoosi pohja, jonka seassa on paljon erikoikoisia sinisiä glittereitä, sekä vähän hologlitteriä. Itse en luokittelisi tätä hololakaksi, vaan enemmänkin duochromeksi, jonka seassa on glitteriä. Toisessa valossa pohja näyttää vaalean violetilta, toisessa taas vaalean turkoosilta. Jännää!


Lakka on ohutta, mutta glittereitä tulee yhdellä kerroksella paljon, joten se auttoi siihen, että kynsille riitti lakkaa kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros oli hieman paksumpi ja toinen kerros ohuempi. Päälle pikakuivattaja ja tadaa todella näyttävät kynnet on siinä!


Nämä kynnet kimalsi niin paljon, että en halunnut koristella niitä mitenkään. Välillä on ihan kiva pitää vaan yhtä lakkaa kynsillä, mutta silloin yleensä ne tekee mieli ottaa pois jo toisena päivänä. Taas kun hienosti koristeltuja kynsiä ei välillä raaski ottaa edes 5 päivän jälkeen pois. Näissä tosiaan tuo duochrome-efekti oli todella voimakas. Toisessa asennossa kynnet näytti ihan sinisiltä ja toisella violetti tuli esiin.


Arvaatte varmaan, että näistä kynsistä otin taas paljon kuvia! Sain käydä yhden tunnin kuvia läpi ja siltikin oli vaikeata valita mitkä haluan postaukseen laittaa. Tyydyin kumminkin 4 kuvaan, vaikka kuvia olisi ollut paljon enemmänkin.


En voi muuta sanoa, kuin että lakka on omituisen kaunis! Itse asiassa mun ei edes pitänyt esitellä tätä lakkaa yksinään, vaan kahden muun lakan kanssa, mutta tämä oli niin erilainen että oli pakko esitellä se yksin ja toiset kaksi, jotka ovat almost dupeja keskenään saavat ihan oman postauksensa. Lakka on muuten tällä hetkellä alennuksessa 9€, jos mielenkiinto heräsi ja sinäkin haluat tämän omituisen otuksen kokoelmaasi.

Ensi kerralla voisin jopa koristella tämän ja katsoa miltä se näyttää sitten. Saa nähdä milloin otan sen seuraavan kerran käyttöön.

* En hyödy linkkien klikkaamisesta mitään. Ne on vain laitettu teitä varten. 

Mitä mieltä te olette Illuminationista?
Holo vai Duochrome?


26 kommenttia:

 1. Mä olen niin odottanut tätä postausta, enkä turhaan. Tämähän oon upea yksilö! Kiitos, ettet postannut tätä tammikuussa :). Tämähän on selkeästi duo-lo tai ehkä jopa ho-chrome <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. :D Onneksi tämä postaus meni helmikuulle! Niiin omituinen lakka, mutta niiin upea!<3

   Poista
 2. Duochrome minusta. On kyllä eriskummallisen ihana lakka ♡

  VastaaPoista
 3. Wau! Tulee mieleen Essien On A Silver Platter, joskin siinä ei ole duochrome-pohjaa. Muuten aika samantyyliset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasit oikein! Sen kanssa olinki tätä vertaamassa, mutta tämä oli kumminki niin erilainen, että sai oman postauksen. Tänään tulossa postausta tuosta Essiestä. :)

   Poista
 4. Toi lakka on ihana ja omistan myös.Täytyyki kokeilla pelkästäön sillä lakata joku kerta.Taisin testata viimex hopeisen päälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistanki ne sun kynnet. Hopean päälle olit lakannut. :) Mustan päälle haluaisin itse testata seuraavaksi. :)

   Poista
  2. Pitäs kaivaa lakka itekki esiin ja kehitellä jotain =)

   Poista
  3. Suosittelen on tuo niin kaunis! :)

   Poista
 5. Ooh mikä lakka! Kyllä mä sen luokittelisin erittäin kauniiksi duochromeksi, holoa ei lakasta omaan silmään heru :D Mutta tosiaan, aivan ihana kaveri, jotenkin älyttömän spesiaali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä oikein hololakaksi tämä sovi. :D Tämä on kyllä todella kaunis. :)

   Poista
 6. Mulle riittäis ehkä vähemmän glitteriä lakassa, että näkyis pohja paremmin, mutta nätti tämä on. Ei kaipaa koristeluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu glittereitä tosiaan on lakassa todella paljon! :)

   Poista
 7. Ompas aikas veikeen näköinen lakka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥