13. helmikuuta 2015

The Finnish (able) Nail Art Challenge Spring 2015 Week 1 "Will You Be My Valentine?"

#ablecs15 haasteen ensimmäisen viikon toinen lakkaus uunista ulos! Nämä kynnet tein blogiin ystävänpäivää varten, mutta koska pidän blogista nyt viikonlopun tauon, niin saatte nämä kynnet nyt päivän etuajassa. Maanantainahan blogi aukeaakin jo uudessa osoitteessa. Jännittävää!


Oothan minun ystäväni? Ystävänpäivä ei sinällään ole kummoinen päivä, mutta on silti tärkeää että silloin muistaa rakkaita ystäviä edes viestillä. Toki mieluummin soitto tai näkeminen, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta niin pelkkä viestikin piristää. Ystävät ovat tärkeitä! Itselläni ei ole kauhean montaa läheistä ystävää, mutta ne kaikista läheisimmät on todella rakkaita! <3 Olen myös blogin myötä saanut monta ihanaa ystävää. 


Mitäs muutakaan ystävänpäivään kuuluu kuin vaaleanpunainen ja sydämet. Niillä lähdin toteuttamaan tätä lakkausta. Pohjalle lakkasin Cadillacquerin Pinkmanin, joka on todella kaunis vanhan roosan värinen lakka, jonka seassa on paljon kultaista shimmeriä. Pinkman kuuluu kokoelmani yhtiin kauneimpiin ja uniikkeimpiin lakkoihin. Voin melkein sanoa, että jokainen kuka tykkää vaaleanpunaisesta tykkää myös tästä. 

Lakka on paksuhkoa ja vaatii kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Lakka levittyy kuin unelma ja kuivuu nopeasti, joten kolme kerrosta ei harmittanut ollenkaan. Yleensä lakkaa tarvitsee lakata 2-3 kerrosta, jos se ei sillä peitä, niin itse laitan yleensä silloin lakan kiertoon. Toki joku todella upea lakka saa senkin anteeksi. 


Koristeluiksi leimasin sydämiä CICI&SISI 03 laatasta, joka pääsi ensi kertaa testiin ja hyvin sain kuviot nousemaan laatasta. Joihinkin kohtiin jäi ihan pieniä rakoja ja kohdistus meni hieman vinoon, mutta se ei tosin laatasta johdu vaan leimaajasta. Leimasin myös ensimmäistä kertaa kahdella värillä ja hyvin onnistuin mielestäni siinä. Miten ihmeessä en ole ennen koittanut leimausta kahdella värillä? Leimat saa sillä kivan pienen lisän. Leimauksessa käytin Moyoun Red ja Fuchsia leimalakkoja. 

Lopuksi vielä päälle China Glazen Fairy Dust ja helpot sekä nopeat ystävänpäiväkynnet oli valmiit. Tykkäsin näistä todella paljon, mutta leimaamiseen pitää saada parannusta eli täytyy varmaan useammin kaivaa nuo laatat esiin. Tämä onkin nyt sitten viimeinen postaus täällä Bloggerissa ja maanantaina kirjoittelenkin teille jo uudessa osoitteessa. Jos seuraat blogia Bloggerin kautta, niin muista maanantaina lisätä blogin uusi osoite blogin lukulistalle. Osoite : http://fanny1991blog.purkkimafia.fi/

Bloglovinin, Blogilistan ja Facebookin kautta seuraajien ei tarvitse tehdä mitään, vaan päivitän itse blogin uuden osoitteen niihin. Tosin tässä voi mennä muutamasta tunnista - muutamaan päivään, että osoite on muutettu. 

Voit myös lisätä blogin kirjanmerkkeihin ja seurata sieltä. Vanhasta blogista uuteen blogiin pitäisi olla uudelleen ohjaus, mutta tästä en ole aivan varma. 

Nyt sanotaan heipat Bloggerille ja lähdetään blogin kanssa kohti uusia tuulia. 

Haluan myös toivottaa teille kaikille ihanille lukijoille oikein ihanaa ystävänpäivää ja kiitos kovasti, että pysytte mukana. Jokainen kommentti on tärkeä ja ilahduttaa kovasti, joten muistakaahan jatkossakin jättää kommenttia ja olla mukana! 22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :)<3 Hyvää ystävänpäivää!

   Poista
 2. Ihanat herkkukynnet! Punainen ja pinkki on tosi hyvä yhdistelmä leimaamiseen. Eikä vain ystävänpäiväkynsillä. Vähän jännittää jo ensi viikko, kun monta blogia siirtyy uuteen osoitteeseen. Toivottavasti kaikki menee sutjakkaasti. Hyvää ystävänpäivää ja näkemisiin ensi viikolla uudessa osoitteessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus<3! Miten mä en oo ennen tajunnu käyttää kahta väriä leimaamiseen? :o
   Toivotaan, että kaikk sujuu niin kuin pitää ja siellä me taas nähdään sitten. Jännittää todella paljon. :D Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!<3

   Poista
 3. Toivottavasti vaihdos sujuu nyt kivuttomasti! :) Kyllä me seuraillaan jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Pidetään peukut pystyssä! :)
   Hyvää ystävänpäivää<3!

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet Fani! <3

  Mahtavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!<3

   Hyvää ystävänpäivää myös sinulle ihanuus<3!

   Poista
 5. Ihanat kynnet muru! ♥
  Iiikks, mua jo ihan jännittää millainen sun uus blogi tulee olemaan! :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakkaus!<3
   Mua jännittää kanssa varmaan sata kertaa enemmän. :D
   Hyvää ystävänpäivää rakas<3!

   Poista
 6. On kyllä teeman mukainen ;) ihqut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Hyvää ystävänpäivää Maarit. <3

   Poista
 7. Minusta ihanin muistamis tapa ystävänpäivänä on perinteinen postissa tullut kortti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu todella hyvältä. <3 Mä en tänä vuonna kerennyt lähettää kortteja, kun nuo sairaalassa käynnit on vieny niin paljon aikaa. :(
   Hyvää ystävänpäivää sinulle. <3

   Poista
 8. Voi miten kauniit kynnet, ja sopii todella hyvin ystävänpäivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :)
   Hyvää ystävänpäivää sinne sinulle. <3

   Poista
 9. Ihanat kynnet ja hyvää ystävänpäivää ♡
  Toivon et mekin joskus nähtäis livenä toisemme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle. <3
   Kesällä on pakko nähdä!!

   Poista
 10. Söpöt sydänkynnet <3 Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Hyvää ystävänpäivää myös sinne. <3

   Poista
 11. niiiin suloiset <3 hyvää ystävänpäivää Fani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3! Hyvää ystävänpäivää myös sinne, hieman myöhässä tosin!<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥