1. maaliskuuta 2015

Laukkuni sisältö & bagINbag

Tänään esittelen teille laukkuni ja sen sisällön, sekä laukun sisälle laitettavan laukun. Olen aina rakastanut laukkuja ja olenkin hamstrannut niitä monia erilaisia. Muutaman vuoden sisällä olen kuitenkin karsinut laukkuni huomattavasti kohtuulliseen määrään ja myös panostanut laatuun. Kannan laukussani aina mukana puolta omaisuutta ja kaksi vanhempaa laukkua oli liian pieniä ja aina täynnä, että hermostuin joka kerta kun en löytänyt sieltä mitään. Oli siis aika hommata isompi laukku.


Rakastan Michael Korsin laukkuja yli kaiken ja pienemmän Korsin tilalle halusin ehdottomasti ostaa isomman. Katselin muutaman päivän eri vaihtoehtoja ja mietin vielä yön yli minkä valitsen. Päädyin lopulta tähän ihanuuteen! Hinta kirpaisi kyllä, mutta uskon että tämä laukku tulee varmasti kestämään käytössä pitkään, kuten edellinenkin, joka on vieläkin täydellisessä kunnossa näin vuoden käytön jälkeen. Kävin hakemassa laukun Stockmannilta ja sen jälkeen kiljuin suorastaan riemusta.


Yhteistyön merkeissä sain Insjöltä Saimaa bagINbagin*, joka saapui luokseni samaan aikaan kuin uusi laukku. Väriksi valitsin itse keltaisen, joka sopii mustan kanssa hyvin yhteen ja laukusta näkee kaikki lokerot.. Tästä mallista löytyy myös monta muuta eri väriä. Jos etsinnässä on pienempi bagINbag, niin silloin suosittelen hankkimaan pienemmän Inarin, josta myös löytyy monta eri väriä.


Saimaa itsessään jo vetää niin paljon tavaraa sisään, että en saanut sitä läheskään täyteen. Tämä on myös todella hyvä tuleville reissuille, joko laukkuun tai matkalaukkuun. Sisälle mahtuu niin paljon tavaraa. Sisälaukku mahtuu hyvin laukkuni sisään ja sinne jää vielä pieni tila, johon saan sellaiset tavarat, jotka haluan pitää erillään.


Mukana sain lisäksi pinkin Insjö-avainrenkaan*, jonka kiinnitin kassin ulkopuolelle ja heitin avaimeni siihen kiinni. Tämä oli täydellinen itselleni. Mulla on meinaan joku ihme tapa hukata avaimet aina laukkuun ja yleensä kun olen tulossa kotiin, niin mulla on kauhea vessahätä ja avaimia ei löydy mistään. Nyt avaimet pysyy hyvin kiinni ja näkyy koko ajan. Ongelma ratkaistu, eikä enää tarvitse hyppiä tasajalkaa rapussa.


Erikseen laukussa on ristikkolehti, kalenteri, passi ja lompakko. Ristikkolehteä pidän aina mukana, kun olen menossa johonkin paikkaan missä joutuu odottelemaan. Sen avulla saa ajan kulumaan nopeasti. Perjantaina olin uusimassa passia ja jouduin odottaa 3 tuntia omaa vuoroa, joten ristikkolehti pelasti mut turhautumiselta. Kalenteria ilman en pysty elämään. Unohtaisin aina kaikki menot, kun ne tuntuu välillä unohtuvan vaikka kalenterin omistankin.


Saimaaseen mahtuukin sitten kaikki muut mukana kulkevat tavarat. Meikkipussi on siinä ja siinä, että se mahtuu sinne ja sitäkään en aina kanna mukana. Välillä otan sieltä vaan tarvittavat mukaan ja kassiin ilmestyy taas lisää tilaa.


Tässä myös tärkeimmät, jotka kulkee aina mukana. Aurinkolasit on käytössä kesät ja talvet. Talvella jos on kirkasta, eikä mulla satu olemaan aurinkolaseja mukana, niin mirgeeni on taattu. Lääkkeitä pitää aina kantaa mukana ja mun täytyisikin hankkia lääkkeille joku oma pieni pussukka, jossa ne kaikki kulkee varmasti mukana. Tärkeimmät mukana kannettavat lääkkeet on närästys, Prorpal, Ventoline, Burana ja kuvasta puuttuva Epipen. Rakkolaastarit täytyy myös aina olla laukussa, koska meilkein kaikki kengät hankaa mulle rakkulan. BATTERY ooh, olen koukussa!! Käyn melkein joka päivä ostamassa muutaman tölkin ja sitä on aina oltava laukussa, kun olen menossa johonkin.


Sitten muut mitä ilman en pärjää. Hiuslakka, vartalosuihke, käsirasva, kynsinauhaöljy, nenäliinat, huulirasvat ja invisibobblet. Kaikki hyvin tärkeitä ja kulkevat aina mukana.

Kuvista puuttuu kännykkä, mutta se kulkee usein takin taskussa eikä laukussa. Ilman puhelinta en kyllä osaa lähteä enää minnekään. Tarkistan sen yleensä aina ensin ja sitten vasta avaimet. Muutaman kerran on avaimet jäänyt, mutta puhelin on ollut mukana kyllä.

Olin kyllä oikein tyytyväinen Saimaaseen. Itse asiassa niin tyytyväinen, että aion hankkia itselleni myös Inarin, joka menee hyvin pienempien laukkujen kanssa. Hankinnassa myös lääkkeillä oma pussukka. Jos joku lukijoista haluaa hankkia itsellensä oman Saimaan tai Inarin, niin koodilla FACH1 saat 10% alennusta.

*Saatu blogin kautta.

Mitä mieltä te olette bagINbagista?

Allekirjoitus-Purkkimafia

2 kommenttia:

 1. Belegwen
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 17:43 (3 kuukautta ago)
  Ihania nuo molemmat laukut! Mä olen myös ihan koukussa energiajuomiin, tosin en juo kahvia ollenkaan. Ja nyt olen jo pidemmän aikaa säästänyt ja juon SodaStreamin energiajuomia, vaikka originelli Battery olisi parasta!

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:31 (3 kuukautta ago)
  Mä juon myös kahvia, joten siinä on jo kaksi pahaa tapaa. :D Batteryn ostaminen joka päivä tulee muuten aika kalliiksi. Voisin itsekin ruveta säästämään. :D

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 18:41 (3 kuukautta ago)
  Sulla on kanssa laukussa tosi fiksu sisältö. :) Saimaa vaikuttaa näppärältä.

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:32 (3 kuukautta ago)
  Hyvin mahtuu kaikki tärkeät. :) Saimaa on kyllä aika hyvä keksintö!

  Vastaa

  maarit
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 19:40 (3 kuukautta ago)
  Mä en oo syttynyt MK:n laukuille .. enkä tiiä miksi .. :).
  Toi BiB vois olla kyllä todella toimiva ratkaisu , sillä itsekkin sullon laukkuun kun laukkuun puoli omaisuutta mukaani ;)

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:33 (3 kuukautta ago)
  Joo ei ne kaikkiin iske. :)
  Suosittelen hankkimaan. Tuon avulla tavarat pysyy hyvin järjestyksessä ja kaikki löytyy helposti. :)

  Vastaa

  Niniane
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 20:44 (3 kuukautta ago)
  Olis kyl tosi kätevä tuommoinen bagINbag. Mustakin on tosi raivostuttavaa, kun isosta laukusta ei löydä jotain, kuten just avaimia. Ne aina valuu johonkin pohjalle. Joten tuo bagINbag auttais varmasti asiaa. :)

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:34 (3 kuukautta ago)
  Voin vain suositella tuota. Ollut ainakin itselle todella tarpeellinen. Kaikki tavarat pysyy omilla paikoilla ja sieltä ne löytyy helposti. :)

  Vastaa

  Malle
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 21:19 (3 kuukautta ago)
  Kiitos Fani, kun muistutit tämän laukunjärjestelijän olemassaolosta. Mä yritin joskus tilata tätä mutta haluamani väri oli loppu. Nyt sitten pistin tilauksen menemään. Mulla on kanssa niin kamalat määrät tavaraa mukana, että laukku on aina täynnä pienempiä pussukoita, joissa tavarat muka säilyy järjestyksessä. Laukunvaihto on aina yhtä tuskaa eikä todellakaan onnistu aamukiireessä. Sitten sitä tulee käytettyä samaa laukkua koko ajan. Tuo MK-laukku on upea! Mulla on se pieni oranssina ja onhan se mahtavan värinen mutta ei sinne mitään mahdu :).

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:36 (3 kuukautta ago)
  Jeij! Otitiko saimaan vai inarin? Nyt saat sinäkin kaikki sun tavarat järjestykseen. Mä oon kyllä tykännyt itse tuosta todella paljon. :) Laukunvaihto on aivan kamalaa!! Silloin sitä vasta ymmärtää, että kuinka paljon oikeasti laukku syö tavaraa. :D
  Mä haluaisin vielä MK:n lompakon ja ehkä jonkun pienen laukun myös. ;)

  VastaaPoista
 2. Anni
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 21:19 (3 kuukautta ago)
  Lohdullista nähdä, että jollain muullakin on aina puolet omaisuudesta mukana! :D Mä saan aina kommentteja siitä, että raahaan niin paljon tavaraa mukana. Mut sit jos ei olis jotain mukana, niin sitä tarvis ;D

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:37 (3 kuukautta ago)
  :DD Mua sanotaan kassialmaksi! Sieltä löytyy oikeasti kaikki mitä tarvitsee!! :D

  Vastaa

  Eekku
  sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 22:34 (3 kuukautta ago)
  Tuollanen sisälaukku pitää kyllä tavarat järjestyksessä

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:37 (3 kuukautta ago)
  Kyllä. :)

  Vastaa

  Jonna
  maanantai 2. maaliskuu 2015 at 07:19 (3 kuukautta ago)
  Meikältä on kans tulossa laukkujuttuja tässä jossain kohtaa :)

  Hei mun hoodeilla on sulle haaste! :)

  Vastaa

  Fani
  tiistai 3. maaliskuu 2015 at 08:37 (3 kuukautta ago)
  Hei jee! Meenki heti katsomaan haasteen! ;)

  Innolla odotan sun laukkupostausta. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥